• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

TNP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان گلم در مورد این نرم افزار PartnerRIP color v.8.1 اگر اطلاعاتی دارید
لینک دانلود کامل نرم افزار ممنون میشم برام بزارید و اطلاعات کاملی بهم بدید
Last edited:

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوستان گلم در مورد این نرم افزار PartnerRIP color v.8.1 اگر اطلاعاتی دارید
لینک دانلود کامل نرم افزار ممنون میشم برام بزارید و اطلاعات کاملی بهم بدید
دوستان کسی اطلاعی از ابن نرم افزار نداره ؟

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
دوستان یه نرم افزار میخوام که وقتی با دایل اپ به اینترنت وصلم و کسی تماس میگیره,روی سیستم متوجه شم و دیسکانکت کنم,راستی نرم افزاری هست که بشه مکالمات رو هم از طریق PC شنید و ظبط کرد؟ممنون

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان بدبختانه AOL آنلاین هست. آیا فایل ستاپش گیر میاد؟ منظورم تازه ترین ویرایشش هست

با سپاس

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
ستونی نمایش دادن اعداد پشت سر هم

من دنبال یه نرم افزار هستم که مثلا اعداد 1 تا 5000 رو در 15 ستون نمایش بده. عدد اول و آخر رو بدیم و بگیم در چند ستون باشه.

یه سایت هست که حالت رندوم اون اعداد رو در تعداد ستون دلخواه نشون میده و لی در باره اعداد پست سرهم چیزی پیدا نکردم.

aliali12622

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا نرم افرار ی معرفی کنید که یک فایل ایزو را بر روی فلاش مموری USB بصورت boot able کند.البته نرم افرار برای ساخت ویندوز boot able پیدا کرده ام ولی من فایل ایزویی دارم که اکز روی CD رایت کنم بوتیبل می شود ولی چون دستکاه من سی دی رام ندارد می خواهم نرم افراری این فایل ایزو را بر روی فلاش بصورت بوتیبل در آورد.
با تشکر

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام
لطفا نرم افرار ی معرفی کنید که یک فایل ایزو را بر روی فلاش مموری USB بصورت boot able کند.البته نرم افرار برای ساخت ویندوز boot able پیدا کرده ام ولی من فایل ایزویی دارم که اکز روی CD رایت کنم بوتیبل می شود ولی چون دستکاه من سی دی رام ندارد می خواهم نرم افراری این فایل ایزو را بر روی فلاش بصورت بوتیبل در آورد.
با تشکر

YUMI - Multiboot USB Creator (Windows) | USB Pen Drive Linux

mr_100_dolari

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

دوستان نرم افزاری هستش که بشه باهاش فیلم ها / آهنگ ها / برنامه ها و ... رو آرشیو کردش تا بعدم بشه راحت هر کدوم رو پیدا کرد ؟

nav135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی نرم افزاری نمی شناسه که واقعا ای پی رو تغییر بده به ای پی امریکا؟من چند تا برنامه رو امتحان کردم مثل smart hideip realhideip و چند تایی که یادم رفته ولی هر بار که خواستم از شون استفاده کنم برای دانلود فایل ای پیمو شناسایی کردن

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
دوستان بهترین نرم افزار برای پاک کردن رجیستری(تمیزکردنش)چیه؟من چند تا نرم افزار امتحان کردم ازشون راضی نبودم!:(
ccleaner free
registry mechanic
registry winner
اینها نرم افزارهایی بودند که امتحانشون کردم،لطفا اگر تجربه یا اطلاعاتی در این ضمینه دارید راهنمایی کنید.:rolleyes:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام unknown boy عزيز
1.gif

. متاسفانه هیچیک از این برنامه ها بی ضرر و 100% بی خطر نیستند! استفاده نکنید بهتره!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/11/01
26.gif
103.gif

