دانلود منیجرم Mass Downloader بود الان که 7 ورژن 64 بیتی نصب کردم جواب نمی ده نسخه کرک نشده اش هم 30 روزش تموم شده
1- یه نسخه درست و درمون از Mass می خوام 2- یه دانلود منیجر بهتر از Flash Get که الان نصب دارم
سلام دوست عزیزدانلود منیجرم Mass Downloader بود الان که 7 ورژن 64 بیتی نصب کردم جواب نمی ده نسخه کرک نشده اش هم 30 روزش تموم شده
1- یه نسخه درست و درمون از Mass می خوام 2- یه دانلود منیجر بهتر از Flash Get که الان نصب دارم
خیلی ممنون دوست عزیز سایت خوبیه اما gem , tvpersia نداشتشما می تونی بدون استفاده از برنامه و فقط از طریق مرورگر از سایت ITV دیدن کنید و کانالهای دلخواهتون رو تماشا کنید. قبلش real player رو نصب کنید. در ضمن بعضی کانالها برای تماشا از طریق فایرفاکس نیاز به media player extension دارند.
یعنی چی ؟
ADSL هم مگه قطع و وصلی داره ؟!
بله - بعضی شبها که داونلود میکنه قطع میشه اگه این برنامه باشه به صورت اتوماتیک دوباره وصل میکنه. من برنامشو برای XP دارم ولی دنبال برنامه ایی میگرد که تو ویندوز 7 کار کنه
برنامه شو که برای ویندوز XP داری رو میزاری منم دانلود کنم؟
اسمشو هم بگی خوبه خودم میرم دانلود میکنم.
سلام دوستان
من ی سری فایل دارم با پسوند vce اما نمیدونم چطور این فابل ها را باز کنم میشه راهنماییم کنید و اگه نرم افزاری میدونید بهم معرفی کنید و این جا قرار بدید؟
البته من از سایت examcollection.com
این نرم افزارو دانلود کردم اما کار نمیکنه کرک میخواد؟ از کجا پیدا کنم؟