• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشمر از راهنمايي . آيا اگر اين هارد اكسترنالم كه قفل گذاشتم فردا ببرم وصل كنم به كامپيوتري كه اين نرم افزار قفل گذارو نداره بازم خاصيت قفليش حفظ مي شه ؟

s@ye_71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

امکانش هست که یه نرم افزار ویرایش فایلهای صوتی به من معرفی کنین؟ اسمشو بگین کافیه

متشکرم

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام دوست عزیز .
متاسفانه هنوز هیچ کرکی برای این نرم افزار منتشر نشده .
کمی باید صبر کنید .

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
با سلام خدمت شما دوستان
دنباله یه برنامه multi boot manager یا loader می گشتم برای بوت اسان چندین سیستم عامل نصب شده روی هارد.یه کم سرچ زدم از قبل گیج تر شدم
دوستان لطف کنن برنامه ای که از همه بهتره( امنیتی،قابلیت اطمینان ...) که از بیشتر سیستم عامل ها مخصوصا xp,windows 7,linux پشتیبانی کنه با کرک قرار قرار بدن
سپاس​

دوست عزیز این بهترین برنامه ای که میتونم بهتون پیشنهاد کنم و از محصول مشابه مایکروسافت بسیار بسیار بهتر و سبکتر و قابل اطمینان تر است .

توضیحات و لینک دانلود :

همزمان از چند سیستم عامل استفاده کنید! Virtual Box v3.0.0

VirtualBox.jpg

چندی پیش در یکی از پست هایمان نرم افزاری را معرفی کردیم که به کاربر اجازه نصب و راه اندازی چند سیستم عامل را می داد. البته نه به این صورت که چند سیستم عامل به صورت مجزا نصب شود، بلکه چند سیستم عامل در یک ویندوز بارگذاری شود و دقیقا به صورت مجازی! نرم افزاری که قبلا معرفی کردیم بسیار معروف بوده و البته هنوز هم بهترین به شمار می رود. آدرس مطلب این نرم افزار برروی نام این نرم افزار VMware Workstation v6.5.0 یعنی کلیک نمائید. این بار قصد داریم ابزاری مشابه با VMware Workstation را معرفی کنیم. این نرم افزار محصول شرکت Sun می باشد. VirtualBox نام نرم افزاری است که به کاربران اجازه استفاده از چندین سیستم عامل را به صورت مجازی به کاربر می دهد. این نرم افزار از بسیاری جهات از VMware Workstation بهتر عمل می کند. برای مثال حجم VMware Workstation حدودا 550 مگابایت حجم دارد و به طبع هنگام نصب هم فضای نسبتا زیادی را نیاز دارد. بالعکس VirtualBox شرکت Sun تنها حدود 35 مگابایت حجم دارد و اصلا قابل مقایسه با حجم VMware Workstation نیست. سرعت بارگذاری برنامه و سیستم عامل های مجازی فوق العاده بالا بوده و تقریبا کاربر اصلا حس نخواهد کرد که ویندوز و یا سیستم عاملش مجازی است. یکی از مهم ترین نکته هایی که در مورد این نرم افزار حتما باید ذکر شود پشتیبانی از ویندوز 7 (Seven ) است. آخرین نسخه از VMware Workstation تا ویندوز ویستا و ویندوز سرور 2008 را پشتیبانی می کرد اما در VirtualBox ویندوز هفت هم به طور کامل پشتیبانی خواهد شد. پس مژده ای به آن ها که قصد تماشای هنر مایکروسافت را ارائه ویندوز 7 را دارند. با این نرم افزار همه سیستم عامل ها در دستان کاربر خواهد بود. محیط کاربریش بسیار ساده است و همین عامل هم بسیار کمک می کند تا کاربران بیشتری به صوی این نرم افزار جذب شوند. بدون هیچ گونه دردسری نرم افزار نصب شده و انواع سیستم عامل ها نظیر لینوکس ، ویندوز و ... را به صورت کامل پشتیبانی می کند. کافی است فضایی از هارد را به این نرم افزار اختصاص داده تا سیستم عاملی مجازی شروع به نصب شدن شود. این محصول همانطور که گفته شد کاری از شرکت Sun است. مدتی است که این کمپانی کشور ایران را از لیست کشورهای پشتیبانی خود حذف نموده و در کلامی واضح تر ایران عزیز را تحریم نموده است. گروه آسان دانلود آخرین نسخه از نرم افزار VirtualBox ساخت Sun را برای دانلود به صورت کاملا رایگان ارائه می نماید تا ایرانیان عزیز به سادگی دریافت کنند.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Virtual Box v3.0.0:
- حجم پائین تر نسبت به نرم افزار های مشابه
- پشتیبانی کامل از تمامی نسخه های ویندوز و از جمله ویندوز آینده یعنی ویندوز 7
- پشتیبانی از انواع سیستم عامل ها
- سرعت مناسب در بارگذاری سیستم عامل ها
- قابلیت برقرار شبکه در میان سیستم عامل اصلی و مجازی
- استفاده از تمامی منابع سخت افزار نظیر درایو های نوری ، فلاپی درایو و ...
- قابلیت اتصال به اینترنت
- قابلیت نصب سیستم عامل از روی ایمیج
- قابلیت تنظیم فضای اشغالی از هارد، رم، گرافیک و ...
- قابلیت عکس گرفتن از سیستم عامل مجازی
- استفاده بسیار آسان از نرم افزار
- رایگان بودن نرم افزار
- سازگاری با انواع سیستم عامل ها و خصوصا نسخه های ویندوز از جمله ویندوز ویستا
- و ...

