• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

agha_mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .

سلام.كسي برنامه Philips camcorder داره.اگه لطف كنيد لينكشو بزارين ممنون ميشم.كركش هم كه باشه ديگه چه بهتر.مرسي :p

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از agha_mehran :
سلام.كسي برنامه Philips camcorder داره.اگه لطف كنيد لينكشو بزارين ممنون ميشم.كركش هم كه باشه ديگه چه بهتر.مرسي :p
برای چه گوشی ای؟

favo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
هر كس آهنگ كارتون آناستازيا يا لينك دانلود اونو داره بهم بده . البته mp3 با كيفيت بالا مي خوام چون midi رو خودم دارم . سوال دوم : من 7610 دارم و نرم افزار اتصال به كامپيوتر رو هم از روي cd خودش نصب كردم ولي به قسمت نرم افزارهايي كه install كردم دسترسي ندارم . لطفا در هر دو مورد راهنمايي كنيد . هر دو مورد برام خيلي مهم هستند .
از همتون ممنون
[email protected]

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها، من یه نوکیا 6230 تازه گرفتم. حالا فایل های ویدیویی و صوتی که روش ضبط کردم روی کامپیوترم دانلود کردم، سوالم اینه که چه طور می شه فرمت ویدیویی ها رو به فرمت های رایج قابل خوندن در مدیاپلیر ویندوز و فرمت صوتی ها رو هم همین طور ( البته ترجیحا به mp3 ) تبدیل کرد؟ این قضیه از اون لحاظ حائز اهمیته که از این موبایل به مثابه ی یه دوربین یه ضبط صوت دیجیتال دم دست می شه استفاده کرد.
من PC suit رو چک کردم ولی این جور که متوجه شدم این نرم افزار فقط برعکس این کاری که من میخوام انجام میده. آیا برای مقصود من راهی می تونین معرفی کنین یا نرم افزار خاصی؟ چون آرشیو این بخش رو که گشتم کسی چنین سوالی نپرسیده بود که جواب رو بتونم از بین جواب های قبلی پیدا کنم.
ممنونم.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
QuickTime Player
این نرم افزار کوچیک (که معمولا مورد بی مهری اهالی ویندوز قرار می گیره) تقریبا یه شاهکاره. یکی از قابلیت هاش همونیه که شما می خوای.

در ضمن گوشی نو مبارک :)

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان من
بالاخره گوشي من هم قلفش باز شد
حالا نياز به يه بازي 3dدارم كسي مي تونه منو كمك كنه؟
راستي گوشي من siemens e sx1
يه لينكي هم بدين خوب ميشه :)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از agha_mehran :
اقا جكي خيلي اقايي.اين كرك ميخواد يا نه؟

:D :D :lol:
دوست عزيز، جناب آقاي Jacky مدیر بخش سخت افزار و استاد بنده هستند. این تیکه رو هم توی صحبتاشون زیاد به کار می برن. منم خواستم حقوق مولف رو رعایت کرده باشم.

در ضمن این نسخه کرک شده اس.

meisamz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گوشي 6230 دارم و بدليل مجهولي كليد بغلش voice command رو فعال نميكنه و پيغام contacts not readyميده. كسي نميدونه علتش چيه؟

agha_mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
:D :D :lol:
دوست عزيز، جناب آقاي Jacky مدیر بخش سخت افزار و استاد بنده هستند. این تیکه رو هم توی صحبتاشون زیاد به کار می برن. منم خواستم حقوق مولف رو رعایت کرده باشم.

در ضمن این نسخه کرک شده اس.

خوب شد توضيح دادي.من نميدونستم. :eek: .در هر حاي ممنون :p

Sh_gharavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی دوستان، من تازه نوکیا 6260 خریدم. و چیزی از نحوه ی نصب برنامه روش نمی دونم/ میشه لینک برنامه ای که باهاش میشه رو این گوشی نرم افزار نصب کرد و نرم افزارهای مجانی به درد بخور رو به من معرفی کنید(یه توضیحی ام اگه میشه بدید که من نزنم موبایل بابا را خراب کنم). اگه امکان داره برنامه ای که pdf میخونه و همینطور spycam رو به من معرفی کنید. فکر کنم واسه اولین پست به اندازه ی کافی پررو بودم. قبلا از همه ممنونم

favo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره . بار اول که کسی تحویل نگرفت البته جواب اونا رو پیدا کردم . حالا این بار دیگه یک کم تحویل بگیرید . از کجا می تونم کرک نرم افزارهای موبایل ( 7610 ) رو پیدا کنم ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از favo :
سلام دوباره . بار اول که کسی تحویل نگرفت البته جواب اونا رو پیدا کردم . حالا این بار دیگه یک کم تحویل بگیرید . از کجا می تونم کرک نرم افزارهای موبایل ( 7610 ) رو پیدا کنم ؟
پیدا کردن نرم افزار الآن مشکل تر از پیدا کردن کرکش ـه. شما نرم افزارش رو پیدا کن، کرکش حله.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلام :

دوستان اگر دوست داشته باشيد برنامه هاي جديد رو دريافت كنيد سري به سايت :

SIScenter

بزنيد جديد ترين نرم افزارهاي موبايل رو ميتونيد اونجا به صورت Free دريافت كنيد :happy:

favo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
پیدا کردن نرم افزار الآن مشکل تر از پیدا کردن کرکش ـه. شما نرم افزارش رو پیدا کن، کرکش حله.
سلام . ممنون از كمكتون . هر نرم افزاري رو كه تا حالا خواستم پيدا كردم ولي trial هستند . شما اگر زحمت بكشيد بگيد كد رجيستر اينا رو از كجا بايد پيدا كنم من ممنون مي شم .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من جای خاصی رو سراغ ندارم که صاف برم اونجا و کرک فلان نرم افزار رو داشته باشه. معمولا راه های زیادی برای اینکار هست که نوعی سعی و خطاست. اما اکثریت قریب به اتفاق نرم افزارهای کرک شده یا خود کرک به تنهایی در P2P ها پیدا میشه.

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
سلام , ممنون ميشم اگه كسي بتونه در رابطه با كرك sAnswer 2.04 راه نماييم كنه , اصلا كركش هست يا نه هنوز ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نسخه کرک شده ی ورژن 2.02 قبلا .اینجاگذاشته شده بود. اگه اصرار به داشتن نسخه 2.04 دارین لطفا بگین.

درضمن خوش اومدین :)

بالا