• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

N620

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من بلوتوس لپ تاپم رو نصب کردم خود ویندوز یه برنامه داره اما جالب نیست و سرعت انقال رو با بلوتوس نشون نمی ده ایا کسی از دوستان همچین برنامه داره؟

پس من یه برنامه برای نشون دادن سرعت انقال بلوتوس با وین هفت می خوام .همین نه بیشتر نه کمتر و اگر برنامه خوده ویندوز هفت می توه خواهش مند است تنظیمات رو بگید بهم البته من که چیزی پیدا نکردم در زمن برنامه بلوسهیل رو هم دان کردم اما مشکل کرک و سریال داره!

N620

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من بلوتوس لپ تاپم رو نصب کردم خود ویندوز یه برنامه داره اما جالب نیست و سرعت انقال رو با بلوتوس نشون نمی ده ایا کسی از دوستان همچین برنامه داره؟

پس من یه برنامه برای نشون دادن سرعت انقال بلوتوس با وین هفت می خوام .همین نه بیشتر نه کمتر و اگر برنامه خوده ویندوز هفت می توه خواهش مند است تنظیمات رو بگید بهم البته من که چیزی پیدا نکردم در زمن برنامه بلوسهیل رو هم دان کردم اما مشکل کرک و سریال داره!
جواببببببببببببببببببببببببببببببب

hk166166166

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میبخشید یه سوال داشتم
میخواستم ببینم آیا شما نرم افزاری رو میشناسید که بشه باهاش "متنها" رو از فایلهای/ اس دبلیو اف/ استخراج کرد (البته ناگفته نماند که نرم افزار هایی با این قابلیت وجود دارن ولی تا اونجایی که من امتحان کردم هیج کدوم" متن " رو نمیتونن دربیارن .فقط عکس!)

و اینکه نرم افزاری هست که بشه از یک عکس متن رو استخراج کرد( البته تا اونجایی که من میدونم نرم افزارهایocr تولید شرکت abbyy فقط میتونن از چیزی که با اسکنر اسکن شده متن استخراج کنن نه مثلا از عکسی که از متن یه برنامه گرفته شده)
پیشاپیش ممنون

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
میبخشید یه سوال داشتم
میخواستم ببینم آیا شما نرم افزاری رو میشناسید که بشه باهاش "متنها" رو از فایلهای/ اس دبلیو اف/ استخراج کرد (البته ناگفته نماند که نرم افزار هایی با این قابلیت وجود دارن ولی تا اونجایی که من امتحان کردم هیج کدوم" متن " رو نمیتونن دربیارن .فقط عکس!)

و اینکه نرم افزاری هست که بشه از یک عکس متن رو استخراج کرد( البته تا اونجایی که من میدونم نرم افزارهایocr تولید شرکت abbyy فقط میتونن از چیزی که با اسکنر اسکن شده متن استخراج کنن نه مثلا از عکسی که از متن یه برنامه گرفته شده)
پیشاپیش ممنون

این نرم افزاری که توی این تاپیک معرفی شده را دانلود کنید ....
اینجا

jean michel

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام بهدوستان عزیز .من 3 ماه دنبال برنامه ای برای جدا سازی صدا از آهنگ میگردم برنامه ای که کیفیت رو بعد از جدا سازی پایین نیاره بعضی از دوستان برنامه کارائوکه رو معرفی کردن که کیفیت رو پایین میاره خواهشا اگه برنامه ای هست که بدون تغییر کیفیت این کار رو میکنه به من بگیید من بدجوری به این برنامه نیاز دارم خواهشا کمک کنید با تشکر

jean michel

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام بهدوستان عزیز .من 3 ماه دنبال برنامه ای برای جدا سازی صدا از آهنگ میگردم برنامه ای که کیفیت رو بعد از جدا سازی پایین نیاره بعضی از دوستان برنامه کارائوکه رو معرفی کردن که کیفیت رو پایین میاره خواهشا اگه برنامه ای هست که بدون تغییر کیفیت این کار رو میکنه به من بگیید من بدجوری به این برنامه نیاز دارم خواهشا کمک کنید با تشکر

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

می شه به من یک دانلودر پرسرعت معرفی کنید؟
من از فری دانلود منیجر استفاده می کنم:دی

ممنونم

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
سلام بهترین نرم افزار تلفظ لغات انگلیسی رو لطفا معرفی کنین

من از speech بابیلون استفاده میکنم ولی خوب تلفظ نمیکنه

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام بهترین نرم افزار تلفظ لغات انگلیسی رو لطفا معرفی کنین

من از speech بابیلون استفاده میکنم ولی خوب تلفظ نمیکنه

متاسفانه نرم افزار Babylon تو نسخه 8 که من بررسی کردم، خیلی از تلفظ هاش غلطه. من از Longman Dictionary of Contemporary English 5th Edition استفاده می کنم که American pronunciation و British pronunciation رو با هم داره.

lgm-gamen.jpg

hadief

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من یه نرم افزار ارسال ایمیل دارم که باید فایل با فرمت EML داشته باشیم تا ایمیل را بفرستد .

اگه کسی داره ممنون میشم معرفی کنه .

یه موضوع دیگه اینکه فایلهای با فرمت HTML هم قبول میکنه ولی من نمیدونم چطوری باید این فایل رو درست کنم که وقتی ایمیل میفرستم هم متن و هم عکس نمایش داده بشه .

من اینطوری که میگم فایل HTML را درست میکردم : اول متن و عکس را در WORD میریختم بعد با فرمت HTML ذخیره میکردم . ولی وقتی با نرم افزار ارسال ایمیل , ایمیل را میفرستادم فقط متن نمایش داده میشد عکس رو نشون نمیداد . حالا از دوستان خواهش میکنم این دو کار را برایم انجام دهند و یه راه حل خوب به من بگن .
با تشکر

muhammadm

Registered User
لایک‌ها
11
یک نرم افزار ریکاوری خیلی خیلی خیلی قوی میخوام ! اگر کسی داره لطف کنه :)

full_hd

Registered User
لایک‌ها
24

رفیق 2 تا برنامه هست که به صورت حرفه ای می تونی صدای خواننده رو از رو آهنگ بر داری .
1 - برنامه ی Adobe Audition 3
2- برنامه Fl Studio ( البته ورژن جدیدش )

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
سلام.
یه برنامه میخوام که تو ویندوز سون هر 5 min یه برنامه رو اجرا کنه.
وسلام.

edit : خود ویندوز مشکلمو حل کرد.( Scheduler ) فقط باید یه دور ری استارت میکردم :happy:

Last edited:

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
با سلام

anim-fx کرک شده میخوام که از فایل swf خروجی بشه استفاده کرد.

Kovsarsystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام نرم افزار Interactive Voice Guide 4.9 یا هر ورژن کرک شده ای از این برنامه رو میخواستم .

reza3soot

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
یه نرم افزار مخفی کردن پوشه(Hiden folder) برای ویندوز 7 میخواستم...

rasool2899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میخواستم بدونم میشه نرم افزار maple رو ویندوز 7 نصب کرد یا نه؟
من ورژن 9.5 رو دارم نصب نمیشه میخواستم بدونم میشه ورژن جدیدش رو 7 نصب کرد یا نه ؟
ممنون

matrix0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آخرین ورژن این برنامه ها رو کجا میشه گیر آورد
آخه این ورژنی که دارم اسم رم رو به همراه اطلاعات رم رو نشون نمیده

بالا