Reza364
Registered User
- نوشتهها
- 2,490
- لایکها
- 9
به نقل از tornado_irtr :سلام اگه ميشه يه دعوتنامه هم واسه من بفرستين.
مرسی [email protected]
ايضا شما
به نقل از tornado_irtr :سلام اگه ميشه يه دعوتنامه هم واسه من بفرستين.
مرسی [email protected]
به نقل از ehsan :از دوستان عزیزی که درخواست اکانت Gmail دارند خواهش میکنم از همین تاپیک استفاده کنند. با رعایت این اصول:
1. لطفا فقط آدرس ایمیل خود را بنویسید.
2. اگر خارج از فروم دعوتنامه ای دریافت کردید بقیه را از آن مطلع کنید تا برای شما 2 بار فرستاده نشود.
3. از نوشتن درخواست خود برای چند بار جدا خودداری کنید.
از دوستانی هم که دعوتنامه ای برای ارسال به دوستان دارند خواهش می کنم از همین تاپیک استفاده کنند و دعوتنامه را که برای کسی ارسال کردند حتما با نقل قول ایمیل طرف ، این مورد را اطلاع دهند که دوبار برای کسی دعوتنامه ارسال نشود.
ممنون از همکاری دوستان
آقا هر كي يه جي ميل اضافي داره بدش به ما. خدا عوضتون كنه!! نه ببخشيد خدا عوضتون بده.به نقل از gharib :
به نقل از iziizi :تو رو به جده سادات: يه دونه جي ميل به ما خيرات كن. عزيز دل ما كه از كف رفتيم. ايول
[email protected]
به نقل از signup ::blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
سلام من هم جي ميل ميخوام
[email protected]
B][email protected][/B]
به نقل از siavash8867 :سلام دوستان عزيز
لطف كنيد اگه ميشه براي منم يه دعوتنامه بفرستيد.
خيلي ممنون مي شم.
با تشكر، سياوش
اينم ايميلم: [email protected]
به نقل از meymand-dot-com :آقا ايشالا خدا ده در دنيا صد در آخرت عوضتون بده! ممنون ميشم اگه كسي ميتونه براي من يك دعوت بفرسته.
nezampour @ noavar .com
به نقل از rmb_ali :ارسال شد
به نقل از faegh :
به نقل از abdykoko :rmb_ali يا همون: علي جون
من طفلي هم يه دونه دعوت نامه براي ثبت نام و عضويت در جي ميل ميخواستم. هر چي ميخواي خدا بهت بده. خدا ايشالا به عشقت هم برسونت. خلاصه همه جوره داري به بچه ها حال ميدي خدا ايشالا بهت يه حال اساسي بده.
قربون صفات
ابدي كوكو
ايميل آبجي كوچيكه:
:lol: :lol: [email protected] :lol: :lol:
به نقل از blacklife1 :عزيز من برات فرستادم