• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سلام دوستان

من حدود 200-300 لينك دانلود كليپ دارم
هر كدوم از 300 تا 800 مگ هستش و بيشتر تو رپيدگيتور قرار دارن ...

خيلي واسم وقت گير هست كه يكي يكي سايت ها رو باز كنم و ببينيم لينك سالمه يا نه ...

سايتي - برنامه اي چيزي هست كه بشه راحت لينك ها يا اسم كليپ ها رو بهش داد و لينك سالم و كم حجم رو دريافت كرد؟
مثلا از يه كليپ چند حجم مختلف وجود داره
من براي اينكه كمترين حجم رو پيدا كنم مجبورم ده تا لينك رو بگردم و باز كنم و تست كنم .... وقت گيره !

لطفا راهنمايي كنيد
تشكر

یاسین جان اگه اشتراک پولی رپیدگیتور رو داری که مشکلت حله، در غیر اینصورت از این سایت ها میتونی استفاده کنی:
کد:
http://urlchecker.org
http://checkerlink.com
http://www.luenephysio.de/check

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
دوستان یک نرم افزار توپ واسه بریدن و حذف قسمت هایی از فیلم معرفی کنید ، مثلا میخام 3 جای فیلم رو تو یک حرکت حذف کنم. منتظر جوابتون هستم

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان یک نرم افزار توپ واسه بریدن و حذف قسمت هایی از فیلم معرفی کنید ، مثلا میخام 3 جای فیلم رو تو یک حرکت حذف کنم. منتظر جوابتون هستم

Xilisoft Video Converter Ultimate 7.8.5 + Portable
Xilisoft Video Converter Ultimate 7.8.5 يك ابزار بسيار قدرتمند و کاربردی که به کمک آن قادر خواهید بود به راحتي روي اكثر فرمت هاي صوتي و تصويري احاطه كامل داشته باشد و بتواند اكثر اين فرمت ها را به يكديگر تبديل كند . همچنين سرعت بالا در تبديل فرمت ها يكي از قابليت هاي اصلي است . در ضمن سرعت بالا در تبديل در كنار كيفيت بالا باعث شده اين نرم افزار يكي از بهترين هاي عرصه تبديل فرمت هاي صوتي و تصويري به يكديگر باشد با پشتيباني از فرمت هاي مختلف است.

امکانات نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate :
  • تبدیل انواع فرمت های ویدیویی به یکدیگر
  • استخراج صدای فیلم و ذخیره آن به صورت فایل صوتی
  • استخراج فریم های انواع فرمت فیلم به صورت عکس در فرمت های مختلف
  • تبدیل عکس به فیلم (قرار دادن چند عکس به دنبال هم و ساخت فیلم)
  • ویرایش فیلم به صورت برش، تغییر اندازه، اضافه کردن جلوه های ویژه و Watermark به فیلم و ...
  • تبدیل فرمت های صوتی به هم
  • چسباندن چند کلیپ فیلم به هم
کد:
http://dl2.soft98.ir/soft/x-y-z/Xilisoft.Video.Converter.Ultimate.7.8.5.rar

PASS: soft98.ir

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
Xilisoft Video Converter Ultimate 7.8.5 + Portable
Xilisoft Video Converter Ultimate 7.8.5 يك ابزار بسيار قدرتمند و کاربردی که به کمک آن قادر خواهید بود به راحتي روي اكثر فرمت هاي صوتي و تصويري احاطه كامل داشته باشد و بتواند اكثر اين فرمت ها را به يكديگر تبديل كند . همچنين سرعت بالا در تبديل فرمت ها يكي از قابليت هاي اصلي است . در ضمن سرعت بالا در تبديل در كنار كيفيت بالا باعث شده اين نرم افزار يكي از بهترين هاي عرصه تبديل فرمت هاي صوتي و تصويري به يكديگر باشد با پشتيباني از فرمت هاي مختلف است.

امکانات نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate :
  • تبدیل انواع فرمت های ویدیویی به یکدیگر
  • استخراج صدای فیلم و ذخیره آن به صورت فایل صوتی
  • استخراج فریم های انواع فرمت فیلم به صورت عکس در فرمت های مختلف
  • تبدیل عکس به فیلم (قرار دادن چند عکس به دنبال هم و ساخت فیلم)
  • ویرایش فیلم به صورت برش، تغییر اندازه، اضافه کردن جلوه های ویژه و Watermark به فیلم و ...
  • تبدیل فرمت های صوتی به هم
  • چسباندن چند کلیپ فیلم به هم
کد:
http://dl2.soft98.ir/soft/x-y-z/Xilisoft.Video.Converter.Ultimate.7.8.5.rar

PASS: soft98.ir
با سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی و توضیحات شما ، با Xilisoft هم کار کردم نرم افزار خوبیه. دیروز برای بریدن و سانسور فیلم از Corel VideoStudio Pro استفاده کردم خیلی خوبه میشه فیلم رو فریم به فریم برد جلو کار باهاش راحته ولی نرم افزار سنگینیه ، سیستم میخاد.

