• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست افزونه از شما ، معرفي از ما

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
میتونی زیر موضوع هنرمندان یه دسته بندی بزنی با اسم مثلا بابک رافعی و خودت و بقیه :دی بعد توی این موضوعات بیای مطبت رو بزاری
نمیشه ؟!

دستی می تونم لینک بذارم یعنی باید هم css رو دستکاری کنم هم index رو ولی دنبال پلاگین بودم. خیره سرم از وردپرس استفاده کردم که اینارو دستی انجام ندم وگرنه کل سایت رو از پایه می نوشتم :lol:
خیلی تو css تنبلم زورم میاد تغییرش بدم :D

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
یه پلاگین پدر مادر دار می زارم هم پولی هم بسیار کارآمد
اینو فارسیش کنید به جماعتی حال دادین

Gravity Forms Developer Edition - ALL ADDON Wordpress plugin

مشاهده پیوست 78421

Packed With Features.. Gravity Forms Really Satisfies

Build and publish your WordPress forms in just minutes. No drudgery, just quick and easy form-building. Select your fields, configure your options and easily embed forms on your WordPress powered site using the built-in tools. That's way more satisfying (and less fattening) than a peanutty candy bar any day.

Visual Form Editor
Building simple and complex forms alike is a piece of cake with the easy to use form editor.

Multi-Page Forms
Make long forms easier to use by breaking them up into multiple pages, complete with progress bar.

Order Forms
Gravity Forms makes it easy to create order forms with product, option, shipping and total calculations.

Conditional Fields
Configure your form to show or hide fields, sections, pages or even the submit button based on user selections.

Gravity Forms allows you to quickly and easily integrate with a variety of third party services such as PayPal and provides for even deeper integration with WordPress through our collection of optional Add-Ons. Hot stuff!​

سایت سازنده:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ممنون میشم دوستان افزونه تازه ترین نوشته یک موضوع و همچنین آرشیو موضوع به این سبک
http://up.vbiran.ir/images/zf45o5x66gzdxq67oc8d.png
بزارند ...

اینها افزونه نیست ...
jquey هست
باید کمی html , css , java بلد باشید تا کدها رو روی قالبتون ست کنید و به شکلی که می خواید در بیارید

DownloadFilm.In

Registered User
لایک‌ها
0
افزونه ای دیگه ای می خواستم که عکس های داخل پست رو به صورت اسلایدشو نشون بده ..

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

cdgostar

Registered User
لایک‌ها
4
یک افزونه میخوام که دسته بندی رو به صورت منو باز شو نشون بده
یک افزون هم میخوام برای فروشگاه که محصولات مرتبط رو به صورت عکس کوچک در زیر محصول نشون بده

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
عین قالب فروشگاه هست ...
ارتباطی به افزونه ندارد , پست ها رو به جای اینکه ببره زیره هم , میارن کنار هم میشه اینجوری ...
مرسسسسسسسسییییییییییی
خوب من قالب میهن تم رو گزاشتم ولی چطوری کنم عکسها رو کجا باید گزاشت من زیاد به اسکریپت آشنا نیستم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
مرسسسسسسسسییییییییییی
خوب من قالب میهن تم رو گزاشتم ولی چطوری کنم عکسها رو کجا باید گزاشت من زیاد به اسکریپت آشنا نیستم

قالب رو قرار بدید تا بشه راهنمایی کرد
احتمالا عکس ها رو باید از زمینه دلخواه قرار بدید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
1-یه افزونه بود که ورودی های گوگل رو برای هرپست تگ میکرد
2-افزونه ای هست که جستجوهای مرتبط به یه مطلب رو تگ کنه بدونه اینکه از گوگل ورودی داشته باشیم؟

