دوستان من یه برنامه میخوام که فیلم های DVD رو با زیر نویس فارسی به فرمت MKV تبدیل کنه,بهترین نرم افزار تو این زمینه چیه؟ممنون میشم لینکشم بدید
http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/WipeData.shtmlدوستان برنامه برای پاک کردن فاییلها که نشه برگردوندش با برنامه های ریکاوری.بررنامه خوب باشه لطفا.
دوستان برنامه برای پاک کردن فاییلها که نشه برگردوندش با برنامه های ریکاوری.بررنامه خوب باشه لطفا.
دوستان من یه برنامه میخوام که فیلم های DVD رو با زیر نویس فارسی به فرمت MKV تبدیل کنه,بهترین نرم افزار تو این زمینه چیه؟ممنون میشم لینکشم بدید
از برنامه ImTOO DVD Ripper ultimate می تونی استفاده کنی
لینک دانلود
http://hotfile.com/dl/50704622/451feee/I.T.D.R.U.6.0.5.0624.IQ8Y1.rar.html
دوستان خواهشا یه کمکی به من هم بکنید ممنون میشم
یه برنامه میخوام که باهاش فرمت mkv رو به سایر فرمت ها تبدیل کنم و همچنین برنامه ای که باهاش فرمت flv رو تبدیل کنم..اگه یه برنامه باشه که هر دو رو انجام بده که بهتر
خیلی مهم هست برام
چند تا خودم دانلود کردم که همگی مشکل کرک داشتن!!
میشه بی زحمت لینک بدید که مشکل کرک نداشته باشه.مرسی
برای اجرا به dotNet Framework احتیاج داری که احتمالا روی سیستمت نصب هست
XviD4PSP
از اینجا دانلود کن:
برای اجرا به dotNet Framework احتیاج داری که احتمالا روی سیستمت نصب هست
آخرین نسخه ی بتا رو دانلود کن
اگه کارت راه نیفتاد بگو یه چیز دیگه معرفی کنم
موفق باشی
این مال ۲۰۰۹ـهدوستان من شدیدا به نرم افزار autodesk mechanical desktop 6 نیاز دارم اگه کسی لینک بده ممنون میشم
در ضمن نرم افزار واسه 2001 هستش
بازم ممنون
سلام
من به دنبال برنامه ای می گردم که یک فایل صوتی با پسوند wav را فقط یکبار یا دو بار که توسط خودمان قابل تعیین باشد, پخش کند و بعد از آن, فایل wav هیچگونه قابل دسترسی نباشد یعنی در واقع تعداد پخش فایل صوتی را محدود کند.البته با در نظر گرفتن اینکه فایلها یعنی برنامه و فایل صوتی هر دو را روی یک CD ریخته ایم.و ضمنا فایل wav هیچگونه قابل کپی نباشد.
ممنونم از توجه شما عزیزان :blink::wacko::blink:[/QUOT
كسي ميتونه به من يه نرم افزار معرفي كنه كه باهاش بشه شماره پلاكه ماشينو داد و آدرسه خونه رو گرفت :f34r::f34r:
هموناييي كه تو فيلما پليسا استفاده ميكنن:blush:
خيلي گشتم ولي پيدا نكردم :weird:
خارجی میخواید: sunbirdکسی نیست مارو کمک کنه؟