• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

moh1385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Amir Lajevardi :
فایلهای جاوا هم تفاوتی با سیمبین نداره، همونجوری کپی کنید رو مموری و در گوشی اجراشون کنید نصب میشن.
فقط به یک نکته توجه کنید : فایلهای با پسوند jar توسط برنامه Winrar در کامپیوتر قابل باز شدن( Extract شدن) هستند و باید دقت کنید که این فایلها رو توسط Winrar باز نکنید و مستقیما به گوشی منتقل کنید چون در صورتیکه با Winrar باز کنید تعداد زیادی فایل همراه با یک فولدر Class ایجاد میشوند که بدین شکل قابل انتقال به گوشی و نصب نیستند.

خیلی ممنون از لطفت ... همون مشکل من این بود که با وین رار باز میکردم که تبدیل به یه سری فایل میشد که قابل اجرا نبود
باز از لطفت ممنون

lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان;
کسی سریال بازی ChessGenius برای سری 60 رو داره!؟
یا نسخهء کاملش رو؟ نسخهء کامل امکان Save و Hint گرفتن رو داره.

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخوام تمام contact های توی دفتر تلفن یه SonyEricsson P900 رو به یه دونه Nokia 8800 انتقال بدم ولی وقتی که با بلوتوث میفرستمشون ارور میده و میگه که نمیتونه شاید چون 700-800 تا contact هست اینجوری میشه
نمیدونم ...

خواهش میکنم کمکم کنید کلافه شدم
ممنون

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها يه برنامه ميخوام كه تمام منوها و نوشته ها و ... گوشي 6680 رو به زبان ايتاليايي تغيير بده.

ميتونيد كمكم كنين ؟

babak 17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه ممکنه یه سایتی برای دانلود نرم افزاری که بشه باهاش فرمتهای wma , datرو روی w550iپخش کرد معرفی کنید
ممنون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از babak 17 :
اگه ممکنه یه سایتی برای دانلود نرم افزاری که بشه باهاش فرمتهای wma , datرو روی w550iپخش کرد معرفی کنید
ممنون

این گوشی برنامه خور نیست و چنین برنامه ای براش پیدا نمیشه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقاداریوش این گوشی برنامه می خوره، ولی تاحالا برنامه ی جاوایی که بشه باهاش wma باز کرد تولید نشده یا دست ما نرسیده!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
آقاداریوش این گوشی برنامه می خوره، ولی تاحالا برنامه ی جاوایی که بشه باهاش wma باز کرد تولید نشده یا دست ما نرسیده!

نمیخواهم با شما بحث کنم! ولی اینکه میگید برنامه میخوره ولی کسی درخواست برنامه میده حتی جوابش رو هم نمیدید و بعد میایید به من که جواب دادم ایراد میگیرید کار جالبی نیست!
خوبه دیگران بدونند اگر دنبال برنامه هستند گوشی جاوا کارشون رو راه نمیندازه! تو انجمن هر وقت بحث میشه میگید گوشی جاوا برنامه میخوره! خوب کو؟! جواب ایشون رو اول شما طرفداران جاوا و دشمنان سیمبین بدید!
:hmm:

smnzzkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
550 پلتفرم جاواس و زبان C رو پشتیبانی نمیکنه برنامه هایی هم که کنترل سخت افزار یا کنترل رام رو به عهده میگیره روی این گوشی قابل نصب نیست!
تا 1000 سال آینده هم WMA رو ساپورت نمیکنه!
فقط برنامه هایی با پسوند JAR رو ساپورت میکنه که اونا هم جاوان و همچین قابلیت هایی رو در دست ندارن

babak 17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چرا با هم دعوا می کنید من که نمی خواستم بینتون اختلاف بندازم که
این طبیعیه که هر کس از گوشی خودش طرفداری می کنه مثل من که عاشق سونی اریکسونم و از نوکیا بدم میاد
من فقط می خواستم ببینم همچین برنامه ای برای گوشی من ساخته شده یا نه؟همین!!!

smnzzkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از babak 17 :
این طبیعیه که هر کس از گوشی خودش طرفداری می کنه مثل من که عاشق سونی اریکسونم و از نوکیا بدم میاد
دعوا؟
و همچین برنامه ای ساخته نشده و نخواهد شد مگر اینکه پلتفرم جاوا ساختار جدیدی توی گوشی های آینده پیدا کنه که اونم فکر نکنم پیش بیاد!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از smnzzkhn :
550 پلتفرم جاواس و زبان C رو پشتیبانی نمیکنه برنامه هایی هم که کنترل سخت افزار یا کنترل رام رو به عهده میگیره روی این گوشی قابل نصب نیست!
تا 1000 سال آینده هم WMA رو ساپورت نمیکنه!
فقط برنامه هایی با پسوند JAR رو ساپورت میکنه که اونا هم جاوان و همچین قابلیت هایی رو در دست ندارن

من والا از رو یه تجربه ی جدید این جرفمو زدم، یه برنامه که همین بغلم معرفیش کردم دیدم که می تونست به تمام فایل های گوشی من-که جاوا هست دسترسی پیدا کنه، بخونشون، و بعد encryptشون کنه. حالا سیستم کدگذاریش چجوریه من نمی دونم. ولی وقتی با برنامه می شه به فایل ها دسترسی پیدا کرد و خوندشون، نمی شه همون فایل هارو play کرد؟!
در اون مورد هم که برنامه ها نمی تونن کنترل سخت افزار رو بدست بگیرن، فک کنم روی اکثر گوشی های سری w بازی puzzle slider هست، این بازی خودش می تونه از دوربین استفاده کنه و عکس هاش رو save کنه، پس شدنیه!;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درضمن حرف من همین بود، فایل های با پسوند jar ، یعنی همون برنامه های جاوا، الان همچین امکانی رو ممکنه نداشته باشن، ولی مسلماً امکان نوشته شدن همچین برنامه یی وجود داره. این وضع خیلی جالب نیست منم بدم نمی یومد اگه گوشیم می تونست چهارتا کار اضافی بکنه، ولی دلیل نمی شه چشم بسته بگیم -امکان نداره

babak 17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای X_Farhad مژدگونی بده یه برنامه پیدا کردم که فایلهای غیر قابل اجرا روی گوشی رو به فرمت 3gpکه قابل اجرا روی تمام گوشی ها هست تبدیل می کنه (حتی سونی اریکسون) دیگه چی می خوای از سونی اریکسون!!!
الان به جای 4 تا کار اضافه 5 تا کار انجام میده

smnzzkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از X_Farhad :
من والا از رو یه تجربه ی جدید این جرفمو زدم، یه برنامه که همین بغلم معرفیش کردم دیدم که می تونست به تمام فایل های گوشی من-که جاوا هست دسترسی پیدا کنه، بخونشون، و بعد encryptشون کنه. حالا سیستم کدگذاریش چجوریه من نمی دونم. ولی وقتی با برنامه می شه به فایل ها دسترسی پیدا کرد و خوندشون، نمی شه همون فایل هارو play کرد؟!
در اون مورد هم که برنامه ها نمی تونن کنترل سخت افزار رو بدست بگیرن، فک کنم روی اکثر گوشی های سری w بازی puzzle slider هست، این بازی خودش می تونه از دوربین استفاده کنه و عکس هاش رو save کنه، پس شدنیه!;)
باز هم میگم همچین چیزی نمیشه!
انگار بخواین توی داس دی وی دی نگاه کنید!!!!
هر وقت تونستین که تم اصلی گوشی رو برای یه گوشی دیگه سند کنید یا زنگهای اصلی گوشی رو توی کامپیوترتون بریزین بگید میشه!
باید توی این گوشی ها به رام گوشی دست پیدا کرد که با جاوا غیر ممکنه و اثبات شده غیر این بود خود نوکیا یا سونی اریکسون میشستن واسه گوشی های جاواشون برنامه مینوشتن تا سود بیشتر بکنن همون کاری که برای سیمبین ها میکنن بهتره اگه میخواین برنامه ی آدمیزادی روی گوشی داشته باشین برین گوشی سیستم عامل دار بگیرین حالا از نوکیا بدتون میاد برید سری P سونی اریکسون بگیرید چرا بحث الکی میکنید! وقتی این قابلیت توی یه گوشی با سیستم عامل وجود داره و میشه به راحتی بدست آورد چرا خودمون رو بکشیم برای کاری که نمیشه! تازه اگر هم بشه تا اون موقع 50 تا کار دیگه میشه با گوشی های با سیستم عامل کرد که با اینا نمیشه و اون قابلیت اصلا به حساب نمیاد! اگه نرم افزار میخواین گوشی مناسبش رو بگیرید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از babak 17 :

