• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

smnzzkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از X_Farhad :
توضیحاتتون خیلی کامل بود، ممنون، ولی یه قسمتش به نظرم درست نمی یاد. اینکه همه ی برنامه های واقعاً کاربردی جاوا باید توی رام باشه. چون برای مثال یکی از بازی های گوشی های se ، پازل اسلایدر، می تونه از دوربین استفاده کنه، درحالی که روی فون مموری هستش (با master reset پاک می شه). درسته که کارخونه سازنده این بازی رو ریخته، ولی ریخته تو فون مموری! پس هر برنامه ای با جاوا نوشته بشه می تونه از دوربین استفاده کنه. اون سوال آخر پست قبلیم رو هم بی جواب نزارین
73.gif
ممنون:)

داریوش جان، توی سختی و راحتیش بحثی نیست، الان بحث شدن یا نشدنشه!;)
اول بگم برنامه های جاوا از برنامه های توی رام بهره میبرن برای کار کردن مثلا همون بازی تاثیرات تصویر رو در دوربین میگیره (برنامه Camera خود گوشی ) یعنی همزمان دو برنامه رو اجرا میکنه و یکی به صورت پشت زمینه و دیگری جلوی چشم شما و ... در سیمبین گاهی وقتها پیش میاد مثلا Camera باز نمیشه و مشکل پیدا میکنه و شما تمایلی به مستر ریست ندارید اگه یه برنامه ی جانبی گوشی نصب کنید میبینید که اون کار میکنه!!! یعنی هیچ استفاده ای از برنامه های توی رام نمیشه!!
همون طور که گفتم مثل این میمونه که دیویدی توی داس بخوای ببینی!!! حتی اگه بشه هم این کار رو بکنی Divx که دیگه نمیتونی!! یعنی اگه جاوا یه روزی برنامه ای داشته باشه که بهش گفت برنامه اون روز سیمبین یه برنامه هایی داره که برنامه های جاوا باز هم مقابلش هیچن
در مورد اسپیکر باید بگم که محدودیت دسترسی داره اینفرارد و بلوتوث و هر سخت افزاری در گوشی جاوا محدودیت دسترسی داره و برای اینکه برنامه ی پخش فایل های سوتی توی یک گوشی کار کنه اول باید برنامه ی روی رام رو اجرا کنه و بعد از اون سراغ اجازه برای روشن کردن اسپیکر بگیره و بعد برنامه ی رام آهنگ رو پخش کنه و فقط برنامه ای که شما گرفتی مثل یه اسکین عمل میکنه یعنی به طور واضح کشک
تنها کاری که کردین اینه که رم گوشی رو اشغال کردین و سرعت گوشی رو پایین آوردین و کار الکی از CPU دارین میکشین!
ولی در سیمبین من از برنامه ی OGG PLAY بیشتر برای گوش دادن آهنگ استفاده میکنم که بزرگترین مزیتش به PLAYER خود گوشی اینه که 144 کیلو بایت از رم رو اشغال میکنه در صورتی که مال گوشی 316 کیلو بایت میگیره و چون من همزمان هم آهنگ گوش میدم هم بازی میکنم پلیر گوشی کم میاره!!!!!!
این نشون میده که این برنامه اصلا از پلیر گوشی استفاده نمیکنه! این یعنی تفاوت سیمبین با جاوا من فایل های تصویری 200 مگابایتی رو توی سیمبین باز میکنم بدون اینکه تصویر دیر لود بشه یا کم بیاره یا گوشی هنگ کنه ولی جاوا توی بالای 5 مگ مشکل داره یعنی چیزی به نام بافر انگار توی این گوشی ها وجود نداره!!!
اگه فکر میکنی برنامه های جاوا زیاد شدن و قابل قبول دارن میشن یه نگاهی به سایت www.dotsis.com بنداز وفور برنامه های سیمبین رو میبینی و اینم بگم خود من 135 تا برنامه روی گوشیم دارم که اصلا ریختن این تعداد برنامه روی یک گوشی جاوا غیر ممکنه!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرسی، جوابتون خیلی کامل بود، کلی به اطلاعاتم اضافه شد
20.gif

فقط یه چیزی، من با w800 فایل mpeg4 بیست و پنج مگابایتی هم باز کردم تاحالا...فک می کنم یه فکرای واسه بافر کردن و این حرفا کردن;)

smnzzkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از X_Farhad :
20.gif

فقط یه چیزی، من با w800 فایل mpeg4 بیست و پنج مگابایتی هم باز کردم تاحالا...فک می کنم یه فکرای واسه بافر کردن و این حرفا کردن;)
وقتی K750 , 6230i رو گرفتم دستم حالم از هرچی گوشی جاواس بهم خورد اونا که اینجوری بودن روی فایل های بزرگ یا رزولوشن بالا مشکل داشتن سراغ گوشی های جدید جاوا هم نرفتم البته خیلی دوست دارم ببینم این 6280 چجوریاس یه مدلایی با همه فرق داره من خودم AVI رو گوشیم میبینم و هیچ مشکلی هم با اندازه ی فایل ندارم!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
20.gif

بیشتر از 25 مگ هم تونستید با w800 باز کنید؟ سقفش چقدر بوده تا حالا؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
امتحان نکردم والا...یه اپیزود از desperate housewives بود کیفیت صداش رو 192 گزاشتم و تصویر 95!! (bps)

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0

سلام : )

من یه گوشی SIEMENS CX65 دارم. می خواستم اگر لطف کنین اون Ring Toneـی که برای SMS هست و آهنگ ابتدای خبرهای 15 دقیقه ای رادیو پیام پخش میشه رو برام بفرستین. در ضمن گوشی من از فرمت های WAV و MIDI ساپورت می کنه.

