اول بگم برنامه های جاوا از برنامه های توی رام بهره میبرن برای کار کردن مثلا همون بازی تاثیرات تصویر رو در دوربین میگیره (برنامه Camera خود گوشی ) یعنی همزمان دو برنامه رو اجرا میکنه و یکی به صورت پشت زمینه و دیگری جلوی چشم شما و ... در سیمبین گاهی وقتها پیش میاد مثلا Camera باز نمیشه و مشکل پیدا میکنه و شما تمایلی به مستر ریست ندارید اگه یه برنامه ی جانبی گوشی نصب کنید میبینید که اون کار میکنه!!! یعنی هیچ استفاده ای از برنامه های توی رام نمیشه!!به نقل از X_Farhad :توضیحاتتون خیلی کامل بود، ممنون، ولی یه قسمتش به نظرم درست نمی یاد. اینکه همه ی برنامه های واقعاً کاربردی جاوا باید توی رام باشه. چون برای مثال یکی از بازی های گوشی های se ، پازل اسلایدر، می تونه از دوربین استفاده کنه، درحالی که روی فون مموری هستش (با master reset پاک می شه). درسته که کارخونه سازنده این بازی رو ریخته، ولی ریخته تو فون مموری! پس هر برنامه ای با جاوا نوشته بشه می تونه از دوربین استفاده کنه. اون سوال آخر پست قبلیم رو هم بی جواب نزارینممنون![]()
![]()
داریوش جان، توی سختی و راحتیش بحثی نیست، الان بحث شدن یا نشدنشه!![]()
همون طور که گفتم مثل این میمونه که دیویدی توی داس بخوای ببینی!!! حتی اگه بشه هم این کار رو بکنی Divx که دیگه نمیتونی!! یعنی اگه جاوا یه روزی برنامه ای داشته باشه که بهش گفت برنامه اون روز سیمبین یه برنامه هایی داره که برنامه های جاوا باز هم مقابلش هیچن
در مورد اسپیکر باید بگم که محدودیت دسترسی داره اینفرارد و بلوتوث و هر سخت افزاری در گوشی جاوا محدودیت دسترسی داره و برای اینکه برنامه ی پخش فایل های سوتی توی یک گوشی کار کنه اول باید برنامه ی روی رام رو اجرا کنه و بعد از اون سراغ اجازه برای روشن کردن اسپیکر بگیره و بعد برنامه ی رام آهنگ رو پخش کنه و فقط برنامه ای که شما گرفتی مثل یه اسکین عمل میکنه یعنی به طور واضح کشک
تنها کاری که کردین اینه که رم گوشی رو اشغال کردین و سرعت گوشی رو پایین آوردین و کار الکی از CPU دارین میکشین!
ولی در سیمبین من از برنامه ی OGG PLAY بیشتر برای گوش دادن آهنگ استفاده میکنم که بزرگترین مزیتش به PLAYER خود گوشی اینه که 144 کیلو بایت از رم رو اشغال میکنه در صورتی که مال گوشی 316 کیلو بایت میگیره و چون من همزمان هم آهنگ گوش میدم هم بازی میکنم پلیر گوشی کم میاره!!!!!!
این نشون میده که این برنامه اصلا از پلیر گوشی استفاده نمیکنه! این یعنی تفاوت سیمبین با جاوا من فایل های تصویری 200 مگابایتی رو توی سیمبین باز میکنم بدون اینکه تصویر دیر لود بشه یا کم بیاره یا گوشی هنگ کنه ولی جاوا توی بالای 5 مگ مشکل داره یعنی چیزی به نام بافر انگار توی این گوشی ها وجود نداره!!!
اگه فکر میکنی برنامه های جاوا زیاد شدن و قابل قبول دارن میشن یه نگاهی به سایت www.dotsis.com بنداز وفور برنامه های سیمبین رو میبینی و اینم بگم خود من 135 تا برنامه روی گوشیم دارم که اصلا ریختن این تعداد برنامه روی یک گوشی جاوا غیر ممکنه!