به پست شما ربطی نداره . در تاپیک مشاوره هر وقت کسی رو نصیحت میکنیم که گوشی ای که سیمبین نیست برنامه نمیخوره آقایان هزاران روایت در زیاد بودن برنامه های جاوا جعل میکنند! ولی اینجا به خودشون زحمت نمیدن یکبار به کسی که گوشی جاوا داره بگن برنامه ای که میخواهد گیرش نمیاد! که در 99% مواقع همینطوره!
خوب با این وضعی که برنامه برای گوشی جاوا نیست آیا این اصلا مشاوره است که بیایید به کسی بگید جاوا برنامه میخوره دست کمی هم از سیمبین نداره!؟
نمیدونم این برنامه خوردن جاوا چیچیه که جواب اکثر سوالاتی که در مورد برنامه هاش میشه اینه: چنین برنامه ای برای جاوا موجود نیست!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا داریوش و جناب smn! من اینجا قصدم دفاع و پشتیبانی از جاوا و گوشی های se و غیره و ذلک نبود، همینطورم دست کم شمردن گوشی های سیستم عامل دار! برنامه های جاوا دارن روز به روز زیاد تر می شن! وبرنامه هایی که نیاز اکثریت رو برآورده می کنن همین الان شاید به اندازه کافی رسیده باشن.ولی برنامه ی خوندن فایل های wma هم واسه ی se ها گیر نمی یاد، چون که من شک دارم حتی اگه برنامش ساخته شه، با cpu کلاک پایینی که توی این گوشی ها هست عملاً کاربرد داشته باشه. هرکی به برنامه های متنوع علاقه داشته باشه، باید یه گوشی سیستم عامل دار بگیره، منم اینو می دونم، من فقط گرفتم یه نظر کوچیک دادم صفحه ی قبل که فلان برنامه، هنوز نیومده و ممکنه که ساخته شه! اینکه واسه بودن همچین برنامه یی باید به رام گوشی دسترسی داشت و این شدنی نیست رو من شک دارم بهش. چون که همین FileProtect که گفتم، تا اونجا که من فهمیدم یه فایل رو کامل می خونه، بعد encryptش می کنه و saveش می کنه و فایل اصلی رو پاک می کنه. smn عزیز مگه واسه خوندن مثلاً یه فایل صوتی همین مقدار دسترسی کافی نیست؟ اسپیکرم که محدودیت دسترسی نداره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
آقا داریوش و جناب smn! من اینجا قصدم دفاع و پشتیبانی از جاوا و گوشی های se و غیره و ذلک نبود، همینطورم دست کم شمردن گوشی های سیستم عامل دار! برنامه های جاوا دارن روز به روز زیاد تر می شن! وبرنامه هایی که نیاز اکثریت رو برآورده می کنن همین الان شاید به اندازه کافی رسیده باشن.ولی برنامه ی خوندن فایل های wma هم واسه ی se ها گیر نمی یاد، چون که من شک دارم حتی اگه برنامش ساخته شه، با cpu کلاک پایینی که توی این گوشی ها هست عملاً کاربرد داشته باشه. هرکی به برنامه های متنوع علاقه داشته باشه، باید یه گوشی سیستم عامل دار بگیره، منم اینو می دونم، من فقط گرفتم یه نظر کوچیک دادم صفحه ی قبل که فلان برنامه، هنوز نیومده و ممکنه که ساخته شه! اینکه واسه بودن همچین برنامه یی باید به رام گوشی دسترسی داشت و این شدنی نیست رو من شک دارم بهش. چون که همین FileProtect که گفتم، تا اونجا که من فهمیدم یه فایل رو کامل می خونه، بعد encryptش می کنه و saveش می کنه و فایل اصلی رو پاک می کنه. smn عزیز مگه واسه خوندن مثلاً یه فایل صوتی همین مقدار دسترسی کافی نیست؟ اسپیکرم که محدودیت دسترسی نداره

