• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
نسخه کرک شده ی ورژن 2.02 قبلا .اینجاگذاشته شده بود. اگه اصرار به داشتن نسخه 2.04 دارین لطفا بگین.

درضمن خوش اومدین :)

با تشكر , تفاوت اين دو نسخه چي هست ؟ چه امكاناتي بيشتر شده ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من که نتونستم تفاوتی پیدا کنم. بعید می دونم تفاوت چندانی داشته باشن.

sajjad2002a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام
كسي هست يه كابل براي گوشي معرفي كنه من هر چي كابل براي موبايلم گرفتم موقع فرستادن اطلاعات ارور ميده مدل گوشيم 6610iهستش خواهشن كمك كنيد
در ضمن يك سايت براي موبايلو و برنامه هاش معرفي كنيد
با تشكر :(

behi43

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Siavash25 :
سلام به همه.راستش من اطلاعات خيلي کمی در مورد اینکه چطور میتوان عکس و یا آهنگ در موبایلم بریزم.بر فرض یه آهنگ در کامپیوتر را Ringtone کنم.برنامه خاصی وجود دارد?

samsung e700

سلام
اگر جوابش را پيدا كردي لطفا براي من هم بفرست

تشكر

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
دو تا سوال همسو مربوط به زيمنس SX1
1- چطور ميشه اطلاعاتي كه براي contacts ثبت ميشه رو كلا روي memory card ثبت كرد ؟
اين زماني خيلي مهم ميشه كه بخوايم براي هر اسم عكس و voice tag بگذاريم كه در اينصورت چون فضاي زيادي از حافظه اصلي رو ميگيره ميخوام اون رو به مموري كارت منتقل كنم.

2- همين كار رو براي كل messages چه ارسالي چه دريافتي چگونه ميشه انجام داد , يعني كل پيامهاي ارسالي و دريافتي رو بر روي كارت ذخيره كرد و نه حافظه اصلي ؟

با تشكر

esia1353

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .

طريقه نصب نرم افزار در نوكيا 6600 به چه صورت است و تجهيزات لازم را به اضافه قيمتش ميخواستم؟

favo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . کسی blacklist داره که به 7610 بخوره ؟ اگر دارین به من هم بدین لطفا و همینطور نسخه جدید anti virus شرکت simworks رو اگر دارین . ممنون

nimaalfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان!
نرم افزاری برای تبدیل فرمت mp3به mmf و midi به mmf میخوام.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام خدمت دوستان
من يك مشكلي با p910 دارم .
تا زماني كه گوشي روشن است زمان و ساعت گوشي درست است . اما هر بار كه خاموش و روشن ميكنم ساعت دقيقا به اندازه يك ساعت ( نه بيشتر نه كمتر ) به عقب كشيده ميشود . اگر كسي از دوستان اطلاعاتي در اين زمينه دارند ممنون ميشوم راهنمايي كنند .
با تشكر

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از behroozsara :
سلام خدمت دوستان
من يك مشكلي با p910 دارم .
تا زماني كه گوشي روشن است زمان و ساعت گوشي درست است . اما هر بار كه خاموش و روشن ميكنم ساعت دقيقا به اندازه يك ساعت ( نه بيشتر نه كمتر ) به عقب كشيده ميشود . اگر كسي از دوستان اطلاعاتي در اين زمينه دارند ممنون ميشوم راهنمايي كنند .
با تشكر

