• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

tack

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من يه نرم افزار ميخوام كه رينگتون به صورت رندوم پخش كنه ....

وقتي زنگ ميزنه از يه پوشه رندوم آهنگ پخش بشه ....

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
سلام

من يه نرم افزار ميخوام كه رينگتون به صورت رندوم پخش كنه ....

وقتي زنگ ميزنه از يه پوشه رندوم آهنگ پخش بشه ....

سلام

یه نرم افزار به نام FreeTones هست برای گوشی های نوکیا سری 60 که بصورت رندوم رینگتون پخش میکنه

FreeTones v1.11

jdsi5ix1ivjg7faaphrt.jpg

در قسمت Tones با Add tones آهنگ ها رو انتخاب میکنید و از این به بعد از این آهنگ ها بصورت رندوم استفاده میکنه
دوتا فایل تو فایل پیوست وجود داره:
FreeTones_v1.11_FP1 برای سیمبین 9.1

FreeTones_v1.11_MR برای سیمبین 9.2

اگر پیغام certificate is expired داد نرم افزار رو ساین کنید

فایل های ضمیمه

• FreeTones v1.11[Persiantools].rar
    201 KB · نمایش ها: 1

tack

Registered User
لایک‌ها
0
سلام Base

جناب دست شما درد نكنه لطف كرديد همين به كار من مياد....

ممنون

xonix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي
راستيتش يه نفر از آشنايانم كه تو خارج كشوره يه گوشي N73 گرفته و با من تماس گرفته بود و يه ديكشنري خوب اينگليسي به فارسي و فارسي به انگليسي مي خواست منم چون جايي بهتر از اينجا نمي شناختم به اينجا اومدم كه از اساتيد اينجا كمك بخوام.
ممنون ميشم اگه يه ديكشنري خوب و ساده معرفي كنيد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اينو تو تاپيكي كه خودم باز كردم نوشتم و دوست عزيز Dark Knight جوابم رو دادند و چندتا معرفي كردند ولي تاپيك رو بستند و من نتونستم سوال بعديم رو بپرسم براي همين اون سوال رو اينجا مي پرسم.

همونطوري كه گفتم اين دوست من در خارج كشور و گوشي ايشون فكر نكنم بتونه فارسي تشخيص بده براي اين راه حل خوبي وجود داره؟:wacko::wacko:

ممنون از شما و Dark Knight عزيز از پاسخ.:cool::cool:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
سلام به همگي
راستيتش يه نفر از آشنايانم كه تو خارج كشوره يه گوشي N73 گرفته و با من تماس گرفته بود و يه ديكشنري خوب اينگليسي به فارسي و فارسي به انگليسي مي خواست منم چون جايي بهتر از اينجا نمي شناختم به اينجا اومدم كه از اساتيد اينجا كمك بخوام.
ممنون ميشم اگه يه ديكشنري خوب و ساده معرفي كنيد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اينو تو تاپيكي كه خودم باز كردم نوشتم و دوست عزيز Dark Knight جوابم رو دادند و چندتا معرفي كردند ولي تاپيك رو بستند و من نتونستم سوال بعديم رو بپرسم براي همين اون سوال رو اينجا مي پرسم.

همونطوري كه گفتم اين دوست من در خارج كشور و گوشي ايشون فكر نكنم بتونه فارسي تشخيص بده براي اين راه حل خوبي وجود داره؟:wacko::wacko:

ممنون از شما و Dark Knight عزيز از پاسخ.:cool::cool:
برای ساپورت فارسی باید از فریمور N73 با پرداکت کد عربی استفاده کنید / گوشی رو آپدیت کنید
لینک

