amin_fasayi
Registered User
Ashampoo Snap 8 خیلی کار باهاش راحته .بهترین نرم افزار ضبط ویدئو از دسکتاپ چیه ؟
جالبه که منوهاش فارسی هم هست!
ولی انگلیسی اش کن
Ashampoo Snap 8 خیلی کار باهاش راحته .بهترین نرم افزار ضبط ویدئو از دسکتاپ چیه ؟
متاسفانه نمیشناسمبا عرض سلام و خسته نباشيد.
دوستان عزيز من خيلي وقته كه نرم افزار زير را درخواست مي كنم ولي كسي پاسخي نمي
دهد.
من نرم افزاري را مي خواستم كه بهترين و قدرتمند ترين و پر سرعت ترين نرم افزار در زمينه زير
باشد.
1. تبديل Divx CD به VCD ( بدون افت کيفيت فيلم )
2. تبديل فيلم با فرمت DAT به VCD ( بدون افت کيفيت فيلم )
در مورد فيلم با فرمت DAT بگويم که اين فرمت جديدا بر روي دستگاه هاي VCD پخش نمي
شود و به همين خاطر اين نرم افزار را درخواست کردم.
***در ضمن در هر دو مورد به توان زير نويس فيلم ها را نيزدر VCD به همراه داشته باشد.
لطفا پاسخ کامل و کلي بدهيد.
Apk مگه فرمت عکسه دوست عزیز؟؟؟عکسو با فرمت apk ذخیره کرد
خیر منظورم اینه که تو یه نرم افزار اندروید تعدادی عکسو قرار بدم این کارم میخام خودم یاد بگیرم که اونم فک میکنم با چند تا نرم افزار بشه اینکارو کرد فقط دوستان نرم افزارارو معرفی کنن ممنون میشمApk مگه فرمت عکسه دوست عزیز؟؟؟
به نظرم چیزی که شما باید دنبالش باشی یه برنامه نویس اندروید هست که این کار رو براتون بکنه.
خیر منظورم اینه که تو یه نرم افزار اندروید تعدادی عکسو قرار بدم این کارم میخام خودم یاد بگیرم که اونم فک میکنم با چند تا نرم افزار بشه اینکارو کرد فقط دوستان نرم افزارارو معرفی کنن ممنون میشم
دوست عزیز اینجا انجمن است نه چت روم . یک بار سوالتو مطرح کندوستان کسی نیست کمک کنه
سلامسوال:نرم افزارساده برای کپی و جابجایی عکس
سلام دوستان
تعداد زیادی عکس دارم .اونها رو باید به folder های خاص کپی یا move کنم. نرم افزاری میشناسید که استفاده ازش راحت باشه ؟ و به اصطلاح خوش دست باشه ؟ کار دیگه ایی از اون نرم افزار نمی خوام ... فقط می خوام اون دوکار copy و move رو بخوبی و به سرعت انجام بده. ممنون از شما.
سلام کسی برنامه هایی سراغ نداره که باهاش بشه تعدادی عکسو با فرمت apk ذخیره کرد بعد بتونم اونارو به دوستامم بفرستم اونا هم نصب کنن
سلام دوستان.
بهترین نرم افزار برای ریپ کردن دی وی دی چیه؟
هم کیفیت رو پایین نیاره و هم سرعت مناسبی داشته باشه.