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
درود بر همه
دوستان من داخل لپ تاپم کلی قرار داد و فایل پی دی اف و تصاویر برای کارم دارم که خیلی از اینها به هم ربط داره
می خوام این اطلاعات رو ساماندهی و مرتبط سازی کنم
دنبال بهترین و راحت ترین نرم افزار تواین ضمینه می گردم تا اون آموزش ببینم و ازش بهره برداری کنم
چی پیشنهاد می دید
یکی به من filemaker رو پیشنهاد داده

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
درود بر همه
دوستان من داخل لپ تاپم کلی قرار داد و فایل پی دی اف و تصاویر برای کارم دارم که خیلی از اینها به هم ربط داره
می خوام این اطلاعات رو ساماندهی و مرتبط سازی کنم
دنبال بهترین و راحت ترین نرم افزار تواین ضمینه می گردم تا اون آموزش ببینم و ازش بهره برداری کنم
چی پیشنهاد می دید
یکی به من filemaker رو پیشنهاد داده

منظورتون از ساماندهی و مرتبط سازی دقیقا چیه؟

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
منظورتون از ساماندهی و مرتبط سازی دقیقا چیه؟
من وقتی با شرکتی قرار داد دارم دوستدارم تمام ا‌طلاعات و قرار دادها و .... که در کامپیوترم جدا جدا به شکل ورد و پی دی اف و عکس و غیره هست را در یک مجموعه منسجم ببینم

Sent from my XT1033

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
چون بحث محتویات فایل هست و خودتون هم میگید طبقه بندی نکردید و احتمالا محتوای فارسی هم هست بعید میدونم نرم افزاری وجود داشته باشه که بتونه متن های فارسی داخل PDF و فایل های آفیس رو بخونه

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
چون بحث محتویات فایل هست و خودتون هم میگید طبقه بندی نکردید و احتمالا محتوای فارسی هم هست بعید میدونم نرم افزاری وجود داشته باشه که بتونه متن های فارسی داخل PDF و فایل های آفیس رو بخونه
محتوای داخل فایل ها رو اگه بخونه بهتر
ولی اگرم نخوند اشکالی نداره
فقط بتونم با این نرم افزار فایل ها رو دسته بندی منم خوبه

Sent from my XT1033

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
محتوای داخل فایل ها رو اگه بخونه بهتر
ولی اگرم نخوند اشکالی نداره
فقط بتونم با این نرم افزار فایل ها رو دسته بندی منم خوبه
Sent from my XT1033

item1.jpg

WonderFox Document Manager 1.2.0.0
امروزه تمام اسناد و مدارک دیگر شکلی الکترونیکی به خود گرفته و به صورت فایل های متنی بر روی رایانه ذخیره و اجرا می شوند. اگر در یک اداره، شرکت یا حتی روزنامه اشتغال داشته باشید؛ مطمئنا با حجم وسیعی از این اسناد مواجه خواهید بود که مدیریت، جستجو و ویرایش فایل ها بسیار مشکل است. نرم افزار جالب و کاربردی WonderFox Document Manager 1.2.0.0 یک نرم افزار بی نظیر و عالی برای کار شماست که امکاناتی از جمله لیست کردن اسناد، پوشه بندی اسناد، پشتیبان گیری از اسناد، جستجو در بین اسناد، قفل کردن و مخفی کردن آنها، رمزگذاری بر روی اسناد برای حفاظت از حریم خصوصی و ... را در اختیار شما قرار می دهد. از طریق WonderFox Document Manager دیگر کار با اسناد برای شما خسته کننده نخواهد بود؛ چون این نرم افزار یک پیش نمایش از صفحه ی نخست فایل در کنار آن نمایش می دهد تا بتوانید بدون خواندن نام فایل، مستندات داخل آن را دیده و به راحتی به فایل مورد نظر خود دست یابید. WonderFox Document Manager از فرمت های مختلف فایل های متنی همچون اسناد آفیس شامل Word، Excel، PowerPoint و همچنین فایل های PDF و TXT پشتیبانی می کند که این نرم افزار را به ابزاری محبوب برای مدیران تبدیل کرده است. قابلیت های ویژه ای نیز برای جستجو در بین فایل های متنی مهیا شده که علاوه بر جستجو در نام اسناد، قادر است متون را نیز مورد تحلیل قرار داده و بهترین نتیجه ی ممکن از جستجو را در اختیار شما قرار دهد. برخی از قرار داد ها یا اسناد ممکن است محرمانه باشد؛ در WonderFox Document Manager یک الگوریتم ویژه برای این کار نیز در نظر گرفته شده که شما را قادر میسازد تا با رمز گذاری بر روی فایل ها آنها را از دسترس هکرها، ویروس ها و ... در امان بدارید.

