• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
دنبال نرم افزار BDFix 1.8.2 Pro هستم
ممنون میشم اگر کسی بتونه این برنامه رو پیدا کنه

makhmareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه بگه که خیلی نیاز دارم
من میخاهم بدونم که یک فیلم که مثلا 17 گیگ هست و سه بعدی هم هست چه طوری میشود به پارت های 4 گیگی تبدیل شود تا روی dvd رایت شود یا روی فلش بریزم این را هم بدانید که برای پخش روی تلویزیون میخواهم و برای کامپیوتر نمی خواهم یکی جواب بده دیگه

Last edited:

makhmareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دمت گرم همونی بود که می خواستم

این نرم افزار خیلی بدردم خورد ولی یه مشکلی که هست زیر نویسشه این نرم افزار زیر نویس رو هم با فیلم ادغام میکنه ولی فقط روی کامپیوتر جواب میده و وقتی روی تلویزیون گذاشتم زیر نویسش نیومد میشه که این نرم افزار زیر نویسشم تیکه تیکه کنه

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
این نرم افزار خیلی بدردم خورد ولی یه مشکلی که هست زیر نویسشه این نرم افزار زیر نویس رو هم با فیلم ادغام میکنه ولی فقط روی کامپیوتر جواب میده و وقتی روی تلویزیون گذاشتم زیر نویسش نیومد میشه که این نرم افزار زیر نویسشم تیکه تیکه کنه

زیر نویس جداست؟؟ یعنی یه فایل مثلا srt کنار فیلم هستش یا داخل فایل mkv هستش؟؟
اگه جدا هست بعد از تیکه تیکه کردن! فیلم،شما این نرم افزار رو دانلود کنید(ترجیحا نسخه ی Beta):
زیرنویس رو لود کنید و برید به این بخش

qwg.gif

بعد هم قسمت اول فیلم رو لود کنید.

pwg.gif

و در آخر بخش های جدا شده رو Save کنید.به احتمال خـــیــلی زیاد بدون هیچ مشکلی زیرنویس هماهنگ هستش.

mahdi 2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[h=2]خواهشا روش مولتی اسکرین شات از فیلم رو یاد بدین[/h]
سلام اگر کسی بلده یاد بنده هم بده میخوام دقیقا مثل عکس زیر باشه یعنی عکس-فریم-کیفیت صدا و... البته با مدیا پلیر کلاسیک کار کردم ولی اون مشخصات فایل صدا رو نشون نمیده

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
خواهشا روش مولتی اسکرین شات از فیلم رو یاد بدین

سلام اگر کسی بلده یاد بنده هم بده میخوام دقیقا مثل عکس زیر باشه یعنی عکس-فریم-کیفیت صدا و... البته با مدیا پلیر کلاسیک کار کردم ولی اون مشخصات فایل صدا رو نشون نمیده

از این برنامه میتونید استفاده کنید.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
کسی از دوستان لینک یا تورنتی برای دانلود این نرم افزار Anark Core Workstation داره ؟؟

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
ســلام

یرای قفل گذاری روی فایلهام دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که شرایط زیر رو داشته باشه
* با استفاده از سیستم عامل دیگه نشه فایل هارو باز کرد یعنی اگه هارد به یه سیستم عامله دیگه وصل شد همچنان فایل ها در حالت رمز نگاری باشن
* پشتیبانی از رمزنگاری 256 بیتی
* اگه یه برنامهای باشه که هم برای هارد و هم برای فلش کار کنه خیلی بهتر هست
داخل اینترنت مـــــواردی هست ولی من دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که دوستان خودشون امتحانش کرده باشن و از قدرت رمزنگاری آن اطمینان کامل داشته باشن

Bit Locker در ویندوز 7 براحتی براتون اینکار رو انجام میده . در صورتی که اطلاعات در یک سیستم عامل Encrypt بشه در هیچ شرایطی در سیستم عامل دیگر هم حتی قابل خواندن نیست چه برسه به اینکه شما بخواید هارد به هارد کنید . نرم افزار های دیگه متاسفانه من مشکلی که دیدم این هست که همون اندازه که ممکنه خوب اطلاعات رو نگهداری و رمز نگاری کنن همون اندازه هم امکان از بین بردن اطلاعات رو به خاطر باگ های احتمالی دارن . از یک نرم افزار پیام رسان متنی (SMS) در تلفن همراه این تجربه رو داشتم تا نرم افزار های مربوط به کامپیوتر های نسل PC . بهر حال اولین سولوشن برای خود من عموما امکانات سیستم عامل هست . به شما هم پیشنهاد میکنم این مورد رو
دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی بیت لوکر فقط روی ویندوز 7 و 8 هست و من برنامه ای که درخواست دادم میخوام روی ویندوز XP نصب بشه (روی همه ویندوز ها کار کنه)
منتظر پاسخ هستم ...

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
ببخشید یه فیلم دانلود کردم با پسومند MKV میخوام یه به فرمتی تبدیل کنم که دستگاه پخش دیویدی راحت نشون بده و حالا اگه بشه زیر نویس هم بهش اضافه کرد که خیلی عالی میشه
ممنون میشم اگه برنامه ای میشناسید معرفی کنید برای این کار و اینکه به چه فرمتی تبدیل کنم که حتما نشون بده دستگاه . خیلی ممنون

manoto101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
فک کنم بخشی داره که میتونی رو ایکس پی هم فعال کنی

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
ســلام

یرای قفل گذاری روی فایلهام دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که شرایط زیر رو داشته باشه
* با استفاده از سیستم عامل دیگه نشه فایل هارو باز کرد یعنی اگه هارد به یه سیستم عامله دیگه وصل شد همچنان فایل ها در حالت رمز نگاری باشن
* پشتیبانی از رمزنگاری 256 بیتی
* اگه یه برنامهای باشه که هم برای هارد و هم برای فلش کار کنه خیلی بهتر هست
داخل اینترنت مـــــواردی هست ولی من دنبال یه برنامه خیلی حرفه ای هستم که دوستان خودشون امتحانش کرده باشن و از قدرت رمزنگاری آن اطمینان کامل داشته باشن

دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی بیت لوکر فقط روی ویندوز 7 و 8 هست و من برنامه ای که درخواست دادم میخوام روی ویندوز XP نصب بشه (روی همه ویندوز ها کار کنه)
منتظر پاسخ هستم ...

لطفاً پاسخ پست 956# را هم بدهید...

مطالب این تاپیک میتونه کمکتون کنه
http://forum.persiantools.com/t267926.html
موفق باشید

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
با سلام ، برنامه ای برای تهیه ی فایل نصبی از برنامه ها و یازی های نصب شده در ویندوز میخاستم . ممنون میشم سریع جواب بدید .

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
ویندوز کامپیوترم رو از xp به 7 تغییر دادم حالا دیگه نرم افزار دستگاه بلوتوس رو نمی ریزه یک برنامه خوب برای بلوتوس می خوام . ( کرک شده )

بالا