• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
:D سلام عليكم
آقا نرم افزار background Sond براي نوكيا مثل n90 كسي داره ؟
با اين نرم افزار ميشه مثل 6600 همه جور آهنگ براي طرف مقابل پشت خط پخش كرد.

سلام
نرم افزار رو براتون ميزارم ولي تو گوشي هاي سمبين .... مثلا 6630 خودم اصلا نياز به اين نرم افزار نيست :)
طرف كه تماس ميگيره اول ارتباط رو برقرار كنيد بعد كليد منو و وارد شدن به برنامه ها رو بزنيد تا تماس بره تو بك راند بعد راحت بريد تو گالري و هر آهنگي دوست داريد براي طرفتون پخش كنيد ...... بدون نرم افزار و به راحتي آب خوردن .... من خودم با 6630 اين كارو ميكنم ... با بقيه سمبيني ها هم ميشه ولي نرم افزار رو بنابر درخواستتون ميزارم .:)

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1058556&postcount=471

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز من گفتم Nokia 6230i
این گوشی جاوا هست و SIS. پشتیبانی نمیکنه !!!!
کمک لطفا""""""""""

يه روشي رو تو صفحه آخر پست 466 بخش معرفي نرم افزار براي سري 60 گذاشتم ببينيد بكارتون مياد .
اونو فكر كنم براي جاوا ها هم ميشه بكار برد .

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام!
بچه ها کسی yahoo messenger یا نرم افزار چت که بشه برای یاهو به کار برد، برای جاوا می شناسه؟ (6111)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام!
بچه ها کسی yahoo messenger یا نرم افزار چت که بشه برای یاهو به کار برد، برای جاوا می شناسه؟ (6111)

يه نرم افزاري بنام MIG33 تو بخش معرفي نرم افزار سري 60 لينك دادم جاوا هست
کد:
www.mig33.com

اينم يه مسنجر عالي براي جاوا :
کد:
http://www.shmessenger.ro

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
نرم افزار نقشه تبريز(جاوا)هم وجود داره مثل نقشه تهران اگه كسي داره واسه دانلود لينك بده لطفا

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
كس:D ي نرم افزار نقشه تبريز رو داره؟ (مثل نقشه تهرانه) اگه كسي داره لطفا لينكشو بده

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
آیا ساپورت فرمت صوتی AAC در 6600 امکان پذیر است ؟

سلام.
اگه سؤالم تکراری باشه ، پیشاپیش معذرت میخوام.
آیا برای گوشی نوکیا 6600 ، برنامه ای است که بتواند فایلهای ویدئویی را که فرمت صوتی آنها از نوع AAC است ، پخش بکند ؟ در حالت عادی و با برنامه های معمولی این گوشی ، فقط بخش تصویری فایل ویدئویی پخش میشود و بخش صوتی آن پخش نمی شود .

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
آیا ساپورت فرمت صوتی AAC در 6600 امکان پذیر است ؟

سلام.
اگه سؤالم تکراری باشه ، پیشاپیش معذرت میخوام.
آیا برای گوشی نوکیا 6600 ، برنامه ای است که بتواند فایلهای ویدئویی را که فرمت صوتی آنها از نوع AAC است ، پخش بکند ؟ در حالت عادی و با برنامه های معمولی این گوشی ، فقط بخش تصویری فایل ویدئویی پخش میشود و بخش صوتی آن پخش نمی شود .

این رو هم براتون پیدا کردم ولی خودم تست نکردمش
DivShare File - aac_player_v1.01_s60.zip
این هم پاکت ویدئو(جناب danijon_2006 به درد شما هم می خوره)
DivShare File - PvPlayer_3.04.zip
pvplayer4az.jpg

2lwsq9y.jpg

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------

senator5ive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه گوشيت نوکيا ست با برنامه Nokia Multimedia Player که روي CD خود نوکيا هست.
ابتدا اون فايلي رو که ميخواهي بلا سرش بياري با همين برنامه باز کن و سپس از منوي فايل گزينه ...Save As را انتخاب کن. اگه فرکت فايلت جزو فرمتهاييکه برنامه ميشناسد باشه اين گزينه ...Save As فعال خواهد بود. فقط يادت باشه در ديالوگ Save Option در قسمت پايين گزينه Unlimited را انتخاب کن.

senator5ive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:

من نرم افزاري ميخوام كه فرمتهاي ويدئو را به فرمت قابل پخش در گوشي هاي نوكيا تبديل كنه....به فرمت(3gp)....

مثلا avi يا mpeg يا ...به 3gp.من با نرم افزار quicktime اين كارو كردم اما بدون صدا convert ميكنه....

از عطا جان و مرتضي جان ممنونم......اشكان
اگه گوشيت نوکيا ست با برنامه Nokia Multimedia Player که روي CD خود نوکيا هست.
ابتدا اون فايلي رو که ميخواهي بلا سرش بياري با همين برنامه باز کن و سپس از منوي فايل گزينه ...Save As را انتخاب کن. اگه فرکت فايلت جزو فرمتهاييکه برنامه ميشناسد باشه اين گزينه ...Save As فعال خواهد بود. فقط يادت باشه در ديالوگ Save Option در قسمت پايين گزينه Unlimited را انتخاب کن.

senator5ive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من يه سوال داشتم و ميدونم كه احتمالا تكراري هست ولي ممنون ميشم اگه راهنمائي كنيد
من يه گوشي سوني اريكسون مدل k750 دارم كه براي اينكه فرمت هاي تصويري معمول رو به فرمت 3gb تبديل كنم يه نرم افزار احتياج دارم
MER30
با نرم ازار Nokia Multimedia Player که تو CD همه نوکيا ها هست ميتوني فايلهاي ويديويي را به 3GP و صوتي را به amr تبديل کني و نگران اين نباشي که برنامه مال شرکت نوکياست چون براي هر دوشون جواب داده (خودم هر دو را امتحان کردم و هنوز هم استفاده ميکنم).بعد از نصب برنامه از منوي فايل , فايل ويدئويي که قراره تبديل بشه را انتخاب و Open کن و اگر فايلت با Codec هايي استاندارد (براي اين برنامه مثلا mpeg ) ساخته شده باشند در همان منوي فايل گزينه ...Save As فعال خواهد بود و ميتوني فايلت را با فرمت 3GP (اگر صوتي هست AMR ) ذخيره کني, فقط از سمت راست ديالوگ Save Option گزينه Unlimited را انتخاب کن.

senator5ive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ..من در يك تاپيك ديگه هم اين سوال رو مطرح كردم. ولي چون ميخوام كه زود جوابمو بگيرم اينجا هم ميپرسم سوالم رو.
من قصد خريد imate jam رو دارم ولي مسئله اي كه دارم 64mb ram هست ميخواستم بدونم اين مسئله باعث ميشه كه بعضي برنامه ها كار نكنن ؟؟ اگه اينطور باشه مجبورم به pda2k فكر كنم. چون ممكنه به نرم افزار هاي مختلفي احتياج پيدا كنم. دليل انتخاب jam اندازه كوچكش و همچنين كيفيت بالاي عكس و mp3 بود... لطفا منو راهنمايي كنيين. ممنونم
با اينکه وقت ميبره با خود گوشي فرمت کن. در ضمن در همان حالتيکه خالي است و نميخواند گوشي را Restart کن.

fozool

Registered User
لایک‌ها
36

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
نرم افزار فارسی ساز برای موبایل 6630 می خوام

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
امروز یک ویروس به گوشیمون اومد ، پاک اعصابمونو به هم ریخت ؛
یک آنتی ویروس برای سونی اریکسون مدل w700i میخواستم .

بالا