امکانات نرم افزار WonderFox Document Manager :
  • مدیریت و ویرایش آسان و کامل فایل های متنی و اسناد
  • پشتیبانی اسناد آفیس شامل Word، Excel، PowerPoint و همچنین فایل های PDF و TXT
  • امکان جستجو در بین فایل های متنی بر اساس نام فایل ها و متن فایل ها
  • امکان رمز گذاری بر روی اسناد محرمانه همانند قرار دادها و ...
  • امکان طبقه بندی و پوشه بندی اسناد آفیس
  • امکان پشتیبان گیری از اسناد

کد:
http://dl2.fdlserver.com/150/Document-Manager-1.2.0.0-www.FDL.ir.exe

Portable: http://dl2.fdlserver.com/150/Document-Manager-1.2.0.0-Portable-www.FDL.ir.exe

Size:6.3 MB
Pass: www.fdl.ir

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
item1.jpg

WonderFox Document Manager 1.2.0.0
امروزه تمام اسناد و مدارک دیگر شکلی الکترونیکی به خود گرفته و به صورت فایل های متنی بر روی رایانه ذخیره و اجرا می شوند. اگر در یک اداره، شرکت یا حتی روزنامه اشتغال داشته باشید؛ مطمئنا با حجم وسیعی از این اسناد مواجه خواهید بود که مدیریت، جستجو و ویرایش فایل ها بسیار مشکل است. نرم افزار جالب و کاربردی WonderFox Document Manager 1.2.0.0 یک نرم افزار بی نظیر و عالی برای کار شماست که امکاناتی از جمله لیست کردن اسناد، پوشه بندی اسناد، پشتیبان گیری از اسناد، جستجو در بین اسناد، قفل کردن و مخفی کردن آنها، رمزگذاری بر روی اسناد برای حفاظت از حریم خصوصی و ... را در اختیار شما قرار می دهد. از طریق WonderFox Document Manager دیگر کار با اسناد برای شما خسته کننده نخواهد بود؛ چون این نرم افزار یک پیش نمایش از صفحه ی نخست فایل در کنار آن نمایش می دهد تا بتوانید بدون خواندن نام فایل، مستندات داخل آن را دیده و به راحتی به فایل مورد نظر خود دست یابید. WonderFox Document Manager از فرمت های مختلف فایل های متنی همچون اسناد آفیس شامل Word، Excel، PowerPoint و همچنین فایل های PDF و TXT پشتیبانی می کند که این نرم افزار را به ابزاری محبوب برای مدیران تبدیل کرده است. قابلیت های ویژه ای نیز برای جستجو در بین فایل های متنی مهیا شده که علاوه بر جستجو در نام اسناد، قادر است متون را نیز مورد تحلیل قرار داده و بهترین نتیجه ی ممکن از جستجو را در اختیار شما قرار دهد. برخی از قرار داد ها یا اسناد ممکن است محرمانه باشد؛ در WonderFox Document Manager یک الگوریتم ویژه برای این کار نیز در نظر گرفته شده که شما را قادر میسازد تا با رمز گذاری بر روی فایل ها آنها را از دسترس هکرها، ویروس ها و ... در امان بدارید.

امکانات نرم افزار WonderFox Document Manager :
  • مدیریت و ویرایش آسان و کامل فایل های متنی و اسناد
  • پشتیبانی اسناد آفیس شامل Word، Excel، PowerPoint و همچنین فایل های PDF و TXT
  • امکان جستجو در بین فایل های متنی بر اساس نام فایل ها و متن فایل ها
  • امکان رمز گذاری بر روی اسناد محرمانه همانند قرار دادها و ...
  • امکان طبقه بندی و پوشه بندی اسناد آفیس
  • امکان پشتیبان گیری از اسناد

کد:
http://dl2.fdlserver.com/150/Document-Manager-1.2.0.0-www.FDL.ir.exe

Portable: http://dl2.fdlserver.com/150/Document-Manager-1.2.0.0-Portable-www.FDL.ir.exe

Size:6.3 MB
Pass: www.fdl.ir
دوست عزیز خدا خیرت بده فک می کنم پیشنهاد عالی دادید ممنونم
فقط یه چیز دیگه
کاش نرم افزار و یا تکنیکی برای تگ گزاری روی فایل ها باشه تا اگه نرم افزار نتونست محتوا رو بخونه بشه از روی تگ های فایل سرچش کرد
این نرم افزار قدرت تگ گزاری داره؟

Sent from my XT1033

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوست عزیز خدا خیرت بده فک می کنم پیشنهاد عالی دادید ممنونم
فقط یه چیز دیگه
کاش نرم افزار و یا تکنیکی برای تگ گزاری روی فایل ها باشه تا اگه نرم افزار نتونست محتوا رو بخونه بشه از روی تگ های فایل سرچش کرد
این نرم افزار قدرت تگ گزاری داره؟
Sent from my XT1033
اونش رو اطلاع ندارم ولی به احتمال زیاد بشه

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
ما یک سری لیست قیمت داریم که هر چند روز یک بار باید بشینیم یکی یکی قیمت هایی که تغییر دارند رو دوباره ثبت کنیم توی جدول و باز بعه مشتری نشون بدیم یا ایمیل کنیم.

