• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ..من در يك تاپيك ديگه هم اين سوال رو مطرح كردم. ولي چون ميخوام كه زود جوابمو بگيرم اينجا هم ميپرسم سوالم رو.
من قصد خريد imate jam رو دارم ولي مسئله اي كه دارم 64mb ram هست ميخواستم بدونم اين مسئله باعث ميشه كه بعضي برنامه ها كار نكنن ؟؟ اگه اينطور باشه مجبورم به pda2k فكر كنم. چون ممكنه به نرم افزار هاي مختلفي احتياج پيدا كنم. دليل انتخاب jam اندازه كوچكش و همچنين كيفيت بالاي عكس و mp3 بود... لطفا منو راهنمايي كنيين. ممنونم

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من يه گوشي نوكيا 6230 دارم چند روز پيش يه مولتي مدي كارت مدل ماي فلش 256 مگا بايت خريدم اول كه گذاشتم خوب كار مي كرد اما از وقتي كه با يك كارت ريدر/ رايتر توش چند تا آهنگ از كامپيوتر ريختم ديگه اصلا نشونم نميده
توي 6600 كار مي كنه و ساير كارت ها هم توي موبايلم كار مي كنه اما اين كار نمي كنه
2000000 بار هم فرمت كردم اما هيچي نشد
لطفا من را را هنمايي كنيد

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از طريق Card Reader و با فرمت FAT (و نه FAT32) فرمتش كن.
البته اين نكته رو هم مد نظر داشته باش كه بعشي كارت ها با FAT (يا همون FAT16) فرمت نمي شن.

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
از طريق Card Reader و با فرمت FAT (و نه FAT32) فرمتش كن.
البته اين نكته رو هم مد نظر داشته باش كه بعشي كارت ها با FAT (يا همون FAT16) فرمت نمي شن.

دوست عزيز من اينكار را كردم حتي داخل يك 6600 هم فرمتش كردم اما توي موبايل هاي ديگر خوب كار ميكند اما توي موبايل من اصلا حافظه را نشان هم نمي دهد.

امكان دارد كه كارت با موبايلم هم خواني نداشته باشد؟ اين كارت داخل دستگاه هاي ديگر كار مي كند!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
امكان دارد كه كارت با موبايلم هم خواني نداشته باشد؟ اين كارت داخل دستگاه هاي ديگر كار مي كند!!
آره، اين مسئله كاملا ممكنه. خيلي جاها من ديدم كه يه نوع خاص از كارت با يه نوع گوشي سازگار نيست و با تعويض كارت (البته از يه Barnd ديگه) اين مسئله حل مي شه.

jackass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي بازيهاي :
prince of persia warior within
splinter cell pandroa tomarrow
rinbow six 3
magic & might
رو داره؟

kamran697

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
من گوشی نوکیا3650 دارم فرمتهای فیلمبرداری این گوشي 3جي پي و اي واي اي است در صورت امكان توضيح دهيد آيا نرم افزاري براي تبديل اين فرمتها به امپگ وجود دارد ؟

arasto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من گوشي 6600 دارم شركت نوكيا تو سايتش نوشته سيمبيان 7 داره ولي مال من نوشته 5.27.0 تاريخشم 28/6/2004 زده به نظر شما چرا اينجوره و چه جوري ميشه اون رو ارتقا داد؟ سوال دوم اينكه كدام رابط بين پي سي و گوشي سرعتش بالاست كه من بخرم متشكرم

hamedforooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دارم گوشي 7610 ميخرم :rolleyes: "البته هنوووووووووزم شك دارم :blink: :wacko: " ولي چند تا برنامه واسه 6600 دارم كسي ميدونه آيا برنامه هاي 6600 به 7610 ميخورد با نه ؟

كسي يه چند تا سايت خوب كه برنامه داشته باشه واسه 7610 سراغ داره ؟ :blush:

