. از سايت رسميشون! كافيه يه جستجوي گگلي ميكرديد. سايت رسمي CPU-z اين هست(لينك دنلود در سمت راست صفحه) و GPU-z هم اين هست.(لينك دنلود در انتهاي صفحه)GPUZ and CPUZ رو کجا میشه دانلود کرد
با سلام نرم افزار Interactive Voice Guide 4.9 یا هر ورژن کرک شده ای از این برنامه رو میخواستم .
سلام دوستان من نرم افزاری می خوام که بتونم برای فیلم ها زیر نویس فارسی بزارم
سلام
یه نرم افزار مخفی کردن پوشه(Hiden folder) برای ویندوز 7 میخواستم...
من به یه نرم افزار نیاز دارم که بتونم Subtitle موجود در فیلم DVD رو به صورت idx/sub خروجی (Export) بگیرم.
نه فکر نمی کنم همچین برنامه ای باشهمن میخواستم بدونم که نرم افزاری هست که بتونه متن فیلم (حرف های بازیگران) رو به صورت تکست (text) در بیاره و موقع حرف زدن بازیگرها متن رو زیر نویس کنه؟
فرمت کنی ولی اطلاعات پاک نشه ؟!اساتید
من یه هارد یک ترا سیگت اکسترنال دارم
میخوام قسمتیشو به فرمت فت تبدیل کنم بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه
راهی هست؟
فرمت کنی ولی اطلاعات پاک نشه ؟!
نه بعید می دونم همچین کاری بشه کرد !!
از کی شنیدی / دیدی که میشه ؟نه داداش میشه کرد ولی نمیدونم چه طور
همشو که نمیخوام فرمت کنم مثلا یه شونزده گیگ که خالیه
از کی شنیدی / دیدی که میشه ؟
۱۶گیگ که خالیه رو برا چی می خوای فرمت کنی ؟
اگه برا این می خوای که دیگه نشه بعدا به اطلاعات حذف شده دسترسی پیدا کرد (مثلا با برنامه های ریکاوری) برا اینکار لازم نیست فرمت کنی + بعد فرمت هم امکان برگشتن اطلاعات با ریکاوری زیاده
این برنامه رو بگیر : http://www.fileshredder.org/
نصبش کن بگو قسمت های خالی هاردت رو shred کنه...
:happy:
نه داداش میشه کرد ولی نمیدونم چه طور
همشو که نمیخوام فرمت کنم مثلا یه شونزده گیگ که خالیه
شما میتونی اون قسمت از هاردت که خالیه رو با برنامه partition magic تبدیل به یه درایو جدید بکنی بعد اون درایو رو به fat تبدیل کنی. البته باید حواست باشه که وسط کار مشکلی پیش نیاد مثلا رفتن برق وسط کار مساویه با از دست رفتن اطلاعات! توصیه می کنم قبلش یه بکاپی تهیه کنی از هاردت یا حداقل از مهم هاش. اگر هم خواستی ریکاوری کنی من برنامه get data back for fat or ntfs رو پیشنهاد میکنم. خیلی از فایل ها رو برمیگردونه ولی بعضی فایل ها هم این وسط ممکنه دیگه قابل برگردوندن نباشن.