دوستان سلام خسته نباشید
من یه برنامه می خوام در واقع یه کیبورد می خوام که بشه با اون در محیط ورد یا سایت به هر شکلی که بخوام جای حروف را مرتب کنم و شروع کنم به تایپ کردن
نمی دونم منظورم را واضح گفتم یا نه به هر حال خیلی نیاز دارم به چنین برنامه ای لطفا کمک کنید مثلا الان تو ویندوز حرف پ ندارم و از جایی کپی کردم
پیشا پیش تشکر می کنم موفق باشید.
سلام
والا همچین چیزی (Virtual Keyboard) فکر نکنم باشه ، البته برای انگلیسی و چند تا زبان دیگه (آلمانی ، اسپانیایی ، فرانسه ، عبری :happy: ، روسی و ...) هست ، ولی برای فارسی بعیده
یک صفحه کلید هم هست به صورت Flash که البته فقط انگلیسی رو پشتیبانی میکنه
اگر خواستید بگید لینکشو بدم
در ضمن مشکل شما در Word قابل حل هست ، میتونید یک کلید (ترکیبی) برای حرف "پ" تعیین کنید و بعد هنگام فشردن اون کلید ، حرف "پ" تایپ میشه
2 تا نرم افزار می خواستم معرفی کنید و لینک دانلود برای آن ها بنویسید:
1. یک نرم افزار تبدیل pdf فارسی به ورد به طور ی که فونتش خراب نشه (فونتش عوض بشه خیالی نیست خودم درستش می کنم)
2. یک نرم افزار دانلود منجر که لینک های راپیدشیر رو با اکانت بدی و یک سره دانلود کنه و همچنین بشه حداکثر سرعت دانلود رو کنترل کنی یعنی یه محدودیت سرعت براش بزاری
برای مورد اول برنامه ای برای این کار وجود نداره (هیچ برنامه ای نمیتونه فایل فارسی رو کامل و بدون مشکل تبدیل کنه ، البته تا اونجا که من اطلاع دارم)
در مورد سوال دوم : Flashget و Internet download manager قادر به این کار هستن
لینک دانلودشون هم در
اینجا موجود هست
این هم لینک دانلود آخرین نسخه
IDM که کامل هست