• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی : سهامی خاص یا مسئولیت محدود !؟

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
اگر اونقدر که می فرمایید کوچیک هستند احتمالا نمایندگی رسمی نیستند و تنها از اسم برند ها استفاده می کنند. تو سایتهای اصلیشون معمولا بخشی دارند برای دریافت نمایندگی.یه سوال بفرمایید.اگه مورد خوبی بود اقدام کنید.چون کلا داشتن نمایندگی انحصاری چیز خوبیه.مثلا برای زمینه ای که شما فرمودید اگه بتونید نماینده ی رسمی تعمیرات یه برند خاص رو تو شهرتون بگیرید خیلی خوبه
خودمم حدس میزنم بعضیا الکی تابلو زدن . . .
مکان مورد نظرم شرایط خوبی داره و مساحتش زیاده . انشاالله دنبالش میرم چندتا نمایندگی خوب بشه بگیریم عالی میشه

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
خواهش می کنم دوست من . برای ثبت شرکت حدااقل 1 ماه رو در نظر داشته باشید.بیشترین زمانش صرف 1 : انتخاب اسم می شه . که هر بار اسامی رو تحویل می دید 1 هفته طول می کشه تا جواب اش میاد و معمولا این کار چند بار تکرار می شه. 2: وقتی اگهی روزنامه ی رسمی سراسری رو می دند که معمولا بعد از 10 15 روز چاپ می شه و به دستتون می رسه.
این رو هم در نظر داشته باشید اشخاصی هستند که براتون کل کارها رو با هزینه ی زیر 200 تومن انجام می دن که چون واردترند و آشنا دارند کار رو سریعتر انجام می دن اما در کل نظر بنده این هست ه این کار رو نکنید چون اصلا کار دشواری نیست.کمی مشورت کنید راحت می تونید انجام بدید.
تصمیم دارم خودم پیگیری کنم این کار رو تا با روند هم آشنا بشم . به همین دلیله که مزاحم شما اساتید میشم . . .

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
خودمم حدس میزنم بعضیا الکی تابلو زدن . . .
مکان مورد نظرم شرایط خوبی داره و مساحتش زیاده . انشاالله دنبالش میرم چندتا نمایندگی خوب بشه بگیریم عالی میشه

آره همینطوره.
اگه الان تو اساسنامه آدرس مکانتون رو ذکر کنید کمی جلو میوفتید. اما اگه الان منتظر تهیه مکان هستید باید بگم که کلا آدرس خونتون رو هم می تونید بدید اصلا مهم نیست.اما بعدها که می خواید مثلا برای صنف اقدام کنید باید یه تغییر ادرس بدید به مکان اصلی که حدود 20 تومن و 10 روز هزینه و زمان می بره.

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
آره همینطوره.
اگه الان تو اساسنامه آدرس مکانتون رو ذکر کنید کمی جلو میوفتید. اما اگه الان منتظر تهیه مکان هستید باید بگم که کلا آدرس خونتون رو هم می تونید بدید اصلا مهم نیست.اما بعدها که می خواید مثلا برای صنف اقدام کنید باید یه تغییر ادرس بدید به مکان اصلی که حدود 20 تومن و 10 روز هزینه و زمان می بره.
راستی برای همچین شرکتی سالانه در چه حدود مالیات و عوارض باید داد ؟
اصلا مالیات و عوارض رو چجوری حساب می کنن ؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
راستی برای همچین شرکتی سالانه در چه حدود مالیات و عوارض باید داد ؟
اصلا مالیات و عوارض رو چجوری حساب می کنن ؟

