بفرمایید :با سلام
من نرم افزار Global Navigator 5.5 رو میخواستم.
ممنون میشم کمک کنید فول ورژنش رو بدست بیارم.
اگه یه کمی ورژن پائین تر هم بود خوبه مثلاً Global Navigator 5.3
با تشکر و احترام
همون جور که دوستان گفتن، می تونین تبدیل کننده شو دانلود کنین یا با نسخه های جدید JetAudio یا Winamp بازشون کنین. اگه هم تبدیل کننده شو می خواین خیلی کم حجم تو اینترنت هست. نمونه ش اینه:اسدل جان متاسفانه نتونستم
فایل اصلا واز نمیکنه
خودتو تو زحمت ننداز
مرسی دوست عزیز
با سلام امکان دارد نرم افزاری برای پخش دی وی دی ربپ دانلودی از رپید شیر بکذارید با تشکر
Real Player v.11.0.9.372 Gold Premium Multi-Media Fullدوستان سلام. من نرم افزار ریل پلیر می خوام. از سایت خودش که فقط می شه ترایالشو گرفت. یه کامل و همیشگیشو می خوام لطفاً.
سلام . برنامه All My Movies 5.8 یا ورژ ن 5 می خواستم .
لطفا کرکش رو هم بزارید و اگر کاردن باهاش رو هم بلدد توضیح کوتاهی بدید
ممنونم ....
سلام من یه نرم افزار online tv playerمی خوام که شبکه های tv persia gem1,farsi1,...رو هم بگیره هرچی دان کردم اینا رو نداشت
سلام
من یه برنامه برای کات کردن فرمت mkv میخوام تا بتونم فیلم 8 گیگ رو کات کرده و رایت کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنون از برنامه هایی که معرفی کردید. اگه موقع استفاده از برنامه مشکلی داشتم بازم مزاحمتون میشم.
یه سوال دیگه هم دارم . من یه فیلم دانلود کردم فرمتش iso هستش . شما می دونید با چه مدیایی قابل پخشه؟
راستی برنامه MKVToolnix
Splitter هم هست یا فقط می چسبونه؟
با تشکر
ممنون از برنامه هایی که معرفی کردید. اگه موقع استفاده از برنامه مشکلی داشتم بازم مزاحمتون میشم.
یه سوال دیگه هم دارم . من یه فیلم دانلود کردم فرمتش iso هستش . شما می دونید با چه مدیایی قابل پخشه؟
راستی برنامه MKVToolnix
Splitter هم هست یا فقط می چسبونه؟
با تشکر