SH.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من براي اولين بار در شهر رشت مركز نرم افزارهاي گوشي رو دارم تاسيس ميكنم البته انشاالله به هر حال از همتون تقاضادارم اگر برنامه هاي كرك شده دارين برام بفرستيد من هم جبران ميكنم .راستي نظرتون چيه؟ ;)

SH.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamedforooz :
با سلام
من دارم گوشي 7610 ميخرم :rolleyes: "البته هنوووووووووزم شك دارم :blink: :wacko: " ولي چند تا برنامه واسه 6600 دارم كسي ميدونه آيا برنامه هاي 6600 به 7610 ميخورد با نه ؟

كسي يه چند تا سايت خوب كه برنامه داشته باشه واسه 7610 سراغ داره ؟ :blush:

آره حامد جان اكثر برنامه هاي 6600به7610 :) :) ميخوره

jackass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي بازيهاي :
rinbow six 3
magic & might
رو داره؟

مثل اينكه كسي منو تحويل نميگيره.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از jackass :
كسي بازيهاي :
rinbow six 3
magic & might
رو داره؟ مثل اينكه كسي منو تحويل نميگيره.
همه اينارو ميتونيد P2P دانلود كنيد ...
من الان سرچ كردم ... مثلا همين magic & might كه فرمويد اينجا هست و 178 كيلو بايت هم حجمشه :)

Same

Registered User
لایک‌ها
0
من قبل از اينكه آپلود سنتر به اين روز بيوفته برنامه هاي sanswer 2.04 و camcoder pro 1.0.2 ازش دانلود كردم. اما حالا چند مشكل دارم (البته در 6600) :

يكي اينكه camcoder pro قبل از اجرا شدن پيفام براي register ميده البته من فايل App اونو دارم اما نميدونم باهاش چه كار بايد كرد.
دوم اينكه sanswer قبل از اجرا شدن پيغام نسخه 15 روزه رو ميده.

آيا اينا كدي براي رجيستر كردن ندارن كه در قسمت مربوطه وارد كرد يا اگه حتما بايد نسخه كرك شده رو تهيه كرد آيا مگه ديگه جايي بهتر از آپلود سنتر سراغ داريم؟

ممنونم

changiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
گوشي من 6600 هستش و نميدونم چه بلايي سرش اومده تند تند جراغش روشن ميشه خاموش ميشه باطريم فك كنم داره سرويس ميشه چيكار كنم ؟ اگه ميشه راهنماييم كنينن اگه لطف كنين ايميل كنينن كه چه بهتر
[email protected]
ممنون منتظرم

Same

Registered User
لایک‌ها
0
تا اونجايي كه فهميدم بايد فايل App رو در در جايي كه برنامه نصب ميشه كپي زد. اما من كه تمام برنامه هام در منوي manegar نصب ميشه چه جوري اون فايل رو به اين منو كپي بزنم. مگه كامپيوتر كه copy/paste داشته باشه !؟
اصلا اگه كدي براي رجيستر باشه از همه بهتره !!

ممنونم

shaghayegh20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aydin_tnt :
سلام به همه.

3650 دارم هي memory full ميده :(

چيكارش كنم

تورو خدا جواب بدين :wacko:

hi
you must install mcafee virus scan in your system.
it has a clean memory and clean and scan your memory
but you must install new version
and you can install magicdrive software and change your capacity of your drive.
bye

hamed_1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از omidMTL :
سلام به همه دوستان
من يه 6600 دارم كه ميخوام باش email ارسال و دريافت كنم ياهو جواب مي ده ولي من يه email pop3 ميخوام كه ديكه نكبت ID و password وارد كردن و همينطور 2 ساعت صبر كردن واسه باز شدن yahoo mail و صفهات سنگينشو نداشته باشم اگه كسي account pop3 رايگان سراغ داره لطفا مرحمت كنه.

دوست عزيز شما چه جوري با همون ياهو كار ميكنيد؟ يعني تو مبايل صفحات رو ميبينيد؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
بالا