- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
منم بیشتر بازدیدکنندگانم خانم هستن ولی هر چی مربوطه به خانوماست میزارم باز هیچی!بیشتر خریداران خانوم هستن! خودتون دیگه حساب محصولات رو بکنید :general711:
اسم محصول رو بگو یا پ.خ کن
منم بیشتر بازدیدکنندگانم خانم هستن ولی هر چی مربوطه به خانوماست میزارم باز هیچی!بیشتر خریداران خانوم هستن! خودتون دیگه حساب محصولات رو بکنید :general711:
من سایت شما رو بررسی کردم حقیقتا با این وبلاگ نمیشه درامد داشت... مگر اینکه شما کارهایی دیگر انجام بدهید و تست کنید....چه محصولی میزاری؟
من با 2000 ورودی فقط گوگل فروش روزانه ام 0 هستش.![]()
تک شاپ تسویش به موقع هست؟ تا اونجا که من میدونم نماد اعتماد ندارهمین استو کیفیت کاریش خوبه ولی سود دهی کم هست!
من فعلا از takshop91.biz میکنم سود دهیش بهتره
ولی با 1500 ایپی در هفته دو تا سه سفارش میگیره!![]()
جنسای خوبی دارن سود خوبی هم میدن ، فقط تنها مشکلشون قالب قدیمی و نداشتن نماد اعتماده که نمیدونم چرا نگرفت و همینطور نداشتن شماره تلفن ثابت!!!بله به محض رسیدن به حد نصاب (10 هزار تومان) خودش واریز میکنه درخواست بدی یا نه! سرعت عملشون هم خوبه
اجناس رو هم ارزونتر از فروشگاه های دیگه میدن سود بیشتری هم به همکار در فروش میدن من 2 ساله باهاشون کار میکنم
البته به هیچ وجه تبلیغات نمیکنم براشون ولی اینا چیزایی بوده که ازشون دیدم!
از اون حرفا بودتنها سیستم همکاری در فروشی که تو ایران با رفتن به هر جا باز به سراغش بر میگردی میهن استور و همکارانه بقیه جاها بری باز به همین دو تا بر میگردی!
بله همینطور هست . فروشگاه یاسل اکثر محصولاتش برای بانوان و ساعت های بسیار شیک و آشپزخانه هست . برای محرم هم که محصولات تکی آورده که هیچ فروشگاهی نمونش رو نداره .بیشتر خریداران خانوم هستن! خودتون دیگه حساب محصولات رو بکنید :general711:
یاسل قیمت محصولاتش بلاست به طور مثال قیمت ساعت هارو با سایت تک شاپ براورد بکنید!بله همینطور هست . فروشگاه یاسل اکثر محصولاتش برای بانوان و ساعت های بسیار شیک و آشپزخانه هست . برای محرم هم که محصولات تکی آورده که هیچ فروشگاهی نمونش رو نداره .
توصیه میکنم این یک ماه محرم رو حتما با یاسل کار کنید .
داداش گلم چرا حرفی از کیفیت نمیزنی ؟یاسل قیمت محصولاتش بلاست به طور مثال قیمت ساعت هارو با سایت تک شاپ براورد بکنید!
قیمت اکثر محصولات نزدیک دوبرابر تک شاپ هست خوب این فروش رو به نظر من پایین میاره
ببینید دوست عزیز من متاسفانه با یاسل کار نکردمداداش گلم چرا حرفی از کیفیت نمیزنی ؟
یاسل تمام محصولاتش رو به شرط و تضمین میفروشه . 7 روز گارانتی محصول داره که مشتری میتونه برگشت بزنه ؟
فروشگاه های دیگه هم چنین ضمانتی دارن؟
ممنون.یعنی میتونم کالاهامو توش به فروش برسونم؟همکاری در فروش خوب پاندا کالا و همیار شاپ
همیار شاپ همکاری در فروشبهترین سیتستم در این سال چیه؟