vishtasbebrahim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به همه ى دوستان
من يه مشکلى پيدا کردم که نمى دونم چيکارش کنم؟!
گوشيم p1i هستش
با همون هم کانکت مى شم؛ آخه ىه کافى نت بغل خونمونه که wifi گوشى راحت بهش کانکت مى شه
اينو گفتم تا بدونيد چقدر اين گوشى برام عزيزه
راستش ديشب همينطورى سرخود تصميم گرفتم يه سرى فونت به Doc to go اضافه کنم!!! هر چى باهاش کلنجار رفتم نشد، بعد از چند بار که مجبور شدم گوشى رو ريست کنم حالا هر نرم افزارى رو مى خوام اينستال يا uninstall کنم اين پيغام مياد: this file is corrupted
اينم بگم بغير از يه فولدر که توى d:/system/apps بود به هيچ کجا دست نزدما!
و ديگه اينکه گوشى هيچ مشکلى با اجراى برنامه ها نداره، حتى هنگ هم نميکنه؛ فقط هيچ نرم افزارى رو ديگه نصب نمى کنه و يا پاک نميکنه.
راستى يه چيز ديگه: (اين مربوط مى شه به يک هفته پيش)
يه فولدر توى ممورى بود که پک ويندوز موبايل رو توش ريخته بودم، هم فايل زيپ و هم unzip؛ مى خواستم منتقلش کنم ارور داد، الان اون فولدر نه باز مى شه، نه پاک مى شه ، نه move مى شه... جالب اينجاست حجم فولدر رو 3,5Gig نشون مى ده! در حالى که ممورى گوشى 2Gig بيشتر نيست.
ممنون مى شم اگه کمک کنيد و راه حلى واسه برطرف کردن اينا نشونم بدين.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
درود به همه ى دوستان
من يه مشکلى پيدا کردم که نمى دونم چيکارش کنم؟!
گوشيم p1i هستش
با همون هم کانکت مى شم؛ آخه ىه کافى نت بغل خونمونه که wifi گوشى راحت بهش کانکت مى شه
اينو گفتم تا بدونيد چقدر اين گوشى برام عزيزه
راستش ديشب همينطورى سرخود تصميم گرفتم يه سرى فونت به Doc to go اضافه کنم!!! هر چى باهاش کلنجار رفتم نشد، بعد از چند بار که مجبور شدم گوشى رو ريست کنم حالا هر نرم افزارى رو مى خوام اينستال يا uninstall کنم اين پيغام مياد: this file is corrupted
اينم بگم بغير از يه فولدر که توى d:/system/apps بود به هيچ کجا دست نزدما!
و ديگه اينکه گوشى هيچ مشکلى با اجراى برنامه ها نداره، حتى هنگ هم نميکنه؛ فقط هيچ نرم افزارى رو ديگه نصب نمى کنه و يا پاک نميکنه.
راستى يه چيز ديگه: (اين مربوط مى شه به يک هفته پيش)
يه فولدر توى ممورى بود که پک ويندوز موبايل رو توش ريخته بودم، هم فايل زيپ و هم unzip؛ مى خواستم منتقلش کنم ارور داد، الان اون فولدر نه باز مى شه، نه پاک مى شه ، نه move مى شه... جالب اينجاست حجم فولدر رو 3,5Gig نشون مى ده! در حالى که ممورى گوشى 2Gig بيشتر نيست.
ممنون مى شم اگه کمک کنيد و راه حلى واسه برطرف کردن اينا نشونم بدين.
سلام
شما مموری کارت رو از طریق خود گوشی فرمت کن (قبلش چیزایی که لازم داری رو کپی کن رو PC) اگر نتونست از تو گوشی فرمت کنه مموری رو بزار تو رم ریدر این کار رو انجام بده، احتمالا مشکل حل میشه

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
در مورد چند تا برنامه سوال داشتم:
1- برنامه advanced call manager رو از سایت موبایلستان دانلود کردم با این اسم: WebGate.Advanced.Call.Manager.v2.61.Symbian.UIQ.3rd.Unsigned.Cracked-.z01
این فایل زیپ دوتا فایل sis داره، یکی با حجم کمتر و یکی با حجم بیشتر. فایل با حجم بیشتر رو که نصب کردم، خود برنامه است اما trailاش برای 30تا تماس. دکمه activate رو هم که زدم، میخواد بره توی اینترنت و اونجا هنگ هم کرد. فایل با حجم کوچکتر هم نصب نمیشه. حالا با اون فایل کوچکتر چکار باید بکنم؟ چطوری باید activate کنم؟ آیا باید ساین بشه؟ و اگه بله، چطوری؟

2- لینک سالم برای Document to go پیدا نکردم.

