سلام
1. آقا من می خوام از یک فایل pdf چند صفحه اش رو جدا کنم و به صورت یک pdf ذخیره کنم
چه برنامه ای برای این کار مناسبه؟
بهترين برنامه ادوب آكروبات Adobe Acrobat هر ورژني كه باشه هميشه بهترين
براي اينكار بعد از نصب برنامه در فايل پي دي افتان راباز كنيد . در سمت چپ برنامه همونطور كه در تصوير شكل با شماره
يك مشخص كردم بر روي pages كليك كنيد تا ليست صفحات باز بشه ( در عكس شما تعداد صفحات را خيلي كوچك زير هم ديگر قرار گرفتند را مي بينيد حالا صفحه مورد نظر را كليك كنيد و دكمه Delete را بفشاريد فقط همين .
اما اگر خواستي يك يا چند صفحه وارد فايل پي دي اف اتان كنيد اول صفحه اي را كه مي خواهيد صفحات جديد بعد يا قبل از آن قرار گيرد را انتخاب كنيد ( روش كليك كنيد ) با توجه به شماره
دو بر روي Option كليك كنيد و از منويي كه باز ميشه Insert Pages را انتخاب كن ( انتخاب هاي سودمند ديگري هم در اين قسمت در اختيار شما هست ) ، در اين صورت يك پنجره اي باز خواهد شد كه صفحات شما را بعد ( after ) از اين صفحه اي كه انتخاب كرديد وارد كنم يا قبلش ( before ) كه اينجا هر كدوم را احتياج داشتيد انتخاب مي كنيد .
2. من می خوام به یک قطعه فیلم ویدوئی (با پسوند avi) در جاهای مختلفش یک چیزهایی اضافه کنم مثلا در یک قسمت می خوام یک نوشته بنویسیم و ... چه برنامه ای برای این کار مناسبه؟
ulead video stadio بهتر نيست برا اين كار؟
تاييد مي شه ، يكي از بهترين برنامه ها و در عين حال ساده ترين برنامه هاي ويرايش فيلم همين برنامه است كه
Hooman-Khan عزيز معرفي كردند ، اما بهترين و قوي ترين برنامه همچنانكه مي دانيد برنامه ادوب پريمر است كه خوب البته برنامه سنگيني بوده و براي رندر كردن فايل هاي خروجي كامپيوتر قدرتمندي را نياز دارد ، كار با اون هم زياد سخت نيست فقط اگر كار حرفه اي مي خواهيد انجام دهيد و به عبارتي يكجورايي كارتان ميكس و مونتاژ فيلم است اين برنامه بهترين است اما اگر تازه شروع كردين و هنوز در ابتداي راه هستيد من پيشنهاد مي كنم ابتدا با برنامه movie Maker خود ويندوز شروع كنيد بعد كه كمي با نكات و اصطلاحات آشنا شدين برين سراغ ulead Video studio كه آخرين ورژن آن 11 است كار كنيد و در نهايت به سراغ ادوب پريمير برين موفق باشيد .
با عرض معذرت از مدير محترم من اصلا متوجه عنوان تاپيك نبودم و يكمي رفتم بالا منبر در صورت صلاحديد ويرايش كنيد ، اگر هم اشكالي نداره بفرمائيد تا ما هراز گاهي كه جواب سوال دوستان را مي دانيم در همين جا پاسخ دهيم . با سپاس از شما