asghar.agha
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 67
- لایکها
- 0
واقعا من اين كاربران اينترنت رو ميبينم اينقدر به جي ميل علاقه دارند لذت ميبرم( :blink: )
My email is [email protected]به نقل از knowhow :ما هم داريم هر كي مي خواد بگه !
به نقل از fotocopy :جناب پرشیا
لطف کنید فقط به افرادی که شرایط رو دارند بفرستید
شرایط رو من نگذاشتم مدیرای سایت گذاشتن
رضا جان این شرایط رو من تعیین نکردمبه نقل از Persia :فتو كپي جان!
بذار براي چند دقيقه هم كه شده از اين حسابگري هاي روزمره كه تمام زندگي ما رو فرا گرفته، دور بشيم.
يكي درخواست جي ميل داره و خواهش ميكنه كه بهش جي ميل بديم، من هم چند تا دعوت نامه دارم.
چه دليلي داره كه بهش ندم؟ چون تو پرشين تولز كم پست زده؟
وقتي داش حسين سجادي منو اينوايت كرد و من رفتم و اكانت مورد نظرم رو ساختم، براي چند ساعت خيلي خوشحال بودم.
حالا هم ميخوام اين خوشحالي رو به چند نفر ديگه هديه كنم. فقط همين.
حسابگري خوبه، اما افرادي كه تمام در تمام موضوعات و زمانها حسابگرند، كمتر دوست داشتني هستند.
ارادتمند
رضا
فتو كپي جانبه نقل از fotocopy :رضا جان این شرایط رو من تعیین نکردم
کار احسان و محمدرضاست
اگه میخوای دعوت کنی من حرفی ندارم فقط سعی کن اولویت به افرادی بدی که پستهای بیشتری دارن و قدیمی ترند
از توضيحتون ممنونم آقا محمدرضابه نقل از knowhow :پرشیا جان
حرفت مقبول. ولی اینجوری خیلی ها الکی برای اینکه چندتا Gmail داشته باشند هی میان و اکانت می سازند و هی درخواست می دن. فقط من نمی خوام کسی از اعضای قدیمی بمونه که دعوتنامه بخواد و بهش نرسه !
پرشیا جان این مال شماست می تونی هر کی رو می خوای دعوت کنی. ولی به نظر من بهتر اولویت با کسایی باشه که کمی فعال بودند و حداقل می دونیم که کی هستند نه اینکه یکی میاد 4 تا یوزر درست می کنه وقتی من می رم می بینم می بینم که IP هاش هم یکی است و در فاصله 5 دقیقه با هم عضو شدند. این یعنی که بعضی ها هنوز جنبه اش رو ندارند که حسابگری رو کنار بگذاریم.
در هر حال فکر نکنم مشکلی باشه چون تعداد دعوتنامه ها زیاده شده. دوستان هم دارن لطف می کنند و همکاری می نمایند !