• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سلام ، من یه نرم افزار تو مایه های ایمیول emule می خواستم ، می خوام مثل اون پر باشه ، اکثر کتاب ها و کارتون های قدیمی توی اون پیدا می شد ، که متاسفانه مثل اینکه از کار افتاده ،

کسی نرم افزار خاصی سراغ داره ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سلام من نرم افزار OCR Readiris 12 Pro Middle-East رو میخواستم .

ممنون
zeFUYo5Z.jpeg

http://hotfile.com/dl/21395585/078f992/ReadirisCorporate12_0_5702.rar.html

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
Adobe - Flash Media Interactive Server 3.5

Video streaming features

• Dynamic Streaming
  • Faster server and scalability
  • Easier implementation
  • More secure content delivery
  • Reliable delivery protocols
  • H.264 video and HE-AAC audio
  • Live HD/H.264 video streaming
  • Mobile video delivery to Adobe Flash Lite™ 3
  • Bandwidth detection
  • Multipoint publishing
  • Server redirection handling
  • Logging
  • Stream data acce

خیلی ممنون. فقط نسخه کرک شده رو از کجا میتونم بگیرم؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان من دنبال یه برنامه میگردم که یه فولدر تو شبکه رو سینک کنه
ینی چی ؟
ببین تو شرکت چند تا سیستم هستیم که شبکه ایم.
دو تا سیستم خیلی مهمن
میخوایم این دو تا سیستم فولدر اصلیشون که تعیین میکنیم همیشه با هم سینک باشه
ینی من اگه تغییری میدم تو یه فایلی تو اون فولدر تو اونیکی پی سی هم خود به خود ذخیره بشه
اگه اونم تغییر میده واسه منم تغییر کنه
چون پیش اومده تغییرات جدید تو یکی از پی سی ها بوده اون پیسی خراب شده و کار ما ریخته به هم
چنین برنامه ای هستش؟
ممنون

راستش من نمیخوام نرم افزاری معرفی کنم، فقط به نظرم رسید این کار رو میشه با فرمان xcopy و Schedule انجام داد. شما کد زیر را در notepad کچی کنید و به نام Sync.cmd ذخیر کنید:
کد:
XCOPY "%1" "%2" /D /I %3
XCOPY "%2" "%1" /D /I %3

بطور مثال برای Sync دو تا فولدر بطور میتونین از یه چیزی مثل دستور زیر استفاده کنید:
کد:
Sync "C:\Share Data" "\\ZEUS\Share Data" /S

و بسته به نیاز میتونید این کد رو به صورت یه Task Schedule تعریف کنید.

1408

Registered User
لایک‌ها
57

ssrssd

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوستان
دنباله یه برنامه multi boot manager یا loader می گشتم برای بوت اسان چندین سیستم عامل نصب شده روی هارد.یه کم سرچ زدم از قبل گیج تر شدم
دوستان لطف کنن برنامه ای که از همه بهتره( امنیتی،قابلیت اطمینان ...) که از بیشتر سیستم عامل ها مخصوصا xp,windows 7,linux پشتیبانی کنه با کرک قرار قرار بدن
سپاس​

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
نسخه 11 رو پیدا کردم :
Readiris Pro 11.0 Middle East (ME) + Portable
دانلود از سافت گذر - نسخه پرتابل دانلود از سافت گذر - نسخه معمولی (نصبی)

دوست عزیز من نسخه ME 11 رو دارم ، ولی نسخه 12 از نظر دقت زمین تا آسمون با نسخه 11 فرق داره ، الان من

نسخه 12 رو دارم که مخصوص متون انگلیسی هست و کیفیتش نسبت به نسخه 11 انگلیسی عالیه ، یعنی میتونم

بگم 99.9 درصد بدون خطا عمل میکنه . اگر نسخه ME ورژن 12 رو گیر بیاریم شرکتهای ساخت نرم افزار OCR فارسی

باید شرکتشون رو جمع کنند .

1408

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز من نسخه ME 11 رو دارم ، ولی نسخه 12 از نظر دقت زمین تا آسمون با نسخه 11 فرق داره ، الان من

نسخه 12 رو دارم که مخصوص متون انگلیسی هست و کیفیتش نسبت به نسخه 11 انگلیسی عالیه ، یعنی میتونم

بگم 99.9 درصد بدون خطا عمل میکنه . اگر نسخه ME ورژن 12 رو گیر بیاریم شرکتهای ساخت نرم افزار OCR فارسی

باید شرکتشون رو جمع کنند .
پس می گردم پیدا می کنم برات

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان من دنبال يه نرم افزارم كه مثلا 4 تا فيلم رو بدم و اون بر ام به صورت ديوي دي تبديلش كنه به صورت اتومات جوري كه حجمش بيشتر از 4300 مگ نشود اگه فيلمه ازياد شد ديگه خودش كيفيت و اينارو تنظيم كنه كه باز تو همون يه دي وي دي جا بشه اسمشو بگسن ممنون ميشم

ghasembaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی لینک دانلود نرم افزار adobe acrobat connect pro را به صورت کامل کرک شده نداره
خیلی ممنون میشم اگه کسی داره و بزاره

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان . من از چند هارد اكسترنال استفاده مي كنم مي خواستم روي فايلها يا حتي درايوهايي از اين هارد ها و هارد خودم قفل بزارم و حتي ديده نشن . و اين خصووصيات رو داشته باشه :

1- وقتي قفل مي زاره فايل رو كپي نكنه . مثلا folder lock وقتي مي خواد قفل بزاره اطلاعات هارد اكسترنالن رو ميريزه به هارد خودم درون يك فولدري بنام locker كه اين حجم زيادي مي گيره .

