lucifer_quest
Registered User
- نوشتهها
- 803
- لایکها
- 748
چه آسیبی؟؟؟این کار به سیستم آسیبی نمیرسونه ؟
چه آسیبی؟؟؟این کار به سیستم آسیبی نمیرسونه ؟
یه نرم افزار که بتونه فیلم را کات کنه فیلم رو به 2 قسمت برش بده و بد با یه کانورتور کمی حجمشو کم کن . بعد میتونی روی دی وی دی رایت بدیسلام.
یک قیلم 10 گیگ دارم . میخواهم رایت کنم روی 2 تا DVD 9 گیگ . چه باید کرد ؟
نرم افزاری برای جدا کردن فیلم های حجم بالا دارید ؟ ملت فیلم های بلوری رو چه جوری رایت میکنن ؟
البته zip کردن رو بلدم.
سلام.
یک قیلم 10 گیگ دارم . میخواهم رایت کنم روی 2 تا DVD 9 گیگ . چه باید کرد ؟
نرم افزاری برای جدا کردن فیلم های حجم بالا دارید ؟ ملت فیلم های بلوری رو چه جوری رایت میکنن ؟
البته zip کردن رو بلدم.
درودسلام من کلی فیلم دارم. اما نمیدونم چجوری ازشون لیست بگیرم که هم اسمشون و هم حجم و هم فرمتشون رو لیست کنه. چه نرم افزارهایی تو این زمینه هستن؟ ممنون
درودمن میخوام خودکار خودش لیست بگیره نه اینکه 2ساعت وقت بزارم بنویسم مهندس!
پیدا کردم خیلی راحت: نرم افزار XYplorer یک اکسپلورر هست نصب میکنی، بالا روی Name راست کلیک میزنی، ویژگیهایی رو که میخوای تیک میزنی، بعد فایلای مورد نظرو رو انتخاب میکنی، کلیک راست، To Clipboard، گزینه آخر All List Rows و تمام. بعد هر جا دوست داشتی توی اکسل یا هر جای دیگه Paste بزنی برات لیست سفارشی از ویژگیهایی که انتخاب کردی (مثلا شماره به ترتیب، نام، حجم و پسوند) همرو میاره. دیگه از این بهتر. واقعا آدم هر چیو بره خوب بگرده دنبالش پیداش میکنه. یا علیدرود
میتونید کلید Shift رو روی کیبردتون نگه دارید و راست کلیک کنید و سپس Copy Path رو بزنید و مجموعه آدرس فایل هائی که انتخاب کردید میره تو حافظه و حالا هر جا که دوست داشتید paste میکنید و قسمت ثابت نام هارو یکجا پاک میکنید و بقیه رو وارد میکنید.
درودمن دنبال نرم افزار BreakWat میگردم برا دانلود... (نرم افزار تخصصی عمرانی هست)
کسی سراغ داشت ممنونش میشم
در مورد طراحی موج شکن های سنگی و ریپ رپ (سنگچین)درود
در چه زمینه ای هست؟
جایگزین نداره؟
دوست عزیز یه راه حل پایانی (end gamer) داری برای نت.در مورد طراحی موج شکن های سنگی و ریپ رپ (سنگچین)
من دنبال نرم افزاری برای طراحی ریپ رپ سدهای خاکی هستم. که یکی اون نرم افزاره یکی هم Riprap design system میشناسم...
کلا برنامه برای طراحی ریپ رپ نمیتونم بیابم. دیوانه شدم!
خیلی ممنونم از پاسختون. من طرز استفاده از تورنتو بلد نیستم! باید برنامشو دانلود کنم؟!دوست عزیز یه راه حل پایانی (end gamer) داری برای نت.
بری توی تورنت با جستجوگر kick as s torrents یه جستجو بزنی گیر نیووردی شاید مغازه ها داشته باشن (بعضی جاها) نبود دیگه پیدا کردنش کار حضرت فیله.
آره.خیلی ممنونم از پاسختون. من طرز استفاده از تورنتو بلد نیستم! باید برنامشو دانلود کنم؟!
برای آموزش ساختن bb flashback pro گزینه خوبیه.