عوارض که مال شهرداری هست.بستگی به مکانتون داره که عوارض قبلا پرداخت شده یا اینکه مثلا بدون مجوز تغییری توش نداده باشن و یا اینکه اصلا تجاری هست یا نه و ... . معمولا نرمال اش زیر 40-50تومن سالیانه
مالیات بستگی به میزان کارکرد شما داره و اینکه کار شما جزو مشاغلی که ارزش افزوده باید بدن محسوب می شه یا نه و در چه سطحی.
ارزش افزوده که 6% برای هر فروشه و شما باید از مشتری بگیرید و ارزش افزوده هایی که در ماه پرداخت می کنید رو کم می کنید ، باقی اش رو هر 3 ماه یه بار می دید به آقای دولت.البته یه درصدی هم داره که تو سایت اش باید خودش محاسبه کنه
مالیات هم خود مالیاتچی یا ممیز میاد شرکت و با بررسی حساب و کتابها و وضعیت شما حساب می کنه .شما وقتی که رسما شروع به کار کردید باید تشریف ببرید اداره ی مالیات و راهنماییتون می کنن که چه طور باید انحام بدید

یه هزینه ی ورود و هزینه ی سالیانه صنف یا اتحادیه هم دارید که بستگی به صنف تون داره.

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
عوارض که مال شهرداری هست.بستگی به مکانتون داره که عوارض قبلا پرداخت شده یا اینکه مثلا بدون مجوز تغییری توش نداده باشن و یا اینکه اصلا تجاری هست یا نه و ... . معمولا نرمال اش زیر 40-50تومن سالیانه
مالیات بستگی به میزان کارکرد شما داره و اینکه کار شما جزو مشاغلی که ارزش افزوده باید بدن محسوب می شه یا نه و در چه سطحی.
ارزش افزوده که 6% برای هر فروشه و شما باید از مشتری بگیرید و ارزش افزوده هایی که در ماه پرداخت می کنید رو کم می کنید ، باقی اش رو هر 3 ماه یه بار می دید به آقای دولت.البته یه درصدی هم داره که تو سایت اش باید خودش محاسبه کنه
مالیات هم خود مالیاتچی یا ممیز میاد شرکت و با بررسی حساب و کتابها و وضعیت شما حساب می کنه .شما وقتی که رسما شروع به کار کردید باید تشریف ببرید اداره ی مالیات و راهنماییتون می کنن که چه طور باید انحام بدید

یه هزینه ی ورود و هزینه ی سالیانه صنف یا اتحادیه هم دارید که بستگی به صنف تون داره.

مکان شرکت حتما باید تجاری باشه ؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
مکان شرکت حتما باید تجاری باشه ؟

بله حتما . مسکونی نگیرید چون اگه مامور عوارض شهرداری بیاد ببینه(که خیلی هم می چرخن تو شهر) و یا صاحب ملک از شما برگه تصفیه ی عوارض شهرداری بخواد(که خیلی ها این کار رو می کنند) جریمه اش زیاد می شه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
برای ثبت شرکت حتما" باید مکان و مغازه داشت ؟ فرضا من میخوام نرم افزار بنویسم و یه سایت داشتم باشم که داخل اون نرم افزارهامو بفروشم
اون سایت شرکت حساب میشه تا اگه کسی ازش کپی برداری کرد ، من بتونم شکایت کنم؟
این مدل شرکتایی که گفتم عوارض و مالیات نمی دن که ، می دن آیا ؟

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
برای ثبت شرکت حتما" باید مکان و مغازه داشت ؟ فرضا من میخوام نرم افزار بنویسم و یه سایت داشتم باشم که داخل اون نرم افزارهامو بفروشم
اون سایت شرکت حساب میشه تا اگه کسی ازش کپی برداری کرد ، من بتونم شکایت کنم؟
این مدل شرکتایی که گفتم عوارض و مالیات نمی دن که ، می دن آیا ؟
من دوستم برنامه نویس و طراح وب هستش. یه فروشگاه هم برای کدهایی که مینویسه داره و براش نماد اعتماد هم گرفته.
تا جایی که من متوجه شدم برای ثبت شرکت مکان لازم نیست و حتی میشه آدرس خونه رو هم داد ( فقط برای ثبت شرکت )
برای گرفتن نماد اعتماد هم یه قولنامه فرمالیته فرستاد و کارا انجام شد . . .