2- اين هارد اكسترنال رو اگه به كامپيوتر ديگه اي وصل كنن هم قفل باشه فولدر ها .

منتظر راهنمايي شما عزيزان هستم .

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
دوستان من دنبال يه نرم افزارم كه مثلا 4 تا فيلم رو بدم و اون بر ام به صورت ديوي دي تبديلش كنه به صورت اتومات جوري كه حجمش بيشتر از 4300 مگ نشود اگه فيلمه ازياد شد ديگه خودش كيفيت و اينارو تنظيم كنه كه باز تو همون يه دي وي دي جا بشه اسمشو بگسن ممنون ميشم

این نرم افزار رو من استفاده کردم و خصوصیاتی که میخواید رو داره :

نام نرم افزار : Magic Video Converter

توی گوگل سرچ کنید پیدا میکنید

:)

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يكي هم به ما نظري بندازه

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
آقا يكي هم به ما نظري بندازه

دوست عزیز عمو گوگل هر سوالی که داشته باشی ، پاسخ میده و خیلی از سوالات رو لازم نیست توی انجمن بپرسی ، ولی برای خالی نبودن عریضه من این نرم افزار رو به شما پیشنهاد میکنم :

محافظت از فایل ها File Securer Software 3.95

File Securer نرم افزار قدرتمندي است كه ميتواند از فايل ها و پوشه هاي مهم شما محافظت كند! اين نرم افزار محافظت خود را در سطح kernel اعمال ميكند و از فايل شما در محيط ويندوز و خط فرمان محافظت ميكند. استفاده از اين نرم افزار بسيار ساده هست طوري كه تنها با انتخاب يك پوش يا فايل ميشود آن را توسط پسورد محافظت كرد! همچنين براي قفل كردن و باز كردن فايل ها، نيازي به وارد شدن به محيط برنامه نيست بلكه در زماني كه ميخواهيد به فايل ها دسترسي داشته باشيد ، اين نرم افزار يك كادر popup باز ميكند و با وارد كردن پسورد به فايل ها دسترسي خواهيد داشت. همچنين بعد از نصب اين نرم افزار، گزينه هايي براي قفل كردن و باز كردن فايل ها ، به منوي راست كليك ويندوز شما اضافه خواهد كرد كه عمليات رمز نگاري و باز كردن فايل هاي شما را آسان تر و سريع تر خواهد ساخت .
از قابليت هاي مهم اين نرم افزار مي شود به موارد زير اشاره كرد :
قابليت مخفي كردن و محافظت از فايل ها و پوشه ها تنها با چند كليك ساده ، محافظت از خود برنامه توسط يك پسورد اصلي ، پشتيباني كامل از قابليت Drag and Drop ، قابليت ذخيره سازي كليه اتفاقات ( به عنوان مثال چنانچه فردي پي در پي پسورد هاي مختلف رو براي دسترسي به فايل هاي محافظت شده تست كند ، اين نرم افزار تمام پسورد هاي غلط رو براتون ذخيره ميكند و ميتوانيد با ديدن پسورد هاي حدس زده توسط ديگران به امنيت پسورد خود پی ببريد و بدانيد كه طرف چقدر به پسورد اصلي نزديك شده است! ) . نياز به پسورد در هنگام پاك شدن نرم افزار و ...

دانلود نرم افزار با حجم ۱ مگابایت همراه با کرک

پاسورد فایل : www.kamyabonline.com

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
و برای مخفی کردن و قفل گذاشتن روی درایوهای هارد دیسک :

مخفی و قفل کردن درایوهای کامپیوتر با نرم افزار 1st Disk Drive Protector 3.0

توسط نرم افزار کاربردی st Disk Drive Protector 3.0 خواهید توانست کلیه درایوهای موجود در رایانه شخصی خود را از دید عموم مخفی یا قفل نمائید . ازجمله این درایوها می توان به هارد دیسک ها , فلاپی درایوها و سی دی / دی وی دی درایوها اشاره کرد که آسان و ساده فقط با انتخاب کردن گزینه های مورد نظر همان طور که در تصویر زیر مشاهده می کنید در نهایت با Ok کردن قادر به انجام تغییرات هستید.

- دانلود کنید با حجم 839 کیلوبایت

پسورد [ پســـورد : www.patoghu.com - به کوچک بودن حروف دقت نمایید ]

البته یک نرم افزار قدرتمندی بود که همه این کارها رو یکجا انجام میداد ، الان اسمش یادم نیست باید بگردم برات پیدا کنم ولی کار باهاش یک مقدار سخته .

بالا