• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

ashkanr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ataasgari :
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .

سلام:

من نرم افزاري ميخوام كه فرمتهاي ويدئو را به فرمت قابل پخش در گوشي هاي نوكيا تبديل كنه....به فرمت(3gp)....

مثلا avi يا mpeg يا ...به 3gp.من با نرم افزار quicktime اين كارو كردم اما بدون صدا convert ميكنه....

از عطا جان و مرتضي جان ممنونم......اشكان

mori

Registered User
لایک‌ها
14
شما راحت ترين كار اينه كه اول فايل رو با يه برنامه مثل vcd cutter تبديل به MPEG كني
بعدش خود برنامه PC-Suite برات به 3gp تبديلش ميكنه
البته برنامه Nokia Multimedia Convertor هستش كه من لينكش رو ندارم متاسفانه(اين بهترين برنامه هستش يه سري هم بزن به psforums اونجا بيشتر توضيح دادن)

Lara7856

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آيا برنامه فارسي ساز نوكيا 3650 وجود داره ؟ و اگه هست از كجا ميتونم پيدا كنم؟

مرسي

mori

Registered User
لایک‌ها
14
منوي فارسي من نديدم
اما ديكشنري فارسي رو گذاشتم براتون تو تاپيك ها هستش

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام به همه.راستش من اطلاعات خيلي کمی در مورد اینکه چطور میتوان عکس و یا آهنگ در موبایلم بریزم.بر فرض یه آهنگ در کامپیوتر را Ringtone کنم.برنامه خاصی وجود دارد?

samsung e700

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
يه چند تا سوال داشتم اميدوارم بتونم توسط دوستان راهنمايي بشم چه كنيم ديگه ارتقا از يه g800 سامسونگ به 6600 بايدم برا ما يه سره سوال و مشكل ايجاد كنه
اول اينكه بعد از گرفتن 256 مگ حافظه كه فكر ميكردم فقط مشكلش پولي هست حالا برعكس شده يعني استفاده از اين حافظه شده دردسر: من از رابط بلوتوث استفاده ميكنم اما هر چي فايل بالاي 4 مگ رو گوشي ميريختم نميدونم چرا پيغام ميداد low memory! بعد از كلي اين ور اونور تازه فهميدم اين فايلها رو ميريزه رو phone memory يعني فايل منتقل شده از كامپيوتر مستقيما ريخته ميشه رو حافظه گوشي.اولين مشكلم اينه كه چه جوري براش تعريف كنم كه فايلهاي پر حجم رو تو memory card گوشي بريزه؟
دومين گيرم اينه كه چه جوري يه برنامه install شده رو گوشي رو ميشه پاك كرد يا اصلا بايد پاك كرد يا uninstall؟
مثلا يه برنامه mp3 player رو گوشي نصب كردم كه نسخه فولش نيست حالا رو برنامه كه كليك ميكنم هيچ گزينه اي مثل delete يا شبيهش برا حذف برنامه نداره
سومين مشكل احتمال داره سخت افزاري باشه: بعضي وقتا كه ميخوام فايلي رو به گوشي بفرستم يهو سيستم خودش رسيت ميشه به نظرتون چه دليل يا دلايلي ممكنه موجبش بشه؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از Xradical :
سلام دوستان
يه چند تا سوال داشتم اميدوارم بتونم توسط دوستان راهنمايي بشم چه كنيم ديگه ارتقا از يه g800 سامسونگ به 6600 بايدم برا ما يه سره سوال و مشكل ايجاد كنه
اول اينكه بعد از گرفتن 256 مگ حافظه كه فكر ميكردم فقط مشكلش پولي هست حالا برعكس شده يعني استفاده از اين حافظه شده دردسر: من از رابط بلوتوث استفاده ميكنم اما هر چي فايل بالاي 4 مگ رو گوشي ميريختم نميدونم چرا پيغام ميداد low memory! بعد از كلي اين ور اونور تازه فهميدم اين فايلها رو ميريزه رو phone memory يعني فايل منتقل شده از كامپيوتر مستقيما ريخته ميشه رو حافظه گوشي.اولين مشكلم اينه كه چه جوري براش تعريف كنم كه فايلهاي پر حجم رو تو memory card گوشي بريزه؟
دومين گيرم اينه كه چه جوري يه برنامه install شده رو گوشي رو ميشه پاك كرد يا اصلا بايد پاك كرد يا uninstall؟
مثلا يه برنامه mp3 player رو گوشي نصب كردم كه نسخه فولش نيست حالا رو برنامه كه كليك ميكنم هيچ گزينه اي مثل delete يا شبيهش برا حذف برنامه نداره
سومين مشكل احتمال داره سخت افزاري باشه: بعضي وقتا كه ميخوام فايلي رو به گوشي بفرستم يهو سيستم خودش رسيت ميشه به نظرتون چه دليل يا دلايلي ممكنه موجبش بشه؟
1-
Messaging->Options->Settings->Other->Memory in use->Memory card
2-
اول برو Manager بعدش برنامه رو كه پيدا كردي
Options->Remove
3-
سيستم Reset ميشه يا گوشي؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mori :
1-
Messaging->Options->Settings->Other->Memory in use->Memory card
2-
اول برو Manager بعدش برنامه رو كه پيدا كردي
Options->Remove
3-
سيستم Reset ميشه يا گوشي؟