AR_SHAK

Registered User
لایک‌ها
32
ممنونم از اطلاعاتتون . . .
ثبت یه شرکت مسئولیت محدود چقدر زمان میبره ؟

سلام
خوبی آقا کیاوش
عزیز میگم که جواز کسب که بگیریم چه مزایایی داره؟
چه استفاده هایی میشه ازش کرد؟

AR_SHAK

Registered User
لایک‌ها
32
ممنونم از اطلاعاتتون . . .
ثبت یه شرکت مسئولیت محدود چقدر زمان میبره ؟

سلام
خوبی آقا کیاوش؟
میگم که جواز کسب که بگیریم چه مزایایی داره؟

siavashhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اصولا شرکت ها به خودی خود هیچ ویژگی خاصی ندارند و شاید شنیده باشید که گفته می شود "شخصیت حقوقی" دارند، شخصیت حقوقی در برابر "شخصیت حقیقی" آورده می شود که دلالت بر شخصیت افراد و انسان های طبیعی و واقعی دارد، این به دلیل استقلالی است که از نظر حقوقی برای دارایی و تصمیمات شرکت ها از مدیران و شرکا یا سهامدارانشان فرض می شود.
حالا یک شرکت (که ممکن است در قالب های مختلفی تشکیل شده باشد) می تواند در محدوده ی اساسنامه ی خود و تصمیمات مدیرانش به فعالیت های مختلفی مشغول شود که حسب مورد برای هر فعالیتی ممکن است لازم باشد مقررات خاصی را رعایت کند یا مجوز های خاصی کسب کند درست مانند اشخاص عادی.
مثلا فرض کنید یک شرکتی که به صورت سهامی خاص یا عام یا مسوولیت محدود یا ... تشکیل شده است می خواهد یک رستوران راه اندازی کند، در این صورت مدیران شرکت باید به نام این شرکت مجوز های بهداشتی و صنفی و همه ی آن چیز هایی که اشخاص عادی برای دایر کردن رستوران باید داشته باشند را کسب کنند.
البته چون شرکت نمی تواند امور قائم بر اشخاص عادی را انجام دهد همان طور که احتمالا دیده اید در رویه های موجود معمولا به تفکیک شرایطی برای اشخاص حقیقی و حقوقی تعریف شده است که معمولا مدیران شرکت به عنوان نماینده ی شخص حقوقی مکلف به ارائه ی مدارک یا انجام آزمایشات و کسب صلاحیت های فردی و علمی و تجربی می شوند.
گاهی بین مردم مکان دفتر یا کار به عنوان "شرکت" شناخته می شود، مثلا گفته می شود فلانی "شرکت کامپیوتری" باز کرده است، در حالی که شخصیت و حیات شرکت امری مستقل از مکان و محل اداره و دفتر ان است و هر چند مقر شرکت اقامتگاه شرکت محسوب می شود ولی این اقامتگاه ممکن است تغییر کند ولی به وجود شرکت صدمه ای نمی خورد.

siavashhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
خوبی آقا کیاوش؟
میگم که جواز کسب که بگیریم چه مزایایی داره؟

اگر شما در قالب شرکتی که ثبت کرده اید بخواهید فعالیتی انجام بدهید که طبق قانون یا مقررات مستلزم اخذ مجوز خاصی باشد باید (مثل اشخاص عادی) برای دریافت مجوز اقدام کنید.
حالا اینکه می بینید کسی شرکتی را ثبت می کند که موجودیت آن فقط روی کاغذ است می تواند نسبت به عملکرد آن شرکت تخلف یا حتی جرم تلقی بشود.
یک حالت هم که شاید این اشتباهات را ایجاد می کند این است که در برخی موارد مجوز بعضی فعالیت ها فقط به اشخاص حقوقی واگذار می شود که این به خاطر ثبات و شفافیت بیشتر فعالیت اشخاص حقوقی (شرکت ها ) نسبت به اشخاص حقیقی است، حتی در برخی موارد قانون صراحت به وجود نوع خاصی از شرکت برای اخذ مجوز و فعالیت دارد مانند اینکه طبق قانون مجوز بانک فقط برای شرکت های سهامی عام صادر می شود.

