الان هاست دانلود سایت 800 ایران من روی هواس..ضرر و زیان من رو کی میخواد بده؟ یه اطلاعیه زدن و گفتن مارو درک کنید و... / شما که سرورتون مصادره میشه چرا اصلا از اون دیتاسنتر گرفتین.اگه هارد میسوخت خب میگفتین مشکل سخت افزاری بوده..ولی الکی که نمیان مصادره کنن..حتما یه اقدام ضد قوانین روی سرور با اجازه اینا انجام شده/بله اخبار پردیس را مشاهده کردم و این مورد یه مقدار ترسناک هست و برای سایت های متوسط و بزرگ فاجعه هست برای همین فکر میکنم هاست های داخل کشور در حال حاضر با این شرایط مناسب تر باشه حداقل میشه تا یه جاهایی پیگیری کرد ولو اینکه به نتیجه ای هم نرسهلااقل میشه رفت جلوی در شرکت هاستینگ البته فکر میکنم یکی از سرورهای پردیس به این مشکل خورده درسته؟ یا اینکه تمام سرورهاشون بوده؟اگر اینطور باشه که قطعا از گزینه های انتخابی حذف میشن
هاست دی ال که برای از ما بهترونه برای سایت های کوچک اصلا به صرفه نیست و محاله قبول کنن چون شرایط خاصی داره
نت افراز هم خیلی تعریفش رو شنیدم ولی مطمئن نیستم
پارس پک که فعلا در صدر هست خیلی جالبه ولی سیستم محاسبه منابع عجیب و غریبی دارن و کمی نا آشنا کلا مشخص نیست چقدر هزینه باید کرد و برای چه شرایطی و... یه مقدار گنگ هست اما خیلی تعریف کردن و خیلی از سایت های بزرگ هم از این هاستینگ استفاده میکنن در کل ای کاش یه مقدار ساده تر توضیح میدادن و مثل سایر هاستینگ ها پنل ها رو معرفی میکردن و...
منظور از ناچار به ارتقا چی هست؟میشه بیشتر توضیح بدید؟
ایران هاست و سایر هاستینگ های هم ردیف ایران هاست چطور؟
دیگه پشت دستمو داغ کردم غیر پارس پک و نت افراز و هاست دی ال جایی دیگه نرم!
نت افراز واقعا خوبه/پشتیبانی کامل انجام میشه و همه چی رو شفاف بهت توضیح میده..البته الان تو گیر و دار تحریم رسلو ممکنه سرشون شلوغ باشه واسه انتقال دامنه ها به این شرکت که آنلاین نیک هستش
پارس پک هم عالیه..منها منابعی که انتخاب میکنی ممکنه کم بیاد و شما هر روز باید ارتقا بدید..هی پیام میاد منابع محدود شده ارتقا بده و .../درکل پول بیشتر بدی خوبه