• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست افزونه از شما ، معرفي از ما

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
خب اگه نمیشناسه بزار کسی که این تاپیک رو زده و گفته درخواست از شما معرفی از ما بگه همچین افزونه ای ندیدم/
چند وقت پیش هم یه سوالی پرسیدم هیچکس جواب نداد نتیجه:
اگه این جور افزونه ها رو نشناسین خب بقیه رو همه میشناسن به جز یه عده اونام میتونن از گوگل کمک بگیرن.

وقتی کسی نمیشناسه دلیلی نداره بیاد بگه ...
مثال:
فرجاد: اقا رسول شما بلدی گیتار بزنی ؟
رسول : نه , یه داداش دارم اونم نه

:D

اگه دوستان عزيز پايه باشند چند نفري اين افزونه برچسب زن خودكار را بخريم كه بس مفيد است و جالب و اينجوري خرج هم مياد پائين . 15 تومن چيزي نيست ولي خب چه اشكالي داره چند نفري بخريم و پول تقسيم بشه و با هزينه كم صاحب يك افزونه مفيد بشيم .

برچسب‌زن خودکار | WPBazar

هركي خواست من رو از طريق پخ خبر كنه .

بر روی یک دومین قابل استفاده میباشد
بعد با این لینک مستقیمی که دادی الاناست که صاحب افزونه بیاد اینجا :D

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
افزونه آپلود خودکار عکس تو وردپرس که مثل اونی که همیار وردپرس داده بود هر عکس رو چند بار آپ نکنه .... اگه یه درست حسابیشو معرفی کنید ممنون میشم.

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
وقتی کسی نمیشناسه دلیلی نداره بیاد بگه ...
مثال:
فرجاد: اقا رسول شما بلدی گیتار بزنی ؟
رسول : نه , یه داداش دارم اونم نه

اتفاقا اینجوری بهتره ، چون وقتی جوابی دریافت نشه آدم فکر میکنه یا اهمیت نمیدند یا دیدند یادشون رفته و مجبور میشه چند بار ذکر کنه ولی اگه کسی بگه نمیشناسم و اگه پیدا کردم حتما قرار خواهم داد در اینصورت حس میکنه جوابی گرفته.
در مورد گیتار هم از کجا فهمیدی ، راستش نه من نه برادرم بلد نیستیم بزنیم ولی پسر خالم بلده:دی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اتفاقا اینجوری بهتره ، چون وقتی جوابی دریافت نشه آدم فکر میکنه یا اهمیت نمیدند یا دیدند یادشون رفته و مجبور میشه چند بار ذکر کنه ولی اگه کسی بگه نمیشناسم و اگه پیدا کردم حتما قرار خواهم داد در اینصورت حس میکنه جوابی گرفته.
در مورد گیتار هم از کجا فهمیدی ، راستش نه من نه برادرم بلد نیستیم بزنیم ولی پسر خالم بلده:دی

یه مشکلی هم که هست , اگر پست بدی که مثلا تا حالا همچین پلاگینی استفاده نکردم بعدا برخی دوستان به ارسال اسپم متهم مکنن ادمو :D
گیتار هم که ... :دی
در مورد افزونه هم یه سرچ میزنم ببینیم چیزی پیدا میکنم

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
یه مشکلی هم که هست , اگر پست بدی که مثلا تا حالا همچین پلاگینی استفاده نکردم بعدا برخی دوستان به ارسال اسپم متهم مکنن ادمو :D
گیتار هم که ... :دی
در مورد افزونه هم یه سرچ میزنم ببینیم چیزی پیدا میکنم

ممنون لازم نیست بگردی، با یه کد و یه افزونه میشه اینکار رو انجام داد ولی برای سایتی با کاربران زیاد فشار میاره رو سرور به همین خاطر از خبرنامه استفاده کردم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
افزونه دریافت مطلب خودکاز سایتهای دیگر به جز وی پی روبات

افزونه تگ گذاری

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
افزونه گالری عکس با وردپرس یا فتو بلاگ

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
سلام دوستان

يه افزونه ميخام كه هر عكسي كه توب پستهاي سايتم وارد ميكنم(چه اپلود كنم چه نكنم) رو لوگو خودكار بزنه

مسئول اين بخش افزونه Scissors Continued رو معرفي كردند.اما اين افزونه فقط براي عكسهايي جواب ميده كه توي سايت اپلود بشن و براي بقيه عكسها

(منظور عكسهاي كپي هست) جواب نميده

دوستان كسي افزونه اي با اين مشخصات سراغ داره؟؟؟؟ تشكر

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
سلام
دوستان من یادمه جایی افزونه عضو گیری وردپرس رو دیدم ولی چه فرقی داره با عضویت معمولی خود وردپرس به صورت پیش فرض ؟
اگر قابلیت بهتر و بیشتری داره لطفا معرفی کنید
ممنونم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
افزونه ای که تگ ذاری کنه از گوگل

دوستان افزونه ای وجود نداره که یه تگ خاص رو بهش بدیم بعد خودش مطالب رو سرچ کنه بر اساس اون تگ خاص مطالب بذاره تو وبسایت . سایت هم اتوماتیک باشه افزونه بر اساس تگ پیشنهادی مطالب جمع آوری کنه. فارسی یا انگلیسیش مهم نیست

بالا