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
اقا سلام.
من همونم که باهام چت میکردی.
با توجه به شرایط شما که من میدونم اصلا ثبت شرکت برای تو لازم نیست و بکارت نمیاد و کاملا بیخیال شو.
بدردت نمیخوره میافتی تو دردسر.
سرمایه شما نیاز به شرکت و اینا نداره.
نه مزایده های میلیاردی میخوای برداری و نه چیزای دیگه.

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
اصولا شرکت ها به خودی خود هیچ ویژگی خاصی ندارند و شاید شنیده باشید که گفته می شود "شخصیت حقوقی" دارند، شخصیت حقوقی در برابر "شخصیت حقیقی" آورده می شود که دلالت بر شخصیت افراد و انسان های طبیعی و واقعی دارد، این به دلیل استقلالی است که از نظر حقوقی برای دارایی و تصمیمات شرکت ها از مدیران و شرکا یا سهامدارانشان فرض می شود.
حالا یک شرکت (که ممکن است در قالب های مختلفی تشکیل شده باشد) می تواند در محدوده ی اساسنامه ی خود و تصمیمات مدیرانش به فعالیت های مختلفی مشغول شود که حسب مورد برای هر فعالیتی ممکن است لازم باشد مقررات خاصی را رعایت کند یا مجوز های خاصی کسب کند درست مانند اشخاص عادی.
مثلا فرض کنید یک شرکتی که به صورت سهامی خاص یا عام یا مسوولیت محدود یا ... تشکیل شده است می خواهد یک رستوران راه اندازی کند، در این صورت مدیران شرکت باید به نام این شرکت مجوز های بهداشتی و صنفی و همه ی آن چیز هایی که اشخاص عادی برای دایر کردن رستوران باید داشته باشند را کسب کنند.
البته چون شرکت نمی تواند امور قائم بر اشخاص عادی را انجام دهد همان طور که احتمالا دیده اید در رویه های موجود معمولا به تفکیک شرایطی برای اشخاص حقیقی و حقوقی تعریف شده است که معمولا مدیران شرکت به عنوان نماینده ی شخص حقوقی مکلف به ارائه ی مدارک یا انجام آزمایشات و کسب صلاحیت های فردی و علمی و تجربی می شوند.
گاهی بین مردم مکان دفتر یا کار به عنوان "شرکت" شناخته می شود، مثلا گفته می شود فلانی "شرکت کامپیوتری" باز کرده است، در حالی که شخصیت و حیات شرکت امری مستقل از مکان و محل اداره و دفتر ان است و هر چند مقر شرکت اقامتگاه شرکت محسوب می شود ولی این اقامتگاه ممکن است تغییر کند ولی به وجود شرکت صدمه ای نمی خورد.

ممنون از بابت توضیحات مفیدتون . . .

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
عرض سلام خدمت اساتید حاضر در پرشین تولز . . .

خدمت سروران عزیز عارض شوم که بنده تصمیم دارم یه شرکت در ضمینه خرید و فروش و تعمیرات سخت افزار و خدمات جانبی مربوط به سخت افزار راه بندازم. کلی پرس و جو کردم که چطور این کار رو انجام بدم که بهترین راه باشه ولی متاسفانه به جمع بندی درست و حسابی نرسیدم . از دوستان عزیزی که تجربه ثبت شرکت و همینطور دوستانی که در عرصه سخت افزار فعالیت دارن تقاضا دارم در صورت امکان لطف کنن و تجربیاتشون رو با من در اشتراک بذارن و من رو راهنمایی کنن که به جواب درست این سوالات برسم :

1- به نظر شما این ضمینه شغلی ثبات و امنیت شغلی داره ؟
2- برای ورود به این عرصه ثبت شرکت لازمه ؟
3- برای این کار شرکت مسئولیت محدود مناسب تره یا سهامی خاص ؟
4- به نظر شما از همون اول برم اتحادیه برای گرفتن مجوز یا بزارم اونا بیان سراغم !؟

دوستان در این مورد خیلی سوال توی ذهنم هست و از بس بهش فکر کردم دچار تشویش اذهان عمومی شدم !!! :wacko:

از اونجایی که این کار شغل من خواهد شد و پایه زندگیم از دوستانی که در این مورد تجربه دارن ممنون میشم برادرانه راهنماییم کنن.

