TCWA
Registered User
سلام.لینک دانلود نصب آفلاین VLC media player رو برای ابونتو لطف کنید.
سلام یه نرم افزار می خوام برای لپ تاپ های Lenovo سری IdeaPad : بعضی از دکمه های Fn کیبوردم کار نمی کنه یه نرم افزار می خوام که همه ی دکمه های Fn رو بشه نرم افزاری کنترل کرد مثلا وایرلس رو بدون اینکه Fn+F5 رو بزنی با نرم افزار روشن کنی
کسی می تونه کمکم کنه؟
بعضی هاشون کار نمیکنن ؟ در حالت عادی اون کلید ها کار میکنن ؟ اگر بعضی هاش کار نمیکنه شاید علتش نصب نبودن نرم افزار مربوط به کنترل این کلید ها باشه که معمولا این نرم افزار رو میتونید از سایت سازنده دانلود کنید و به احتمال زیاد مثل خیلی از سازنده های دیگه بهمراه درایور ها در یک جا قرار گرفته . این رو امتحان کردید که نرم افزار رو بگیرید و نصب کنید ؟
نرم افزار معرفی اعداد تصادفی
من می خوام نرم افزاری داشته باشم که مثلا بهش بگم بین اعداد 1 تا 2000 هر بار یه شماره رو معرفی کنه و هیچ شماره ای تکراری نباشه...
ســلام
یرای قفل گذاری روی فایلهام دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که شرایط زیر رو داشته باشه
* با استفاده از سیستم عامل دیگه نشه فایل هارو باز کرد یعنی اگه هارد به یه سیستم عامله دیگه وصل شد همچنان فایل ها در حالت رمز نگاری باشن
* پشتیبانی از رمزنگاری 256 بیتی
* اگه یه برنامهای باشه که هم برای هارد و هم برای فلش کار کنه خیلی بهتر هست
داخل اینترنت مـــــواردی هست ولی من دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که دوستان خودشون امتحانش کرده باشن و از قدرت رمزنگاری آن اطمینان کامل داشته باشن
سلام به دوستان عزیز نرم افزاری هست که بتواند با کلید 256 بیت یا 512 بیت encrypt کند ؟
علی به جز Corel پیشنهادی نداری برای انکود DVD؟ یه چیزی حرفه ای میخوام در حد Nero Vision.
ادعا میکنه تعدادی از فیلم های معروف هالیوودی با این ادیت شده و جالب اینجاست که نسخه ی رایگان هم داره.سایت اصلی:
این صفحه هم برای ابزارهای DVD هستش.
دوستان برنامه تبدیل bitmap به jepg میخوام کسی داره معرفی کنه