با توجه به این که چندتا از دوستان هم پ.خ دادن که اطلاعات بدم همینجا عرض میکنم که همگی در جریان باشیم.
البته همچین ماده سری و مهمی هم نیست. ولی یکی از چیزایی هست که من خودم در آزمایشاتم ساختم و ساخت و فروشش هم عملی هستش.
در حال حاضر ژل آتش زا مد نظرم هست. البته خیلی مواد دیگه هم قابل ساخت هستند از جمله شامپو مایع دستشویی مایع ظرفشویی وایتکس و ... اما اینایی که لیست کردم همگی نیاز به کد بهداشتی و مجوز بهداشت و این برنامه ها دارند اما ژل از این مشکلات نداره به همین دلیل من در شروع این رو پیشنهاد دادم.
حالا اگر دوستان باز مایل به همکاری هستند اعلام کنند تا مراحل کار رو باهم طی کنیم. من خودم چون نه وقت و نه حوصله ویزیتوری رو دارم واسه همین تا به حال عملیش نکرده بودم . ولی اگر چندتا از دوستان که علاقمند باشند تقسیم کار میکنیم و شروع میکینم.
اگر مایل به همکاری هستید همینجا اعلام کنید البته محل سکونت و فعالیتتون رو هم اعلام کنید بد نیست. من تهران هستم و در جنوب شهر هم یک جایی دارم که میتونم همون جا تولید کنم و تحویل دوستان بدم.
از نظر مواد و فرمولاسیون من همه کارها رو انجام میدم اما فقط میمونه ظروف بسته بندی که باید دنبالش باشیم.کسی به پاساژ مینویی در ناصر خصرو نزدیک نیست که اطلاعات کسب کنیم.