• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
روی اون درایو خاص که درایو دی باشه بعد از اون حدود 5 گیگ اطلاعات وارد کردم و هفته پیش هم کلا فرمتش کردم
حالا نرم افزار ریکاوری خوب چی سراغ داری

دوستان نرم افزار ریکاوری خوب می خوام که باهاش بشه اطلاعات 4 ماه پیشمو زنده کنم
خیلی برام مهمه...لطفا معرفی کنید

دوست عزیز
شما 5گیگ اطلاعات روی همون درایو ریختی و توقع داری اطلاعات برگرده؟
کمتر این هم اگه بود باز هم امکان بازیابی خیلی کاهش پیدا میکرد چه برسه به 5گیگ اطلاعات.
اما با اینحال میتونید Active File Recovery،O&O Disk Recovery یا GetdataBack رو تست کنید.
در کل بنظرم بی خیال بشی بهتره
موفق باشی

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
دوستان نرم افزاری نیست که فیلم هایی با فرمت mkv رو با سرعت بالا به DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی تبدیل کنه؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
دوستان نرم افزاری نیست که فیلم هایی با فرمت mkv رو با سرعت بالا به DVD قابل پخش در دستگاه های خانگی تبدیل کنه؟

نرم افزار معروف ConvertXtoDvd میتونه کار شما رو راه بندازه.
موفق باشید

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من چند بازی با حجم 8 تا 10 گیگ دانلود کردم با پسوند ایزو
چون دیویدی 8 گیگ نمیتونم گیر بیارم چه جوری این دی وی دی رو به چند تا دی وی دی 4 گیگ تبدیل کنم که موقع نصب خودش بگه دی وی دی دوم رو بزار
در اصل میخوام بازی با پسوند exe ,تو دی وی دی باشه و موقع نصب به صورت اتومات بگه دی وی دی دوم رو قرار بده

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1
نرم افزار 7zip و WinRar میتونن اینکارو انجام بده. این عکس برای 7zip هست. با انتخاب این گزینه که دورش خط قرمز کشیدم فایل به قطعات مساوی (DVD or CD) تقسیم میشه و موقع اکسترکت کردن می چسبه به هم.

مشاهده پیوست 179134

این فایل رو چند پارت میکنه
منتها من میخوام فایل iso هشت گیگ رو به 2 پارت با پسوند exe تبدیل کنه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان یه نرم افزار برای چسباندن فیلم ها به یکدیگر و تدوینش میخوام
ساده باشه مثل یولید ویدئو استدیو
ممنون

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
سلام دوستان گل
میدونم اینجا جاش نیست اما جای بهتر پیدا مکردم.
یه لپ تاپ hp خریدم از قضا سیستم عاملش xp بود و روش الان 7 نصب کردم.
متاسفانه همه دایور ها رو داره جز درایور گرافیک
مدل گرافیکش gforce 6150 هست.
اگه کسی بتونه واسم درایورش رو برای ویندوز 7 64 بیت پیدا کنه یا کمک کنه واسه دانلود کردنش ممنونش میشم
بدجور کارم گیره.حالمو گرفته.
منتظر همیاری صمیمانتون هستم.
یا علی

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام یه نرم افزار می خوام برای لپ تاپ های Lenovo سری IdeaPad : بعضی از دکمه های Fn کیبوردم کار نمی کنه یه نرم افزار می خوام که همه ی دکمه های Fn رو بشه نرم افزاری کنترل کرد مثلا وایرلس رو بدون اینکه Fn+F5 رو بزنی با نرم افزار روشن کنی

کسی می تونه کمکم کنه؟

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
سلام
دوستان یه نرم افزار می خوام که بتونم باهاش صدا رو از آهنگ تفکیک کنم و آهنگ بی کلام بسازم
من زیاد این تاپیک نمیام ممنون میشم یکی از دوستان برام به صورت پیغام لینک نرم افزار رو ارسال کنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بسیار ممنون دهنم آسفالت شد اینقدر گشتم و پیدا نکردم:eek:.

خواهش می کنم. روشی که من استفاده کردم استفاده از سرچ گوگل به این صورت بود:

کد:
اسم فایل "index of"

مثلا:

کد:
parsix3.7r2-i386.iso "index of"

تو نتایج، پوشه های محتوی این فایل روی سرورهای ftp را نشون میده که میشه به راحتی فایل مورد نظرو دانلود کرد ازش.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
خواهش می کنم. روشی که من استفاده کردم استفاده از سرچ گوگل به این صورت بود:

کد:
اسم فایل "index of"

مثلا:

کد:
parsix3.7r2-i386.iso "index of"

تو نتایج، پوشه های محتوی این فایل روی سرورهای ftp را نشون میده که میشه به راحتی فایل مورد نظرو دانلود کرد ازش.

