• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام
بهترین برنامه برای کارهای اتوماتیک ویندوز ، نظیر روشن و خاموش کردن ، انجام یک کار خاص در زمان مشخص ، اجرای یک فایل خاص در یک زمان خاص و ... چیه
اگه ممکنه معرفی کنید
من بار اول هست به همچین برنامه ای احتیاج پیدا کردم ، ممنون میشم اگه کار خاصی باید انجام بدم و یا تنظیمات خاصی اعمال کنم راهنمایی کنید
با تشکر

Hooman-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من برنامه اي مي خوام كه بشه باهاش فايل pdf ساخت برنامه اي نمي خوام كه مثلا فايل ورد رو به pdf تبديل كنه مي خوام خودم بنويسم بعد سيو كنم

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
بهترین برنامه برای کارهای اتوماتیک ویندوز ، نظیر روشن و خاموش کردن ، انجام یک کار خاص در زمان مشخص ، اجرای یک فایل خاص در یک زمان خاص و ... چیه
اگه ممکنه معرفی کنید
من بار اول هست به همچین برنامه ای احتیاج پیدا کردم ، ممنون میشم اگه کار خاصی باید انجام بدم و یا تنظیمات خاصی اعمال کنم راهنمایی کنید
با تشکر
Macro Express

car20

Registered User
لایک‌ها
2
من برنامه اي مي خوام كه بشه باهاش فايل pdf ساخت برنامه اي نمي خوام كه مثلا فايل ورد رو به pdf تبديل كنه مي خوام خودم بنويسم بعد سيو كنم
بهترین برنامه همون ادوب آکروبات است و لاغیر , الان نمی دونم ورژن آخرش چنده ولی من ورژن هفت را هم دیدم , این برنامه یک پرینتر مجازی برایتان درست می کنه که شما هر جا و هر چیزی را می توانید به پی دی اف تبدیل کنید , بعد از نصب برنامه ادوب آکروبات ریدر ( دقت کنید ادوب آکروبات نه ادوب ریدر که مخصوص خواندن فایل های پی دی اف است ) هر چیزی رو خواستین پی دی اف کنید را باز کرده و همون جوری که ازش پرینت می گیرین رفتار می کنید منتها به جای انتخاب پرینتر واقعی همون پرینتر مجازی ای ( Acrobat Distiller ) را که نرم افزار روی کامپیوتر شما ایجاد کرده را انتخاب کنید و بعد از دادن آدرس آن را در فرمت پی دی اف در محل مذکور دریافت کنید .فقط همین
عکس این پرینتر مجازی در فایل ضمیمه موجود است. موفق باشید
این هم لینک آخرین ورزن در سایت سازنده

فایل های ضمیمه

• acrobat_distiller.JPG
    acrobat_distiller.JPG
    44.9 KB · نمایش ها: 3

tirgas

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام، دوستان كسي ورژن جديدي از نرم‌افزارهاي Manage Folder Now و Magic Folder داره؟ البته به همراه سريال!!!
ممنون.

Hooman-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین برنامه همون ادوب آکروبات است و لاغیر , الان نمی دونم ورژن آخرش چنده ولی من ورژن هفت را هم دیدم , این برنامه یک پرینتر مجازی برایتان درست می کنه که شما هر جا و هر چیزی را می توانید به پی دی اف تبدیل کنید , بعد از نصب برنامه ادوب آکروبات ریدر ( دقت کنید ادوب آکروبات نه ادوب ریدر که مخصوص خواندن فایل های پی دی اف است ) هر چیزی رو خواستین پی دی اف کنید را باز کرده و همون جوری که ازش پرینت می گیرین رفتار می کنید منتها به جای انتخاب پرینتر واقعی همون پرینتر مجازی ای ( Acrobat Distiller ) را که نرم افزار روی کامپیوتر شما ایجاد کرده را انتخاب کنید و بعد از دادن آدرس آن را در فرمت پی دی اف در محل مذکور دریافت کنید .فقط همین
عکس این پرینتر مجازی در فایل ضمیمه موجود است. موفق باشید
این هم لینک آخرین ورزن در سایت سازنده
ببين من اينو اصلا متوجه نشدم:blush:ولي يه مشكل دارم من برنامه word 2 pdf رو گرفتم ولي وقتي تو ورد فارسي مي نويسم تو pdf حرفهاي عجيب غريبي مي نويسه مي توني كمكم كني؟:(

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام

1. آقا من می خوام از یک فایل pdf چند صفحه اش رو جدا کنم و به صورت یک pdf ذخیره کنم
چه برنامه ای برای این کار مناسبه؟

2. من می خوام به یک قطعه فیلم ویدوئی (با پسوند avi) در جاهای مختلفش یک چیزهایی اضافه کنم مثلا در یک قسمت می خوام یک نوشته بنویسیم و ... چه برنامه ای برای این کار مناسبه؟