ارادتمند شما

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
امتحان نکردم والا...یه اپیزود از desperate housewives بود کیفیت صداش رو 192 گزاشتم و تصویر 95!! (bps)

desperate house wives رو اتفاقا روی موبایلم دیدم ولی اگر تنظیمات روی اونی که میگید باشه خیلی بیشتر از 25 مگ میشه . حتما جایی اشتباه شده. ولی خوب بود سقف حجم فایلهای تصویری که این گوشی باز میکنه رو در می آوردید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
desperate house wives رو اتفاقا روی موبایلم دیدم ولی اگر تنظیمات روی اونی که میگید باشه خیلی بیشتر از 25 مگ میشه . حتما جایی اشتباه شده. ولی خوب بود سقف حجم فایلهای تصویری که این گوشی باز میکنه رو در می آوردید

یه ضرب و تقسیم کردم دیدم درست می گین انگار اشتباه کردم:blush:

الان اپیزود دومش رو تبدیل کردم، بیتریت تصویر 95 و صدا 128، شد 62.8 مگابایت
از توی واکمنش بازش کردم و فول اسکرین کردم، صاف و بدون فریم فریم شدن نشون می داد
62 مگ خیلی بیشتر از phone memory این دستگاهه، و romش، پس قطعاً buffer می کنه و می خونه:cool:
بعدم کیفیت تصویرش الان که دوباره نگاه می کردم دیدم چقدر خوبه! یعنی نسبت به فایل هایی که توی نوکیاها می دیدم خیلی عالی بود، فقط صفحه نمایشه که کوچیکه!;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بی تعصب و این حرفا می گم، فرمت فایل هارو می شه راحت توی کامپیوتر عوض کرد، ولی video player سونی اریکسونا ضعیفه. اگه از توی file explorer گوشی کلیک کنین رو فایل که فاتحه ش رو بخون. از توی واکمن خیلی عالیه، ولی بازم مثلاً نمی شه pause کرد و minimize کرد. اگه وسط نگاه کردن یه message بیاد وضع خراب می شه! هرچند بازم اکثریت دنبال نگاه کردن کلیپ های یکی دو دقیقه ای هستن بیشتر تا به یه سریال 40 دقیقه ای!

sasan_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه آنتي ويروس درست و درمون براي نوكيا 6680 رو از كجاميتونم داونلود كنم؟

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای فایلهای DCF کسی کانورتور سراغ داره؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
mp3 to dcf
dcf to mp3
dcf player for pc

تا اونجا که من متوجه شدم دی سی اف مخفف DRM (Digital Rights Management) Content Format هست و این فرمت مربوط به فایلهای صوتی هست که شرکت های مربوطه این فایلهارو برای دانلود روی اینترنت میگذارند و برای فعال شدن اون روی گوشی باید از wap یا mms استفاده بشه و مستلزم پرداخت هزینه هم هست. یعنی این فایل یک فایل protect شده هست که با اتصال از طریق گوشی به شرکت مربوطه ، فایل فعال میشه و میتونین به صدای اون گوش بدین ولی اگر این فایل به گوشی دیگه یا کامپیوتر منتقل بشه بازهم قابل پخش نیست

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
همه آنتی ویروسهایی که میخواهید توی تاپیک my charlie هست

naz_asalbanoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی سریال برنامه phonepilot رو داره؟

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
يه برنامه هم برای ضبط مکالمات در N70 ميخواستم.

ممنون.

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای فایلهای DCF کسی کانورتور سراغ داره؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
mp3 to dcf
dcf to mp3
dcf player for pc

تا اونجا که من متوجه شدم دی سی اف مخفف DRM (Digital Rights Management) Content Format هست و این فرمت مربوط به فایلهای صوتی هست که شرکت های مربوطه این فایلهارو برای دانلود روی اینترنت میگذارند و برای فعال شدن اون روی گوشی باید از wap یا mms استفاده بشه و مستلزم پرداخت هزینه هم هست. یعنی این فایل یک فایل protect شده هست که با اتصال از طریق گوشی به شرکت مربوطه ، فایل فعال میشه و میتونین به صدای اون گوش بدین ولی اگر این فایل به گوشی دیگه یا کامپیوتر منتقل بشه بازهم قابل پخش نیست

پیدا نشد ؟

amirmohammadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه سري بازي و برنامه براي موبايلم ميخوام nokia 6230i هر کسی داره لطفا منو راهنمایی کنه. ممنون

amirmohammadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای flash کردن گوشی sony ericsson آیا کد یا نرم افزاری سراغ دارین.ممنون میشم کمکم کنید..

بالا