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
دوستان یه افزونه معرفی کنید که بعد از ارسال پست جدید با ایمیل به اعضا خبر بده که پست جدید ارسال شده
یه دونه کد هست که میزارن تو فایل functions.php اون چجوری کار میکنه؟
در ضمن توضیح بدید که رو سرور فشار میاره یا نه ، هاست رو ساسپند میکنه یا نه؟
در ضمن باید بگم که فعلا ( 500 اعضا و روزی یک ایمیل در نظر بگیرید)
ممنون

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
یه پلاگین پدر مادر دار می زارم هم پولی هم بسیار کارآمد
اینو فارسیش کنید به جماعتی حال دادین

Gravity Forms Developer Edition - ALL ADDON Wordpress plugin

مشاهده پیوست 78421

Packed With Features.. Gravity Forms Really Satisfies

Build and publish your WordPress forms in just minutes. No drudgery, just quick and easy form-building. Select your fields, configure your options and easily embed forms on your WordPress powered site using the built-in tools. That's way more satisfying (and less fattening) than a peanutty candy bar any day.

Visual Form Editor
Building simple and complex forms alike is a piece of cake with the easy to use form editor.

Multi-Page Forms
Make long forms easier to use by breaking them up into multiple pages, complete with progress bar.

Order Forms
Gravity Forms makes it easy to create order forms with product, option, shipping and total calculations.

Conditional Fields
Configure your form to show or hide fields, sections, pages or even the submit button based on user selections.

Gravity Forms allows you to quickly and easily integrate with a variety of third party services such as PayPal and provides for even deeper integration with WordPress through our collection of optional Add-Ons. Hot stuff!​

سایت سازنده:

اقا اون فايلي كه گذاشتي دانلود نميشه . لطفا يه جا بهتر بذار . اصلا همينجا پيوست كن تا بتونيم دانلود كنيم . دستت درد نكنه . تو لينك خوب بذار من ميدم فارسيش ميكنن ميارم ميذارم .

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
چرا اسم تاپیک رو گذاشتند : درخواست افزونه از شما ، معرفي از ما

در حالی که اصلا افزونه ای معرفی نمیکنند؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
چرا اسم تاپیک رو گذاشتند : درخواست افزونه از شما ، معرفي از ما

در حالی که اصلا افزونه ای معرفی نمیکنند؟

اینجا 2 دسته از کاربرا فعالیت میکنند
دسته یک : کسایی که اگر اطلاعاتی داشته باشند دریغ نمی کنند
دسته دو : کسایی که فقط منتظرن یه تاپیک درخواست طراحی بیاد بالا تا بیان مشتری بگیرن
حالا چه ربطی داشت : کسی افزونه مطابق نیاز شما نمیشناسه که معرفی کنه (دسته یک)

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
اینجا 2 دسته از کاربرا فعالیت میکنند
دسته یک : کسایی که اگر اطلاعاتی داشته باشند دریغ نمی کنند
دسته دو : کسایی که فقط منتظرن یه تاپیک درخواست طراحی بیاد بالا تا بیان مشتری بگیرن
حالا چه ربطی داشت : کسی افزونه مطابق نیاز شما نمیشناسه که معرفی کنه (دسته یک)

خب اگه نمیشناسه بزار کسی که این تاپیک رو زده و گفته درخواست از شما معرفی از ما بگه همچین افزونه ای ندیدم/
چند وقت پیش هم یه سوالی پرسیدم هیچکس جواب نداد نتیجه:
اگه این جور افزونه ها رو نشناسین خب بقیه رو همه میشناسن به جز یه عده اونام میتونن از گوگل کمک بگیرن.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اگه دوستان عزيز پايه باشند چند نفري اين افزونه برچسب زن خودكار را بخريم كه بس مفيد است و جالب و اينجوري خرج هم مياد پائين . 15 تومن چيزي نيست ولي خب چه اشكالي داره چند نفري بخريم و پول تقسيم بشه و با هزينه كم صاحب يك افزونه مفيد بشيم .

برچسب‌زن خودکار | WPBazar

هركي خواست من رو از طريق پخ خبر كنه .

بالا