این یه نرم افزار کمپرس ویدئو هست ، چون خوب بود اینجا بهش لینک میدم شاید براتون مفید بود
حجمش فقط 10 مگابایته کرک هم نمیخواد
حجمش فقط 10 مگابایته کرک هم نمیخواد
منم خیلی دنبالشم ولی متاسفانه فقط میشه صدای خواننده رو حذف کرددوستان کسی می دونه بهترین برنامه برای حذف موزیک بک گراند یه فایل صوتی چیه؟
یا کسی می تونه انجام بده؟
مثال: فرض کنید رنج صدای وکال یک خواننده بین ۷۵ هرتز تا ۸ کیلوهرتز هست حالا مثلا رنج محدوده فرکانسی صدای گیتار باس بین ۴۰ تا ۴۰۰ هرتز هست و اگه شما بیاین با EQ محدوده صدای خواننده رو کات کنین تمام سازها و صداهای دیگه تو اون محدوده هم باهاش حذف میشن، در کل هیچ نرم افزاری بطور خودکار این کارو براتون با دقت بالا انجام نمیده، خودتون تو DAW دلخواه با یه مانیتورینگ مناسب باید انجام بدید و اینکه معمولا نتیجه ارزش خاصی هم ندارهمنم خیلی دنبالشم ولی متاسفانه فقط میشه صدای خواننده رو حذف کرد
بله ممنونم از شمامنم خیلی دنبالشم ولی متاسفانه فقط میشه صدای خواننده رو حذف کرد
Free Openerسلام من یک فایل دارم با فرمت .mdc با چه نرم افزاری می تونم این فایل را باز کنم ؟
فایل یک گزارش هست که از نرم افزار دریافت شده .
امتحانش کردم باز نشد.Free Opener
واقعیتش خودم تستش نکردم:یه نرم افزار برای ویندوز نیاز دارم که اینترنت قطع شد با اسپیکر آلارم بده
روزی صد بار اینترنت قطع میشه همش باید چراغ مودم رو نگاه کنم ببینم وصله یا نه
نرم افزار اضافی نمیخواد نصب کنید.یه نرم افزار برای ویندوز نیاز دارم که اینترنت قطع شد با اسپیکر آلارم بده
روزی صد بار اینترنت قطع میشه همش باید چراغ مودم رو نگاه کنم ببینم وصله یا نه
چطوری؟میشه آلارم هم گذاشت.
یه نرم افزار برای ویندوز نیاز دارم که اینترنت قطع شد با اسپیکر آلارم بده
این نسخه ها رو سرچ کنین:آخرین نسخه اوب ریدر برای سون رو میخوام ممنون
واسه این نبود؟ی نرم افزار میخوام مشابه نرم افزار وبکم کامرای ویندوز 10 برای ویندوز 7 امکانش هست؟
چطوری؟
برای چه کاری میخوای؟واسه این نبود؟