سلام بر دوستان من تازه عضو شدم ومیخوام تو سیستمهای همکاری در فروش کار کنم یکی منو راهنمایی کنه وروشهای تبلیغات هم بهم بگه من وبلاگ رمان دارم ممنون میشم![]()
سلام
دوستان من یه سایت دارم میخوام تبدیل کن کلا به فروشگاه
حالا میخوام با یه شرکت یا چند شرکت که بیشترین پورسانت رو میده همکاری کنم
هر کی میدوه بهم معرفی کنه
که هم بتونه فروشگاه رو برام راه اندازی کنه و . . .
تیزر تبلیغاتی رو نگاه کن مشخصه
http://iranamir.biz/news/view/tizer
شما در عنوان نوشته زده اید " درخواست بهترین سیستم همکاری در فروش"متاسفانه تبلیغ صرف بود
من یه راهنمایی از چند و چون این کار میخوام بدونم نه اینکه یه تیزر تبلیغاتی که مثلا بخواد منو ترغیب به همکاری کنه البته جسارت نشه ها
اما من اول یه سری اطلاعات نیاز دارم که ببینم اصلا روش کار با این سیستم به چه صورته
ممنون
Sent from my ipad
درخواست
شما در عنوان نوشته زده اید " درخواست بهترین سیستم همکاری در فروش"
ما هم تیتر رو خوندیم :general208:
روش کار بدین صورت است که شما محصول را میفروشید حالا به هر روشی که شده و ما ارسال میکنیم و شما پورسانت میگیرید
معمولا فروش موفق با داشتن ایده موفق برای فروش است. باید ببینید چگونه میتوانید بازاریابی کنید. در حالت معمول بهتر است یک فروشگاه خوب ایجاد کنید سپس محصولات را با متن اختصاصی و اینکه کپی نباشد بنویسید دستی. سپس از سایتهای خوب تبلیغاتی متنی بگیرید که شما رو لینک کنند.دوست عزیز سپاس از پاسختون ولی من اون تیتر رو نزدم
پست من مشخصه
خواستم در خصوص این سیستم راهنماییم کنید
خب چیزی که خیلی خلاصه فرمودید رو منم میدونستم
منتها اون قسمتش که "شما محصول رو میفروشید حالا به هر روشی که شده" اینو نمیدونم
یعنی اون روش رو نمیدونم چطوریه
من چطوری میتونم محصولات شما رو بفروشم؟ باید وبلاگ داشته باشم؟ سایت بزنم؟ از دامنه سیستم همکاری استفاده کنم؟ و از همه مهمتر چطور میتونم توی نتایج موتورهای جستجو خودمو بالا بیارم؟ و از چه روشهایی باید استفاده کنم برای تبلیغات که مقرون به صرفه هم باشه
Sent from my ipad
........در حالت معمول بهتر است یک فروشگاه خوب ایجاد کنید..........
........سپس از سایتهای خوب تبلیغاتی متنی بگیرید که شما رو لینک کنند.
و .....
سلام به همه، پیشنهاد من سیستم همکاری درفروش سایت بازار56 هست-http://bazar56.ir/سلام
دوستان من یه سایت دارم میخوام تبدیل کن کلا به فروشگاه
حالا میخوام با یه شرکت یا چند شرکت که بیشترین پورسانت رو میده همکاری کنم
هر کی میدوه بهم معرفی کنه
که هم بتونه فروشگاه رو برام راه اندازی کنه و . . .