فرستاده شدبه نقل از meisamz :يك جيميل هم لطفا براي من بفرسته (يك ادم خيري)
meisamz59 @ yahoo.com
فرستاده شدبه نقل از Control Panel :سلام
ما كه توي همين ياهو 100 مگابايتي مونديم ولي در كل به نظرم واسه يك بار تجربه هم بد نباشه پس ما رو هم دريابيد . ممنون
فرستاده شدبه نقل از Frantic :
به نقل از dadashon :يكي به ما هم يك اكانت gmail خيرات كنه.
دعا مي كنم كه يك در دنيا صد در آخرت عوض ببينه.
dadashon [at] go.com
به نقل از ehsan :از دوستان عزیزی که درخواست اکانت Gmail دارند خواهش میکنم از همین تاپیک استفاده کنند. با رعایت این اصول:
1. لطفا فقط آدرس ایمیل خود را بنویسید.
2. اگر خارج از فروم دعوتنامه ای دریافت کردید بقیه را از آن مطلع کنید تا برای شما 2 بار فرستاده نشود.
3. از نوشتن درخواست خود برای چند بار جدا خودداری کنید.
از دوستانی هم که دعوتنامه ای برای ارسال به دوستان دارند خواهش می کنم از همین تاپیک استفاده کنند و دعوتنامه را که برای کسی ارسال کردند حتما با نقل قول ایمیل طرف ، این مورد را اطلاع دهند که دوبار برای کسی دعوتنامه ارسال نشود.
ممنون از همکاری دوستان
به نقل از gharib :
به نقل از rajaby :با سلام باي من هم بفرستيد متشكرم
[email protected]
به نقل از ehsan :از دوستان عزیزی که درخواست اکانت Gmail دارند خواهش میکنم از همین تاپیک استفاده کنند. با رعایت این اصول:
1. لطفا فقط آدرس ایمیل خود را بنویسید.
2. اگر خارج از فروم دعوتنامه ای دریافت کردید بقیه را از آن مطلع کنید تا برای شما 2 بار فرستاده نشود.
3. از نوشتن درخواست خود برای چند بار جدا خودداری کنید.
از دوستانی هم که دعوتنامه ای برای ارسال به دوستان دارند خواهش می کنم از همین تاپیک استفاده کنند و دعوتنامه را که برای کسی ارسال کردند حتما با نقل قول ایمیل طرف ، این مورد را اطلاع دهند که دوبار برای کسی دعوتنامه ارسال نشود.
ممنون از همکاری دوستان
به نقل از Hussein Ranjbar :سلام ...قربون دستست يه دعوت هم براي من بفرست. متشكرم.
[email protected]
به نقل از ahesteh :دوستان ما پير شديمو gmail دار نشديم
يعني ميشه!
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم
[email protected]