فکر خوبیه و بحثش هم شد دوست من ... قرار شد عرفان ، تاپیکی که قبلا در همین رابطه بود رو بیاره بالا و به من خبر بده ...سلام.
من پیشنهاد میکنم یک قسمت برای upload کتاب ها ،جزوه ها ،نرم افزار ها و کلا هر چیزی که مربوط به علم و دانش و یا موضوع مورد علاقه ی من برق باشه ایجاد بشه تا نرم افزار ها و کتاب های بچه های اینجا به اشتراک گذاشته بشه.
فکر خوبیه و بحثش هم شد دوست من ... قرار شد عرفان ، تاپیکی که قبلا در همین رابطه بود رو بیاره بالا و به من خبر بده ...
چی شد عرفان ؟ ...
فکر خوبیه و بحثش هم شد دوست من ... قرار شد عرفان ، تاپیکی که قبلا در همین رابطه بود رو بیاره بالا و به من خبر بده ...
چی شد عرفان ؟ ...
بسیار خب .. من این تاپیک رو استیکی کردم و اگه تاپیک های دیگه ای هستش که در همین راستا هستن و مطالب مفید دارن ، به من بگید تا ادغامشون کنم ...من اون تاپیک رو اورودم بالا ولی انگار دوباره رفت پایین /:blink:
توی این چند روزه گرفتاریام یکم زیاد شده بود کمتر وقت میکردم بیام توی فروم و توش لینک بزارم .
این لینک اون تاپیک![]()
این 50 گیگ الکترونیکه؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اگه تونستی خبرشو بهم بده.
من حدود 50 گیگابایت کتاب دارم. نمیتونم همه رو upload کنمولی خوشحال میشم بتونم کمک کنم.
البته الآن مثلا دارم درس میخونم.
به خاطر همین نمیرسم خیلی تو فرام ها بپرم و شاید پیداش نکردم.
اگه زحمتت نبود لینکشو برام pm کن.
با تشکر.
از لطفتون ممنونم .بسیار خب .. من این تاپیک رو استیکی کردم و اگه تاپیک های دیگه ای هستش که در همین راستا هستن و مطالب مفید دارن ، به من بگید تا ادغامشون کنم ...
Electronics Art ، کاربر فعال برق و الکترونیک شد ...![]()
آقا مهردا مبارک باشه
شیرینیش رو کی میدی ؟؟:دی
آقا مهرداد مبارک باشه
امیدوارم در اولین فرصت زیراب سیمورو بزنی بشی مدیر علم ودانش:f34r:
قرار شد اون تاپیک ups رو ادامه بدی ، چرا ولش کردی؟ اگه ادامه بدی ،منم هستم
موفق باشی