اين اختلاف به خاطر اينه كه شما Auto update رو فعال كرديد و تهران رو به عنوان شهر اصلي گذاشتيد و چون اختلاف تهران با ساعت گرينويچ 3:30 هست هميشه با ساعت تابستاني ما 1 ساعت اختلاف پيش مياد .
گزينه اتو ابديت رو غير فعال كنيد مشكل حل ميشه .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوست عزيز
سلام
از راهنمايي شما ممنونم
اين آتوآپديت كجا هست ؟؟؟ در منوي مربوط به زمان و تاريخ 3 گزينه است :
1 - time & date
2 - format
3 - workdays
كه در قسمت اول يك گزينه هم هست به اسم summertime
اگر راهنمايي بفرماييد ممنون ميشوم . من جايي به نام آتوآپديت نديدم .
با سپاس از شما

ali_seee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از clickiran :
سوالی دارم
میخواستم بدونم که میشه یک گوشی رو بدون قرار دادن سیم کارت درون آن روشن کرد و از امکانات آن مثل دفترچه تلفن و ... استفاده کرد یا نه؟

با برنامه system tools هم ميشه اين كارو كرد :p
ميزارمش اينجا

فایل های ضمیمه

• 1.zip
    201.6 KB · نمایش ها: 58

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اينم يه ضد ويروس باحال كه روي 7610 و 6630 تست شده توپ توپه :cool:

فایل های ضمیمه

• Simworks_AntiVirus1.1.8_FULL.zip
    32.9 KB · نمایش ها: 54

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esia1353 :
طريقه نصب نرم افزار در نوكيا 6600 به چه صورت است و تجهيزات لازم را به اضافه قيمتش ميخواستم؟

شما بايد يه كابل اينفرارد داشته باشين كه قيمتش 9 تا 16 تومنه
و بعدا از طريق اون به كامپيوتر وصل كنين و برنامه هاتونو بزنين

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا یه کسی به من بیچاره کمک کنه این کابل دیتای DKU-5 (نوكيا) رو نصب کنم . من که هر چه قدر باهاش ور رفتم فایده نداشت .درایور هم دانلود کردم و...
تو فروم های خارجی هم گشتم ظاهرا خیلی ها همین مشکل و دارن ولی یه راهنمایی درست و حسابی پیدا نکردم!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
pay عزیز، یه کم بیشتر توضیح میدی؟
گوشیت چیه؟ چطور نصب می کنی؟ مشکل یا پیغام خطا چیه؟

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
گوشی من نوکیا 6100 هستش . نصبش هم مثل آب خوردنه اول باید درایور کابل رو نصب کرد بعدش هم nokia pc suit به همین سادگی !
ولی بعد از نصب کابلو رو هیچ کدوم از پرت های COM شناسایی نمی کنه!

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از pay :
گوشی من نوکیا 6100 هستش . نصبش هم مثل آب خوردنه اول باید درایور کابل رو نصب کرد بعدش هم nokia pc suit به همین سادگی !
ولی بعد از نصب کابلو رو هیچ کدوم از پرت های COM شناسایی نمی کنه!

اخ گفتي پدر منم درآورد آخرش رفتم كابل رو پس دادم كابل رو وصل كه ميكردم دنبال درايورش ميگرده و پيدا نميكنه مشكل اينجاست ما كه از خيرش گذشتيم اگر راه شو پيدا كردي مارم خبر كنيد تا بريم دوباره بخريم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
والا اون طور که از خوندن اینجا و اینجا دست گیرم شد کابل های زیادی به اسم Nokia DKU-5 تو بازار موجوده ولی تعداد خیلی کمشون واقعا تولید نوکیان و اکثرن متفرقه ان. و اکثرن با درایور هاشون مشکل دارن چون معمولن درایور هاشون از سایت نوکیا دانلود میشه در حالی که کابل به طور کامل با اون درایور سازگار نیست.
البته تو لینک اولی یه توضیح کامل در مورد روش نصب داده شده که حدس میزنم دیده باشی.

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
من وقتي كابل اول رو كه از فروشنده گرفتم و متصل ميكردم هيچ پيغامي رو ي صفحه نميومد وقتي اونو عوض كردم يه پيغام ميومد كه accessory نميدونم چي ولي بعد از چند ثانيه پيغام ميدادد accessory not supported كه رفتيم پس داديم و از خيرش گذشتيم

بالا