قيمت: رايگان
دانلود - 63.9 مگابايت
پسورد فايل زيپ : www.asandownload.com

موفق باشی

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
با تشمر از راهنمايي . آيا اگر اين هارد اكسترنالم كه قفل گذاشتم فردا ببرم وصل كنم به كامپيوتري كه اين نرم افزار قفل گذارو نداره بازم خاصيت قفليش حفظ مي شه ؟

حقیقتش من تا حالا این کارو نکردم ، یعنی تا حالا هارد اکسترنال نداشتم ، ولی بررسی میکنم بهت میگم که بعد از وصل کردن هارد به کامپیوتر دیگه که این نرم افزار رو نداره خاصیت قفل گذاریش حفظ میشه .

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
چطوری شهرام ؟! نیستی !

اگه می تونی از طریق دستگاه به اینترنت وصل شی این برنامه رو دانلود کن :
http://download.cnet.com/Driver-Magician-Lite/3000-2242_4-10521270.html?tag=mncol

بعد بگو برات بگرده پیدا کنه درایور می تونی سیوش هم بکنی که دفعه بعد داشته باشی ...
تست شده 100% حواب میده ...

اگه نمی تونی باهاش وصل شی به نت بگو بگردم پیدا کنم ...

;)

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
چطوری شهرام ؟! نیستی !

اگه می تونی از طریق دستگاه به اینترنت وصل شی این برنامه رو دانلود کن :
http://download.cnet.com/Driver-Magician-Lite/3000-2242_4-10521270.html?tag=mncol

بعد بگو برات بگرده پیدا کنه درایور می تونی سیوش هم بکنی که دفعه بعد داشته باشی ...
تست شده 100% حواب میده ...

اگه نمی تونی باهاش وصل شی به نت بگو بگردم پیدا کنم ...

;)
مخلصم داش پارسا گل
ما هستیم شما نیستید :دی
با اون هر کاری کردم نشد شاید من بلد نباشم چطوریه کار باهاش ؟
اگه زحمتی نیست یه گشتی تو نت بزن و راحتمون کن;)

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

gol990

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گل من یک مشکل دارم امیدوارم دوستان کمکم کنند من یک ایمیج از یک نر افزار اهنگ سازی دارم که ظرفیت اون 8.5 گیگ است اون رو با نرم افزار alcohol 120نتونستم باز کنم با نرو9 هم نشد حالا من نرم افزاری رو میخوام که این ایمیج رو برام باز کنه یا بتونم روی دوتا dvd معمولی رایتش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
@ gol990
سلام
از Daemon Tools استفاده کن :
http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5872

یه درایو مجازی ایجاد می کنه ...
طریقه ی کارش این جوریه که وقتی نصب شد فایل ایمیج رو بهش می دی اون میاردش روی درایوی که خودش ساخته.
اگه تو کار کردن باهاش مشکل داشتی بگو توضیح کامل بدم .

///

شهرام چی شد ؟! کار کرد ؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
دمت گرم پارسا :happy:
البته همینا رو هم گرفته بودم ولی جواب نمیداد :(
با برنامه های آپدیت هم گرفتم ولی نشد :(
احتمالا مشکل از کارت گرافیکه باشه :wacko:

rahyabgroup.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
کاملترین سایت ارسال و دریافت اس ام اس در ایران
درج آگهی رایگان
دانلود کتاب رایگان
فروشگاه آنلاین
www.rahyabgroup.com

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دمت گرم پارسا :happy:
البته همینا رو هم گرفته بودم ولی جواب نمیداد :(
با برنامه های آپدیت هم گرفتم ولی نشد :(
احتمالا مشکل از کارت گرافیکه باشه :wacko:
ohhhh !
فهمیدی چی شد !؟
برنامه هه که بهت دادم رو نصب کردم دیدم نسخه لایتش هست ! :lol:
اون نسخش فقط از درایور بکاپ می گیره که بعدا داشته باشیش ...

این رو دانلود کن شرمنده :|
http://download.cnet.com/Driver-Magician/3000-2242_4-10224337.html

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
مطمئنی درست گفتی مدل رو ؟
چون دلینک همچین دسته ای نداره ظاهرا : DL

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590

ssrssd

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز این بهترین برنامه ای که میتونم بهتون پیشنهاد کنم و از محصول مشابه مایکروسافت بسیار بسیار بهتر و سبکتر و قابل اطمینان تر است .