حالا یه سوال . چون تعداد قیمت ها در لیست بیشتر از 40 تا قیمت هستش . خیلی این کار سخته . آیا نرم افزاری هستش که قیمت ها رو بهش بدی و هر زمان تغییری ایجاد شد توی قیمت با اعمال درصد تغییر قیمت یک لیست جدید بده؟

مثلا فردا قیمت دو درصد بره بالا و ما به برنامه این رو اعلام کنیم و اون تمام اون 40 50 تا قیمت رو دو درصد ببره بالا؟ چنین چیزی هست؟

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
ما یک سری لیست قیمت داریم که هر چند روز یک بار باید بشینیم یکی یکی قیمت هایی که تغییر دارند رو دوباره ثبت کنیم توی جدول و باز بعه مشتری نشون بدیم یا ایمیل کنیم.

حالا یه سوال . چون تعداد قیمت ها در لیست بیشتر از 40 تا قیمت هستش . خیلی این کار سخته . آیا نرم افزاری هستش که قیمت ها رو بهش بدی و هر زمان تغییری ایجاد شد توی قیمت با اعمال درصد تغییر قیمت یک لیست جدید بده؟

مثلا فردا قیمت دو درصد بره بالا و ما به برنامه این رو اعلام کنیم و اون تمام اون 40 50 تا قیمت رو دو درصد ببره بالا؟ چنین چیزی هست؟
اگه خواستید براتون مینویسمش

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
راستش یه کار واجب دارم با برنامه adobe premier یه نسخه پرتابل کم حجم دانلود کردم CS4_v4.2.1
ولی خروجی که میخوام باهاش بگیرم وسط کار اررور میده و دیگه ادامه نمیده!!
شما نسخه دیگه کم حجم سراغ ندارین که تست کرده باشین و خروجی درست بده ؟ یا لینک دانلود همون premier قدیمی pro 2
چون سرعت اینترنت خیلی بالا نیست و نمیتونم نسخه اصلیش رو دانلود کنم چون دیدم حجمش بالای 1 گیگ هستش
خیلی ممنون میشم کمک کنید کارم فوری هستش

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان عزیز.
ما داخل ادارمون یک شبکه LAN پر انشعاب داریم. شاید حدود 70 عدد کامپیوتر بهش وصل هستند. اما از نظر سرعت و کیفیت عالیه.
می خواستیم برای جلسات پرسنل با مدیرمون , از سیستم جلسات غیرحضوری استفاده کنیم. یعنی روی هر کامپیوتر یک Web CAM و Headset وصل کنیم و هر دو کامپیوتر داخل شبکه بتونن با هم جلسه صوتی و تصویری داشته باشند. می خواستم ببینم دوستان کسی تجربه کار با نرم افزاری خاص واسه این جریان رو داره؟ ممنون میشم.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام به تمامی دوستان اهل فن

دوستان یکی از دوستان من یک وب سایتی رو راه اندازی کرده، که در مسیر اصلی سایت فولدری به نام Data هست که داخل این فولدر یک سری فایل برای دانلود میزاره. فایلهای دانلودی UserName و پسوردی برای دانلود نداره.

دوستم وقتی لینکهارو برای من میفرسته با هر کامپیوتری به راحتی میشه فایل رو دانلود کرد.

توی این فولدر 25 فایل برای دانلود وجود داره. هر هفته دوستم آدرس یکی از فایلهارو برام ایمیل میکنه.

حالا از دوستان میخوستم بپرسم آیا نرم افزاری هست که بشه با اون وصل شد و تمامی فایلهارو دانلود کرد؟

نرم افزارهایی مثل Web Copier با Offline Site Extractor هست ولی این نرم افزارها یکی یکی لینکهای سایت رو بررسی میکنه و فایلهارو دانلود میکنه. و چون لینک این فایلها جایی تو سایت نیست و فقط به کاربرها ایمیل میشه، بنابراین این نرم افزارها جواب نمیده.

آیا دوستان راه حلی برای این موضوع دارند؟

آیا نرم افزاری میشاسید که بشه محتویات داخل یه فولدر از یه سایت رو باهاش دانلود کرد؟

ممنون

بالا