lucifer_quest
Registered User
- نوشتهها
- 803
- لایکها
- 748
شدنیه؟؟؟
با گوشی از مانیتور عکس میگیره:general710:
با گوشی از مانیتور عکس میگیره:general710:
درایور رو از لینک زیر دانلود کنیدسلام
درایور کارت گرافیک زیر میخواستم تا حالا تعدادی امتحان کردم نصب نمیشه عکس مال قبل از تعویض ویندوز است
الان ویندوز سون و32 بیتی است
intel 82865g graphics conroller
خیلی ممنون از لطف شما با روش گفته شده مشکل حل شدراه حل رو در لینک زیر توضیح داده به این صورت که فایل درایور
windows xp این کارت گرافیک رو دانلود کنید بعد روی فایل setup راست کلیک کرده و به بخش properties رفته و روی مربع خالی کنار بخش run this program in compatibility mode for کلیک کرده و آنرا تیک بزنید و در بخش مربوط به آن windows xp service pack 2 رو انتخاب کرده و روی apply و بعد OK کلیک کنید و بعد فایل setup رو install کنید
https://www.google.com/amp/s/rricke...l-graphics-cards-windows-7-compatibility/amp/
در خواست نرم افزار برای شناسایی فیل های با اسم مشابه ( شناسایی فیلم های تکراری با کیفیت و حجم متفاوت روی هارد )
سلام دوستان
دنبال نرم افزاری میگردم که بتونه بین دو تا هارد فیلم های تکراری رو پیدا کنه
در واقع نرم افزاری میخوام که بتونه فایل هایی با اسم مشابه رو پیدا کنه
نرم افزار حذف فایل های تکراری مثل (Vistanita Duplicate Finder) هست اما این نرم افزار فقط فایل ها یا فیلم هایی رو میتونه پیدا کنه که حجم یکسانی دارن
اما من فیلم های تکراری روی هاردم دارم که گرچه که اسم مشابه دارن و در واقع تکراری هستن اما چون کیفیت و فرمتشون فرق میکنه بنابر این حجمشون هم با هم یکی نیست و با نرم افزار فوق یا نرم افزار های مشابه قابل شناسایی نیستن
کسی تجربه مشابه داره و میتونه نرم افزاری با این قابلیت معرفی کنه ؟؟؟
ممنون
این ها شاید به کارت بیادبا سلام
من جایی کار می کنم که روزانه مراجعه زیادی داریم برای صدور یک نوع گواهی و این وقت زیادی رو از من و هکارانم میگیره. به ذهنم اومد که کار ساده میشه اگر که یه سیستمی رو بذاریم یه گوشه که مراجعه کننده خودش این گواهی رو صادر کنه و ما فقط اونو تایید کنیم. البته به این شکل که سیستم قفل شده باشه روی صفحه مخصوص به اون گواهی و امکان ویرایش متن گواهی رو هم نداشته باشه و بعد از وارد کردن مشخصات خودش، فقط امکان پرینت رو داشته باشه..
قبلا جایی دیده بودم که سیستم رو روی یه صفحه خاص، یا یه نرم افزار خاص قفل کرده بودند که کاربر فقط بتونه از اون صفحه استفاده کنه و به بقیه قسمت ها دسترسی نداشته باشه. چه جوری میشه این کار رو کرد؟
:general505:دوستان ، یه نرم افزار میخوام که قسمت هایی از عکس رو شطرنجی کنه ، رنگ مشخص شده رو تعیر بده مثلا سفید رو به رنگ دیگه و رنگ پوست رو به شکل دیگه تغیر بده در کل یه ابزار برای سانسور عکس باشه
سلام به همگي
كامپيوتر من ويروس گرفته يكسره فولدر با نامهاي مختلف ميسازه نورتن آنتي ويروس و مكافي رو هم ريختم و ويروسهارو نميكشه و نميزاره آنتي ويروسها رو پاك كنم حتي ويندوز هم عوض كردم خواهش ميكنم من رو راهنمايي كنيد