من خواستم از سرورهای SourceForge لینک دانلود بزارم اما کار نمیکرد.این صفحه رو میگم
البته شاید واسه من مشکل داره چون لینکی هم که تو گذاشتی از همین SourceForge هستش.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من خواستم از سرورهای SourceForge لینک دانلود بزارم اما کار نمیکرد.این صفحه رو میگم

البته شاید واسه من مشکل داره چون لینکی هم که تو گذاشتی از همین SourceForge هستش.

sourceforgeو با IP خارجی امتحان کردم مشکلی نداشت. کلا یه خورده مشکل داره با ما ایرانی ها.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
راستی لینکی که گذاشتم ربطی به سرورهای sourceforge نداره! آینه شه روی یه سروری تو ژاپن و به کمک گوگل یافتمش :دی
کلا برای دانلود از sourceforge میتونی آدرس یکی از این آینه ها را بوکمارک کنی، فایلهارو تو یه ساختار درختی بر اساس حروف الفبا میریزن. اینطوری: Index of /pub/sourceforge

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
راستی لینکی که گذاشتم ربطی به سرورهای sourceforge نداره! آینه شه روی یه سروری تو ژاپن و به کمک گوگل یافتمش :دی
کلا برای دانلود از sourceforge میتونی آدرس یکی از این آینه ها را بوکمارک کنی، فایلهارو تو یه ساختار درختی بر اساس حروف الفبا میریزن. اینطوری: Index of /pub/sourceforge

اینا همه سرورهای SourceForge توی مناطق مختلف دنیاست.من الان همین سرور jaist که تو گذاشتی رو انتخاب کردم (کادر قرمز رنگ رو ببین) اما بازم کار نمیده.مثه اینکه فقط باید بری سراغ ftp
به اون xFarDic توجه نکن.اون رو الکی نوشته من پارسیکس رو انتخاب کردم :دی

RLd.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اینا همه سرورهای SourceForge توی مناطق مختلف دنیاست.من الان همین سرور jaist که تو گذاشتی رو انتخاب کردم (کادر قرمز رنگ رو ببین) اما بازم کار نمیده.مثه اینکه فقط باید بری سراغ ftp
به اون xFarDic توجه نکن.اون رو الکی نوشته من پارسیکس رو انتخاب کردم :دی

RLd.jpg

سرور sf نیست که :دی اینا میان برای حمایت از اوپن سورس و این قرطی بازی ها به شکل داوطلبانه mirror میشن! مثل کاری که برای خیلی از مخازن توزیع های لینوکس انجام میشه. دامین هم نگاه کنی مال یه دانشگاه ژاپنیه!
علی فکر کنم چون از طریق sf که میخوای بری مستقیم لینک فایلو بهت نمیده و ریدایرکتت میکنه، اگه ایرانی باشی به مشکل بر می خوری! مگه این که بتونی مستقیما آدرس فایلو روی یکی از این mirrorها پیدا کنی.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سرور sf نیست که :دی اینا میان برای حمایت از اوپن سورس و این قرطی بازی ها به شکل داوطلبانه mirror میشن! مثل کاری که برای خیلی از مخازن توزیع های لینوکس انجام میشه. دامین هم نگاه کنی مال یه دانشگاه ژاپنیه!
علی فکر کنم چون از طریق sf که میخوای بری مستقیم لینک فایلو بهت نمیده و ریدایرکتت میکنه، اگه ایرانی باشی به مشکل بر می خوری! مگه این که بتونی مستقیما آدرس فایلو روی یکی از این mirrorها پیدا کنی.

منم منظورم از سرور همین بود که یعنی فایل های SourceForge توی اینجاها پیدا میشن.اشتباهم بود به جای Mirror میگفتمم Server :دی
تا جاییکه میدونم SourceForge محدودیتی که واسه ایرانیها گذاشته بود رو برداشته.اما الان رفتم یه برنامه دیگه بگیرم بازم لینک دانلود بهم نداد.
به جان خودم من تا همین قبل رمضون بدون مشکل دانلود میکردم اما الان اخطار میده.:eek:

بالا