توضیحات و لینک دانلود :

همزمان از چند سیستم عامل استفاده کنید! Virtual Box v3.0.0

VirtualBox.jpg

چندی پیش در یکی از پست هایمان نرم افزاری را معرفی کردیم که به کاربر اجازه نصب و راه اندازی چند سیستم عامل را می داد. البته نه به این صورت که چند سیستم عامل به صورت مجزا نصب شود، بلکه چند سیستم عامل در یک ویندوز بارگذاری شود و دقیقا به صورت مجازی! نرم افزاری که قبلا معرفی کردیم بسیار معروف بوده و البته هنوز هم بهترین به شمار می رود. آدرس مطلب این نرم افزار برروی نام این نرم افزار VMware Workstation v6.5.0 یعنی کلیک نمائید. این بار قصد داریم ابزاری مشابه با VMware Workstation را معرفی کنیم. این نرم افزار محصول شرکت Sun می باشد. VirtualBox نام نرم افزاری است که به کاربران اجازه استفاده از چندین سیستم عامل را به صورت مجازی به کاربر می دهد. این نرم افزار از بسیاری جهات از VMware Workstation بهتر عمل می کند. برای مثال حجم VMware Workstation حدودا 550 مگابایت حجم دارد و به طبع هنگام نصب هم فضای نسبتا زیادی را نیاز دارد. بالعکس VirtualBox شرکت Sun تنها حدود 35 مگابایت حجم دارد و اصلا قابل مقایسه با حجم VMware Workstation نیست. سرعت بارگذاری برنامه و سیستم عامل های مجازی فوق العاده بالا بوده و تقریبا کاربر اصلا حس نخواهد کرد که ویندوز و یا سیستم عاملش مجازی است. یکی از مهم ترین نکته هایی که در مورد این نرم افزار حتما باید ذکر شود پشتیبانی از ویندوز 7 (Seven ) است. آخرین نسخه از VMware Workstation تا ویندوز ویستا و ویندوز سرور 2008 را پشتیبانی می کرد اما در VirtualBox ویندوز هفت هم به طور کامل پشتیبانی خواهد شد. پس مژده ای به آن ها که قصد تماشای هنر مایکروسافت را ارائه ویندوز 7 را دارند. با این نرم افزار همه سیستم عامل ها در دستان کاربر خواهد بود. محیط کاربریش بسیار ساده است و همین عامل هم بسیار کمک می کند تا کاربران بیشتری به صوی این نرم افزار جذب شوند. بدون هیچ گونه دردسری نرم افزار نصب شده و انواع سیستم عامل ها نظیر لینوکس ، ویندوز و ... را به صورت کامل پشتیبانی می کند. کافی است فضایی از هارد را به این نرم افزار اختصاص داده تا سیستم عاملی مجازی شروع به نصب شدن شود. این محصول همانطور که گفته شد کاری از شرکت Sun است. مدتی است که این کمپانی کشور ایران را از لیست کشورهای پشتیبانی خود حذف نموده و در کلامی واضح تر ایران عزیز را تحریم نموده است. گروه آسان دانلود آخرین نسخه از نرم افزار VirtualBox ساخت Sun را برای دانلود به صورت کاملا رایگان ارائه می نماید تا ایرانیان عزیز به سادگی دریافت کنند.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Virtual Box v3.0.0:
- حجم پائین تر نسبت به نرم افزار های مشابه
- پشتیبانی کامل از تمامی نسخه های ویندوز و از جمله ویندوز آینده یعنی ویندوز 7
- پشتیبانی از انواع سیستم عامل ها
- سرعت مناسب در بارگذاری سیستم عامل ها
- قابلیت برقرار شبکه در میان سیستم عامل اصلی و مجازی
- استفاده از تمامی منابع سخت افزار نظیر درایو های نوری ، فلاپی درایو و ...
- قابلیت اتصال به اینترنت
- قابلیت نصب سیستم عامل از روی ایمیج
- قابلیت تنظیم فضای اشغالی از هارد، رم، گرافیک و ...
- قابلیت عکس گرفتن از سیستم عامل مجازی
- استفاده بسیار آسان از نرم افزار
- رایگان بودن نرم افزار
- سازگاری با انواع سیستم عامل ها و خصوصا نسخه های ویندوز از جمله ویندوز ویستا
- و ...

قيمت: رايگان
دانلود - 63.9 مگابايت
پسورد فايل زيپ : www.asandownload.com

موفق باشی

عزیز این مجازی سازی سیستم عامل هاست
می خوام ابانتو ،اکس پی و و سون را نصب کنم جداگانه
و می خوام یه برنامه باشه که بوت کردنشون را مدیریت کنه​