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
دوستان بهترین نرم افزار برای پاک کردن رجیستری(تمیزکردنش)چیه؟من چند تا نرم افزار امتحان کردم ازشون راضی نبودم!:(
ccleaner free
registry mechanic
registry winner
اینها نرم افزارهایی بودند که امتحانشون کردم،لطفا اگر تجربه یا اطلاعاتی در این ضمینه دارید راهنمایی کنید.:rolleyes:

سلام unknown boy عزيز
1.gif

. متاسفانه هیچیک از این برنامه ها بی ضرر و 100% بی خطر نیستند! استفاده نکنید بهتره!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/11/01
26.gif
103.gif

درود
در مورد بی ضرر بودن دو نرم افزار اول اطمینانی ندارم ولی registry winner از همشون بیشتر مشکلات رجیستری رو شناسایی میکرد و سرعت ویندوز رو هم واقعا افزایش میداد و Commit charge رو هم کاهش میداد ولی مشکلاتی رو برای کانکت شدن به اینترنت و ارسال و دریافت دیتا ایجاد میکنه که واقعا آزاردهندست!:(حتی با نرم افزارهایی مثل WinsockXPFix و Winsock ،winsockfix رو هم تعمیر کردم کمی بهتر شد ولی باز هم مشکل کمی باقی میماند!:(

en.wikipedia.org/wiki/Commit_charge

en.wikipedia.org/wiki/Winsock

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
سلام. با دوربین یه فیلم گرفتم که نگاتیو در اومده (رنگ ها برعکسه) با چه نرم افزاری میشه اونو دوباره نگاتیو کرد و ذخیره کرد؟با تشکر.

mmm2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درخواست نرم افزار ساده بایگانی فایلهای pdf
با سلام خدمت دوستان
من یک نرم افزارساده بایگانی فایل پی دی اف می خواستم که بتوانم از داخل فایلهای پی دی اف لینک به فایلهای دیگر بزنم و برگشت به فایل اصلی هم داشته باشد(لینک دو طرفه)
داخل فایل های پی دی اف ما یکسری شماره های بخشنامه هایی دارد که ارجاع می دهد به فایل های دیگر ما می خواهیم اگر امکان دهد داخل فایل ها امکان ارجاع به فایل های دیگر داشته باشد لطفا دوستان نرم افزاری را معرفی کنند
با تشکر

talood

Registered User
لایک‌ها
78
سلام خسته نباشید من یک نرم ازفرارمیخوام که بشه کلمات کلیدی سایت های دیگرراببینم نرم افزارزیادی تو گوگل پیدا کردم اما هیچ کدامش به کار نمیاددوستان خواهش میکنم یک کمک کنند

KooKHerd

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان من گوشیمو فرمت گردم اطلاعاتم پاک شده با چند تا نرم افزار ریکاوری کردم ولی بکاپ واتساپ رو هیچ کدوم بر نگردوند

یه نرم افزار خوب میخوام که بکاپ نوشته هام از واتساپ که ذخیره کردم رو بر بگردونه

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
میخواستم بدونم نرم افزاری هست که وقتی فلش یا هر حافظه جانبی رو به کامپیوتر متصل کنی بدون اطلاع همه ی اطلاعات روی حافظه رو کپی کنه تو کامپیوتر ؟؟؟؟

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
سلام
ببخشید من یه نرم افزار برای جداسازی بیت از آهنگ می خواستم (یه طوری که بیت خروجی صحیح و سالم باشه)

یه آموزش جامع در مورد نرم افزار FL Studio هم لازم دارم

اگر دوستان اطلاعی داشتند خیلی ممنون میشم به من خبر بدن

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام
ببخشید من یه نرم افزار برای جداسازی بیت از آهنگ می خواستم (یه طوری که بیت خروجی صحیح و سالم باشه)

یه آموزش جامع در مورد نرم افزار FL Studio هم لازم دارم

اگر دوستان اطلاعی داشتند خیلی ممنون میشم به من خبر بدن

فکر میکنم درخواستتان را در این انجمن مطرح کنید سریعتر و بهتر جواب بگیرید:

مرجع تخصصی موسیقی ایران

persian-music.org

بالا