سلام دوستان دنبال یه برنامه قوی برای ریکاوری میخوام مموری گوشیم پرپر شد همش پرید
از نرم افزار card recovery که مخصوص ریکاور کردن از روی حافظه هست می تونید استفاده کنید
لینک دانلود مستقیم: http://www.parandco.net/Download/Softwares/PC/CR530.rar
سلام دوستان دنبال یه برنامه قوی برای ریکاوری میخوام مموری گوشیم پرپر شد همش پرید
سلام عزیزان
اگه براتون مقدوره میخواستم لینک مستقیم دانلود Windows XP Mode رو برام بزارین.آخه ویندوزم genuine نیست و سایت مایکروسافت اجازه دان نمیده(راستش سرچ کردم تو وب نتیجه خوبی نیافتم)
ممنون میشم بزارین
بزارینا.خووووب!
لینک مستقیم
منون.آقا من با EASEUS Todo Backup از گزینه bacup استفاده کنم یا clone?سلام duke_nukem عزيز
. در پست اول اين تاپيك ، اولين نكته به روز شده را مطالعه كنيد برنامه مورد نيازتان معرفي شده است.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
90/05/01
. بايد از Backup استفاده نماييد.منون.آقا من با EASEUS Todo Backup از گزینه bacup استفاده کنم یا clone?
. اين برنامه (نسخه 2.5.1) ميتواند دو ديسك بوت بسازد. يكي بر اساس Linux كه گزينه پيشفرضش است و ديگري ويندوز كه براي ساخت آن نياز به دنلود يك فايل به نام Windows Automated Installation Kit (AIK)i خواهيد داشت كه متاسفانه حجمش 1.7GB است!(البته به كمك اين فايل 1.7GB ديسك بوت ويندوزي در حدود 176MB خواهد شد!) پس همان نسخه لينوكسي را بسازيد كافيست.یه backup از درایو c گرفتم.خ.ب حالا اگه ویندوز بالا نیومد چطوری ایمیجو اجرا کنم؟دیسک بوت با خود نرم افزار یکی ساختم ولی تو داس نیومد بالا
سلام
كسی میتونه لینك دانلود برنامه cs3 adobe premier رو نسخه كم حجمش رو پیدا كنه؟ حدود 100 یا 200 مگ. خیلی ممنون میشم
هر چی گشتم نسخه های با پلاگینش بود كه حجم هاش خیلی بالا بود
مرسی
آيا نرم افزار ساده اي هست كه گفتار رو به متن ساده فينگليش تبديل كنه؟
منظورم speech recognition نيست. چون اونها بزنامه هاي خيلي سنگين هستند كه كلمات انگليسي رو "تشخيص" ميدن.
من دنبال چيزي هستم كه وقتي ميگيم "حسن" بنويسه hasan
آيا چنين چيزي سراغ دارين؟؟
از دوستان كسي هست راهنمائي كند؟