پیشاپیش از نظرات سازنده و راهنمایی شما کمال تشکر رو دارم . . .

پیشنهاد می کنم شروع به کار کنید بعد ببینید چی لازمه ! حتی برای گرفتن پروانه کسب هم مدتی بهتون مهلت میدن و نیازی نیست در ابتدا داشته باشید .
اما شرکت همونطور که از اسمش پیداست حاصل شراکت سرمایه گذارانی هست که یک پروژه یا فعالیت تجاری رو راه اندازی می کنند . وقتی شما یک نفر باشی شرکت می خوای برای چی ؟ فقط یه شخصیت حقوقی میشه که اتفاقا برت دردسر دارائی و هزار مشکل دیگه درست میکنه و ....

AR_SHAK

Registered User
لایک‌ها
32
اگر شما در قالب شرکتی که ثبت کرده اید بخواهید فعالیتی انجام بدهید که طبق قانون یا مقررات مستلزم اخذ مجوز خاصی باشد باید (مثل اشخاص عادی) برای دریافت مجوز اقدام کنید.
حالا اینکه می بینید کسی شرکتی را ثبت می کند که موجودیت آن فقط روی کاغذ است می تواند نسبت به عملکرد آن شرکت تخلف یا حتی جرم تلقی بشود.
یک حالت هم که شاید این اشتباهات را ایجاد می کند این است که در برخی موارد مجوز بعضی فعالیت ها فقط به اشخاص حقوقی واگذار می شود که این به خاطر ثبات و شفافیت بیشتر فعالیت اشخاص حقوقی (شرکت ها ) نسبت به اشخاص حقیقی است، حتی در برخی موارد قانون صراحت به وجود نوع خاصی از شرکت برای اخذ مجوز و فعالیت دارد مانند اینکه طبق قانون مجوز بانک فقط برای شرکت های سهامی عام صادر می شود.

ممنون
لطف کردین

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
پیشنهاد می کنم شروع به کار کنید بعد ببینید چی لازمه ! حتی برای گرفتن پروانه کسب هم مدتی بهتون مهلت میدن و نیازی نیست در ابتدا داشته باشید .
اما شرکت همونطور که از اسمش پیداست حاصل شراکت سرمایه گذارانی هست که یک پروژه یا فعالیت تجاری رو راه اندازی می کنند . وقتی شما یک نفر باشی شرکت می خوای برای چی ؟ فقط یه شخصیت حقوقی میشه که اتفاقا برت دردسر دارائی و هزار مشکل دیگه درست میکنه و ....

خودم قبلا یه تجربه دارم که اول کار رفتم پی مجوز و پوستم رو کندن تا مجوز رو گرفتم در صورتی که دیگران همون کار رو بدون مجوز شروع کردن و هیچ کاریشونم نکردن !!!
اتفاقا من هم میخوام با کسی شریک بشم و اون سرمایه بیاره . ولی مشکل اصلی اینه که مدرک تحصیلیه هیچ کدوممون به مدرک مورد قبول برای گرفتن مجوز نمیخوره . به همین دلیل میخوام یه شخصیت حقوقی ایجاد کنم و از اون طریق مجوز بگیرم.
کسی برای این مشکل راه حلی سراغ داره ؟

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام دوستان . . .
برام یه سوال فوری پیش اومده . . .
همونطور که میدونید یه شرکت سهامی خاص میتونه یک نفر رو به عنوان مباشر و نماینده به اتحادیه مربوطه معرفی کنه و مجوز رو به اسم اون شخص بگیره ( درواقع مینویسن مجوز به اسم شخص فلانی نماینده شرکت فلان می باشد )
حالا سوال من اینه که اگه یه شرکت مسئولیت محدود داشته باشیم بازم میتونیم یه شخص ثالث رو به عنوان نماینده شرکت به اتحاده معرفی کنیم ؟

بالا