اقا mori بابت كمك خلاصه و مختصر و البته مفيدت ممنون

Manager رو ديشب كلي كلنجار رفتم تا برا remove برنامه ها بالاخره پيداش كردم آدرس Memory in use هم كاملا درست بود ممنون
متاسفانه يا خوشبختانه كامپيوتر Reset ميكنه! نميدونم چرا همه چيز درست نصب شده هيچ conflictيي هم نيست نميدونم چه مرضي داره مارك بلوتوث هم msi هست از همونايي كه تو جمهوري ريخته...

mori

Registered User
لایک‌ها
14
راستش من با بلوتوث كار نكردم در اين مورد بقيه بچه ها بيشتر بلدن. شايد تو قسمت كامپيوتر مطرح بشه بهتر باشه

farshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه گوشي 3660 دارم و دنبال يك ديكشنري انگليسي به انگليسي براش مي گردم.
در ضمن ميشه نسخه كرك شده smartlauncher را گير آورد؟
برنامه ديگري مثل smartlauncher پيدا ميشه؟

ممنون

aydin_tnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.

3650 دارم هي memory full ميده :(

چيكارش كنم

تورو خدا جواب بدين :wacko:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
هی memory full میده؟
بیشتر توضیح بده
اگه منظورت موقع نصب دیکشنری هست حسابش جداست
اگه موارد دیگه هم هست باید به قسمت تنظیمات messages بری و از حالت phone memory رو حالت memory card قرار بدی

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من يه 6600 دارم كه ميخوام باش email ارسال و دريافت كنم ياهو جواب مي ده ولي من يه email pop3 ميخوام كه ديكه نكبت ID و password وارد كردن و همينطور 2 ساعت صبر كردن واسه باز شدن yahoo mail و صفهات سنگينشو نداشته باشم اگه كسي account pop3 رايگان سراغ داره لطفا مرحمت كنه.

clickiran

Guest
لایک‌ها
0
سوالی دارم
میخواستم بدونم که میشه یک گوشی رو بدون قرار دادن سیم کارت درون آن روشن کرد و از امکانات آن مثل دفترچه تلفن و ... استفاده کرد یا نه؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
مثل اينكه سيم كارت تست واسه اينكار هست . من 5-4 ماه قبل تو جمهوري ديدم 5 تومن بود .

almas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقايون برنامه فارسي ساز 6600 را از كجا ميتونم بگيرم؟
من تمام برنامه هاي 6600 كه دارم همشون بعد از 14 روز ديگه نميشه ازشون استفاده كرد
كسي راه حلي براي اين مشكل داره؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خوب ورژن های کرک شده اش رو باید بگیری
در مورد فارسی ساز هم مثل اینکه یه چیزهایی اومده
من که دنبالش نیستم
اما تو فروم های دیگه بیشتر راجع بهش بحث شده

almas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورژن هاي كرك شده را از كجا ميتونم بگيرم؟

بالا