ببین من الان یه زیر نویس بی ربط رو انداختم توی Player داره نشون میده.مشکل کجاست؟
آقا دستت درد نکنه! مخصوصا نرم افزار subtitle edit خیلی به درد بخوره. مرسی.
ببین من الان یه زیر نویس بی ربط رو انداختم توی Player داره نشون میده.مشکل کجاست؟
سلام
اگر کسی بتونه این نرم افزار رو برام پیدا کنه ممنون میشم
Bdfix Pro 1.8.1
سلام
من لینک دانلود نرم افزار Adobe Dreamweaver CS3 ME رو میخواستم.
با تشکر
سلام عزیزان
خواستم مثل اکثریت بخش گفتگوی آزاد درخواست بدم گفتم اول اینجا امتحان بکنم بعد... پس خواهشا نا امیدم نکنید
برنامه Blaze HDTV Player نسخه 6 به بالا قابل اجرا را میخواهم حالا یا استاندارد یا اگر pro باشه چه بهتر
منتظرم،ممنون/.
بهترین برنامه ای که در این زمینه دیدم نرم افزار HomeGuard Activity هست با این برنامه می تونید دسترسی هر چیزی رو که خواستید محدود کنید لینک کرک ظاهرا قرار دادنش غیر قانونی شده اگر مجموعه کینگ پرند رو داشته باشید داخل قسمت System Security هستشمن یک نرم افزار قوی و آپدیت شونده میخواستم برای فیلتر کردن اینترنت. میخوام برای کسی که سنش کم هست فیلتر شکن روی کامپیوترش بزارم تا بتونه از سایتهایی مثل یوتوب و فیسبوک استفاده کنه ولی نمیخوام پورنجلوی دستش قرار بدم برای همین یک نرم افزار نیاز دارم که دسترسیش رو به این نوع محتوا از بین ببره. البته میدونم که اینکار به طور قطعی امکان پذیر نیست ولی در هر صورت بهترین گزینه ممکن رو میخوام. نرم افزار Salfeld Child Control رو هم تست کردم خوب فیلتر نمیکرد ممنون میشم اگر مورد خوبی سراغ دارید به من معرفی کنید.
سلام دوستان
یه نرم افزار خوب برای لیست کارهایی که باید انجام بدم میخواستم
یه چیزی شبیه Active desktop calendar
مثینکه این نرم افزار دیگه آپدیت نشده و همون قدیمیس
یه چیز ساده میخوام نه خیلی شلوغ
فكر كنم بخريش راحت تر باشيسلام
من لینک دانلود نرم افزار Adobe Dreamweaver CS3 ME رو میخواستم.
با تشکر
یه نرم افزار هستش باهاش میزنی صفحه مانیتور رو اشو لاش میکنی کسی دارش؟