ممنون از پیشنهاد شمابه نقل از fooladi :ممنون از اينكه ما رو دعوت كردين
يه پيشنهاد هم من دارم . لينك دعوتنامه ها رو بفرستيم واسه مديران زحمت كش اينجا . اينجوري زير هر پيغام ويرايش ميشه و معلوم ميشه كي گرفته.
البته اگه مديران عزيز قبول زحمت بكنند چون واقعا كار سختيه!
من فعلا منتظرم invite فعال شه!
اين شرط تعداد پستها و .... رو هم توي اولين پيغام بنويسيد چون خيلي از تازه واردها حوصله ندارن همه صفحات رو بخونند و ميان درخواست ميدن.
اگه مخ برنامه نويسي بودين يه تالار اختصاصي درست مي كردين كه فقط بچه هاي با شرايط كافي مي تونستند اونجا پست كنند :blink:
بله شما درست مي فرمايين ولي يه حال ديگه اي داره روي لينك مستقيم كليك كردنبه نقل از al_frd :با اجازه مديران سايت و فتوكپي عزيز
ببخشيد ...
به نظر من لينك مستقيم نذارين بهتره .
چون با هر لينك فقط يه نفر ميتونه ثبت نام كنه و بعد از يه مدت اينجا ميشه پر از لينكهايي كه به هيچ دردي نمي خوره و هر كسي مياد بايد همه رو چك كنه تا شانسي يكيش رو كه كسي نگرفته ، بگيره .
فكر مي كنم به همون سبكي كه براي همديگه دعوتنامه بفرستيم بهتر باشه .
فرستادم.به نقل از pure_motives :I can not write in Farsi fonts, sorry. I would like to have a gmail account. if you could, please invite me. my email address: feknakonam at yahoo.com
آقا دم جفتتون گرم البته یکی از دعوتنامه ها رو شب که باز کردم زد قبلا استفاده شده ولی دومی عمل کرد! h34r:به نقل از fotocopy :اصغر آقا جان لطفا قبل از ارسال دعوت نامه با ما هماهنگی کنید
من برای ایشون قبلا فرستاده بودم و پایین پستشون نوشته بودم ارسال شد
دورود منمبه نقل از fotocopy :دعوت نامه ای که به [email protected] زدم برگشت خورد. صاحبش کجاست؟