• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

TCWA

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.لینک دانلود نصب آفلاین VLC media player رو برای ابونتو لطف کنید.

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام یه نرم افزار می خوام برای لپ تاپ های Lenovo سری IdeaPad : بعضی از دکمه های Fn کیبوردم کار نمی کنه یه نرم افزار می خوام که همه ی دکمه های Fn رو بشه نرم افزاری کنترل کرد مثلا وایرلس رو بدون اینکه Fn+F5 رو بزنی با نرم افزار روشن کنی

کسی می تونه کمکم کنه؟

به منم کمک کنید

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
بعضی هاشون کار نمیکنن ؟ در حالت عادی اون کلید ها کار میکنن ؟ اگر بعضی هاش کار نمیکنه شاید علتش نصب نبودن نرم افزار مربوط به کنترل این کلید ها باشه که معمولا این نرم افزار رو میتونید از سایت سازنده دانلود کنید و به احتمال زیاد مثل خیلی از سازنده های دیگه بهمراه درایور ها در یک جا قرار گرفته . این رو امتحان کردید که نرم افزار رو بگیرید و نصب کنید ؟

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
بعضی هاشون کار نمیکنن ؟ در حالت عادی اون کلید ها کار میکنن ؟ اگر بعضی هاش کار نمیکنه شاید علتش نصب نبودن نرم افزار مربوط به کنترل این کلید ها باشه که معمولا این نرم افزار رو میتونید از سایت سازنده دانلود کنید و به احتمال زیاد مثل خیلی از سازنده های دیگه بهمراه درایور ها در یک جا قرار گرفته . این رو امتحان کردید که نرم افزار رو بگیرید و نصب کنید ؟

کلا بعضی دکمه های رو کیبورد کار نمی کنه

مثلا توی mozila دکمه ی f5 صفحه رو refresh می کنه .... خود دکمه f5 کار نمی کنه

حالا من می خواستم بدونم برنامه ای هست که بشه دکمه های fn رو نرم افزاری استفاده کرد ( مثلن به جای زدن fn + f5، از برنامه وایرلس رو روشن کنیم )

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بهترین نرم افزار برای ارسال ایمیل گروهی یا انبوه چیه؟
زبان فارسی ساپورت کنه.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
نرم افزار معرفی اعداد تصادفی

من می خوام نرم افزاری داشته باشم که مثلا بهش بگم بین اعداد 1 تا 2000 هر بار یه شماره رو معرفی کنه و هیچ شماره ای تکراری نباشه...

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
نرم افزار معرفی اعداد تصادفی

من می خوام نرم افزاری داشته باشم که مثلا بهش بگم بین اعداد 1 تا 2000 هر بار یه شماره رو معرفی کنه و هیچ شماره ای تکراری نباشه...

سلام
این 2تا رو امتحان کنید:

http://1.0.1.img98.net/out.php/i449329_randomnumbergenerator2.zip
و
img98.net Upload Center is an easy hosting solution for everyone-random.rar

نسخه آنلاین برای این کار خیلی زیاد پیدا میشه

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
ســلام

یرای قفل گذاری روی فایلهام دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که شرایط زیر رو داشته باشه
* با استفاده از سیستم عامل دیگه نشه فایل هارو باز کرد یعنی اگه هارد به یه سیستم عامله دیگه وصل شد همچنان فایل ها در حالت رمز نگاری باشن
* پشتیبانی از رمزنگاری 256 بیتی
* اگه یه برنامهای باشه که هم برای هارد و هم برای فلش کار کنه خیلی بهتر هست
داخل اینترنت مـــــواردی هست ولی من دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که دوستان خودشون امتحانش کرده باشن و از قدرت رمزنگاری آن اطمینان کامل داشته باشن

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
ســلام

یرای قفل گذاری روی فایلهام دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که شرایط زیر رو داشته باشه
* با استفاده از سیستم عامل دیگه نشه فایل هارو باز کرد یعنی اگه هارد به یه سیستم عامله دیگه وصل شد همچنان فایل ها در حالت رمز نگاری باشن
* پشتیبانی از رمزنگاری 256 بیتی
* اگه یه برنامهای باشه که هم برای هارد و هم برای فلش کار کنه خیلی بهتر هست
داخل اینترنت مـــــواردی هست ولی من دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که دوستان خودشون امتحانش کرده باشن و از قدرت رمزنگاری آن اطمینان کامل داشته باشن

Bit Locker در ویندوز 7 براحتی براتون اینکار رو انجام میده . در صورتی که اطلاعات در یک سیستم عامل Encrypt بشه در هیچ شرایطی در سیستم عامل دیگر هم حتی قابل خواندن نیست چه برسه به اینکه شما بخواید هارد به هارد کنید . نرم افزار های دیگه متاسفانه من مشکلی که دیدم این هست که همون اندازه که ممکنه خوب اطلاعات رو نگهداری و رمز نگاری کنن همون اندازه هم امکان از بین بردن اطلاعات رو به خاطر باگ های احتمالی دارن . از یک نرم افزار پیام رسان متنی (SMS) در تلفن همراه این تجربه رو داشتم تا نرم افزار های مربوط به کامپیوتر های نسل PC . بهر حال اولین سولوشن برای خود من عموما امکانات سیستم عامل هست . به شما هم پیشنهاد میکنم این مورد رو

Milad_ran

Registered User
لایک‌ها
0
دنبال نرم افزاری هستم برای انجام کارهای مرتبط با مدیریت تولید در کارخانه کسی سراغ داره؟؟

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
دقیق تر توضیح بدید چه مواردی مد نظر شماست ؟برای مثال عرض میکنم نرم افزار حسابداری هلو دارای امکانی به نام تولید هست که شامل تولید فرموله هم میشه . منظورتون این نوع امکانات و نرم افزار هست یا خیر نرم افزارهایی مثل کامفار ؟

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیر اگه در جهت حسابداری هستش و فاکتور و... نظر دوستمون خیلی خوبه .بهترین گزینه نرم افزار هلو هست که اکثر شرکت ها از اون استفاده می کنن البته پولیه و یه مقدار گرون:blush:

sketcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به دوستان عزیز نرم افزاری هست که بتواند با کلید 256 بیت یا 512 بیت encrypt کند ؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
علی به جز Corel پیشنهادی نداری برای انکود DVD؟ یه چیزی حرفه ای میخوام در حد Nero Vision.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
علی به جز Corel پیشنهادی نداری برای انکود DVD؟ یه چیزی حرفه ای میخوام در حد Nero Vision.

ببین این به کارت میاد.نرم افزار معروفیه
ادعا میکنه تعدادی از فیلم های معروف هالیوودی با این ادیت شده و جالب اینجاست که نسخه ی رایگان هم داره.سایت اصلی:

تصویر محیط برنامه:

lightworks_1371.jpg

تقریبا اکثر نرم افزارهای معروف و غیر معروف ادیت ویدیو رو لیست کرده:
این صفحه هم برای ابزارهای DVD هستش.

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مرسی علی جون. مثل همیشه کامل و جامع :happy:

• Like
Reactions: HoP