برنامه نویسی برای جاوا سخت تر و وقتگیر تره برای همین شرکتهای برنامه نویسی هم دنبالش نیستند چندان . از این رو زیاد به آینده . حداقل آینده نزدیک امید نداشته باشید. اما امیدوارم این قضیه برنامه نخوردن جاوا که منظور ما بود بیشتر روشن شده باشه . (مساما منظور ما از برنامه بازیهای جاوا و چند برنامه محدود جاوا نیست)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بگذارید بیشتر توضیح بدم تمام گوشی ها از 4 حافظه تشکیل شدن
1.رم (در گوشی های نوکیا 20 مگ هستش و حافظه ی موقتی برای اجرای برنامه ها به حساب میاید)
2. حافظه داخلی یا فون مموری ( در هر گوشی متفاوت هستش من از 3 مگ تا 90 مگ دیدم )
3.مموری کارت ( که بعضی از گوشیها ندارن و تا 4 گیگ بیشترینش بوده که دیدم)
4.رام (درایوی که در اون نه چیزی رو میشه پاک کرد نه اضافه کرد و معروف به درایو Z هستش
اولی که مشخصه مثل رم خود کامپیوتر میمیونه هرچی بیشتر باشه سرعت بیشتره(البته CPU هم مهمه)
اما 2 و 3 و 4 در گوشی های با سیستم عامل میشه تعیین کرد که قسمتی از رام خونده نشه و گوشی به سراغ حافظه ی داخلی یا مموری کارت بره این قابلیت در گوشی های جاوا غیر ممکنه چون گوشی به فایل های سیستمی در حافظه ی داخلی و مموری نگاه نمیکنه و همین باعث میشه که تمام قابلیت های یک گوشی در درایو Z یا همون درایو کارخونه ای که تمام برنامه های کارخونه ای توش نصبه خلاصه بشه حالا اگه برنامه ای رو کارخونه توی این قستم تعریف کنه گوشی شما توانایی استفاده از برنامه رو داره اگه تعریف نکنه که گوشی قابلیت جدیدی نخواهد داشت و اگه این قابلیت رو به مشتری بده که خودش برای گوشی برنامه تعریف کنه به اون دیگه نمیگن پلتفرم جاوا میگن سیستم عامل و اگه همچین کاری رو انجام بده میره یه سیستم عامل میسازه مثلا به نام سیمبین یا ویندوز یا.... !! پس همیشه گوشی های جاوا بدون برنامه میمونن و اگه برنامه دار بشن بهشون میگن سیستم عامل نه پلتفرم!

توضیحاتتون خیلی کامل بود، ممنون، ولی یه قسمتش به نظرم درست نمی یاد. اینکه همه ی برنامه های واقعاً کاربردی جاوا باید توی رام باشه. چون برای مثال یکی از بازی های گوشی های se ، پازل اسلایدر، می تونه از دوربین استفاده کنه، درحالی که روی فون مموری هستش (با master reset پاک می شه). درسته که کارخونه سازنده این بازی رو ریخته، ولی ریخته تو فون مموری! پس هر برنامه ای با جاوا نوشته بشه می تونه از دوربین استفاده کنه. اون سوال آخر پست قبلیم رو هم بی جواب نزارین
73.gif
ممنون:)

داریوش جان، توی سختی و راحتیش بحثی نیست، الان بحث شدن یا نشدنشه!;)

بالا