3- برنامه ای که گفتید مشکل ساعت smsiا رو حل میکنه، کدومه؟

ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
در مورد چند تا برنامه سوال داشتم:
1- برنامه advanced call manager رو از سایت موبایلستان دانلود کردم با این اسم: WebGate.Advanced.Call.Manager.v2.61.Symbian.UIQ.3rd.Unsigned.Cracked-.z01
این فایل زیپ دوتا فایل sis داره، یکی با حجم کمتر و یکی با حجم بیشتر. فایل با حجم بیشتر رو که نصب کردم، خود برنامه است اما trailاش برای 30تا تماس. دکمه activate رو هم که زدم، میخواد بره توی اینترنت و اونجا هنگ هم کرد. فایل با حجم کوچکتر هم نصب نمیشه. حالا با اون فایل کوچکتر چکار باید بکنم؟ چطوری باید activate کنم؟ آیا باید ساین بشه؟ و اگه بله، چطوری؟

2- لینک سالم برای Document to go پیدا نکردم.

3- برنامه ای که گفتید مشکل ساعت smsiا رو حل میکنه، کدومه؟

ممنون

برنامه رو از " اینجا " دانلود کنید
لینک سالم از این برنامه در " اینجا "
نگاهی به " این " پست بکنین

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
برنامه رو از " اینجا " دانلود کنید
لینک سالم از این برنامه در " اینجا "
نگاهی به " این " پست بکنین

خیلی ممنون Dark Knight عزیز؛
اما چند تا مشکل:
1- این document to go کلمات فارسی رو نشون نمیده. کلا همینجوریه؟
2- این لینک برای Advanced Call Manager موقع دانلود، این آنتی ویروس من جلوی دانلود رو میگیره و میگه تروجان داره:blink:
3- از ساین هم هیچی نمیدونم:blush:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
این برنامه advanced call manager رو که از این پست گرفتم، نصب نمیکنه. پیغام زیر رو میده:
This version of installation file is no longer supported

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرم افزارهای زیر رو برای G900 میخوام :

1- منشی تلفنی
2- ساختن پروفایل برای گوشی که هر کدوم رو هر وقت انتخاب میکنیم با تنظیمات خودمون باشه
3- ضبط صدا خوب و با کیفیت و آسان برای ضبط مکالمه
4- نرم افزار که عکس ها رو فیت دسکتاپ کنه چون گوشی های سونی اریکسون عکس رو کامل نمیندازه نصفه میندازه یه کادر میده انتخاب کنی ولی سامسونگ با همه بدیش این امکان رو داره هر عکسی رو فیت صفحه میکنه

Last edited:

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
بهترین منشی تلفنی برای گوشی N95 بدون نیاز به کرک را لطفا معرفی و در صورت امکان لینک دانلود بدهید.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
آیا جایی هست که بشود فریم ویر NOKIA N95 8GB را دانلود کرد؟ (یعنی راهی بغیر از آپدیت آنلاین وجود دارد؟)

hajashkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برنامه تبدیل k800 به وب کم می خواستم. لطفا تست شده باشه و در yahoo messenger کار کنه.

kavar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من وقتی بروزرهای اینترنت رو روی گوشی K800 نصب می کنم مثل اپرا مینی و می رم داخل اینترنت که یک سایت رو ببینم کلمات رو به
صورت برعکس نمایش میدهد یعنی باید از اخر بخونی بیای اولش بروزرهای دیگه هم نصب کردم مثل فایرفاکس که اونم همینطوری هست
کسی می دونه اشکال از کجاست

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
سلام
من وقتی بروزرهای اینترنت رو روی گوشی K800 نصب می کنم مثل اپرا مینی و می رم داخل اینترنت که یک سایت رو ببینم کلمات رو به
صورت برعکس نمایش میدهد یعنی باید از اخر بخونی بیای اولش بروزرهای دیگه هم نصب کردم مثل فایرفاکس که اونم همینطوری هست
کسی می دونه اشکال از کجاست
سلام
اگر تو نمایش کلمات فارسی مشکل دارین از این اموزش استفاده کنید
http://forum.persiantools.com/t115493.html

سلام برنامه تبدیل k800 به وب کم می خواستم. لطفا تست شده باشه و در yahoo messenger کار کنه.

سلام دوست عزیز

این نرم افزار رو تست کنید (خودم روی گوشی های جاوا تست نکردم)

http://www.ir-tci.org/archives/software/pc_software/k750_webcam
(گفته شده تو یاهو مشنجر هم کار میکنه)

آموزش ش هم اینجا هست:
http://soltan98.mihanblog.com/post/176

Last edited:
بالا