Hooman-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
2. من می خوام به یک قطعه فیلم ویدوئی (با پسوند avi) در جاهای مختلفش یک چیزهایی اضافه کنم مثلا در یک قسمت می خوام یک نوشته بنویسیم و ... چه برنامه ای برای این کار مناسبه؟

ulead video stadio بهتر نيست برا اين كار؟

car20

Registered User
لایک‌ها
2
ببين من اينو اصلا متوجه نشدم:blush:ولي يه مشكل دارم من برنامه word 2 pdf رو گرفتم ولي وقتي تو ورد فارسي مي نويسم تو pdf حرفهاي عجيب غريبي مي نويسه مي توني كمكم كني؟:(
ببخشيد مثل اين كه من بد گفتم :blush: اما شما اصلا به برنامه هاي مختلفي مثل وورد تو پي دي اف و اينجور چيزها احتياج نداري ، برنامه اي كه شما نياز داري نامش هست Adob Acrobat و اين برنامه از ورژن 5 اش توي بيشتر سي دي هاي نرم افزاري قديمي وجود داره ورزن 7 و 8 آن هم كه جديد هستند را در سي دي هاي نرم افزاري جديد تر مي توني پيدا كني ، حالا وقتي اين نرم افزار را نصب كردي علاوه بر اينكه در برنامه هاي آفيس برات آيكون هايي جهت تبديل به پي دي اف درست مي كنند يك پرينتر مجازي هم درست مي كنند .
حالا شما چيكار بايد بكني :
1- اين برنامه ادوب آكروبات را نصب كن
توجه : برنامه آكروبات ريدر Acrobat Reader را اشتباهي نصب نكني كه اين برنامه فقط مخصوص خواندن فايل هاي پي دي اف است

2-در هر جايي هر كاري كه كردي و خواستي به پي دي اف تبديل كني فرض كن كه مي خواهي از فايلت يك پرينت بگيري ، بعد كه صفحه مخصوص پرينت كه در پست قبلم عكسش را گذاشتم ظاهر شد از ليست پرينتر ها Acrobat Distiller را انتخاب كن و بعد پرينت را بزن ، حالا در هر جايي كه خودت آدرس بدي يك فايل پي دي اف تروتميز برات درست مي كنه ، ديگر بهتر از اين نمي تونستم توضيح بدهم .ببخشيد

car20

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

1. آقا من می خوام از یک فایل pdf چند صفحه اش رو جدا کنم و به صورت یک pdf ذخیره کنم
چه برنامه ای برای این کار مناسبه؟

بهترين برنامه ادوب آكروبات Adobe Acrobat هر ورژني كه باشه هميشه بهترين

براي اينكار بعد از نصب برنامه در فايل پي دي افتان راباز كنيد . در سمت چپ برنامه همونطور كه در تصوير شكل با شماره يك مشخص كردم بر روي pages كليك كنيد تا ليست صفحات باز بشه ( در عكس شما تعداد صفحات را خيلي كوچك زير هم ديگر قرار گرفتند را مي بينيد حالا صفحه مورد نظر را كليك كنيد و دكمه Delete را بفشاريد فقط همين .

attachment.php

اما اگر خواستي يك يا چند صفحه وارد فايل پي دي اف اتان كنيد اول صفحه اي را كه مي خواهيد صفحات جديد بعد يا قبل از آن قرار گيرد را انتخاب كنيد ( روش كليك كنيد ) با توجه به شماره دو بر روي Option كليك كنيد و از منويي كه باز ميشه Insert Pages را انتخاب كن ( انتخاب هاي سودمند ديگري هم در اين قسمت در اختيار شما هست ) ، در اين صورت يك پنجره اي باز خواهد شد كه صفحات شما را بعد ( after ) از اين صفحه اي كه انتخاب كرديد وارد كنم يا قبلش ( before ) كه اينجا هر كدوم را احتياج داشتيد انتخاب مي كنيد .

ulead video stadio بهتر نيست برا اين كار؟
تاييد مي شه ، يكي از بهترين برنامه ها و در عين حال ساده ترين برنامه هاي ويرايش فيلم همين برنامه است كه Hooman-Khan عزيز معرفي كردند ، اما بهترين و قوي ترين برنامه همچنانكه مي دانيد برنامه ادوب پريمر است كه خوب البته برنامه سنگيني بوده و براي رندر كردن فايل هاي خروجي كامپيوتر قدرتمندي را نياز دارد ، كار با اون هم زياد سخت نيست فقط اگر كار حرفه اي مي خواهيد انجام دهيد و به عبارتي يكجورايي كارتان ميكس و مونتاژ فيلم است اين برنامه بهترين است اما اگر تازه شروع كردين و هنوز در ابتداي راه هستيد من پيشنهاد مي كنم ابتدا با برنامه movie Maker خود ويندوز شروع كنيد بعد كه كمي با نكات و اصطلاحات آشنا شدين برين سراغ ulead Video studio كه آخرين ورژن آن 11 است كار كنيد و در نهايت به سراغ ادوب پريمير برين موفق باشيد .

با عرض معذرت از مدير محترم من اصلا متوجه عنوان تاپيك نبودم و يكمي رفتم بالا منبر در صورت صلاحديد ويرايش كنيد ، اگر هم اشكالي نداره بفرمائيد تا ما هراز گاهي كه جواب سوال دوستان را مي دانيم در همين جا پاسخ دهيم . با سپاس از شما

فایل های ضمیمه

• adob.gif
    adob.gif
    9.1 KB · نمایش ها: 47

Hooman-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشيد مثل اين كه من بد گفتم :blush: اما شما اصلا به برنامه هاي مختلفي مثل وورد تو پي دي اف و اينجور چيزها احتياج نداري ، برنامه اي كه شما نياز داري نامش هست Adob Acrobat و اين برنامه از ورژن 5 اش توي بيشتر سي دي هاي نرم افزاري قديمي وجود داره ورزن 7 و 8 آن هم كه جديد هستند را در سي دي هاي نرم افزاري جديد تر مي توني پيدا كني ، حالا وقتي اين نرم افزار را نصب كردي علاوه بر اينكه در برنامه هاي آفيس برات آيكون هايي جهت تبديل به پي دي اف درست مي كنند يك پرينتر مجازي هم درست مي كنند .
حالا شما چيكار بايد بكني :
1- اين برنامه ادوب آكروبات را نصب كن
توجه : برنامه آكروبات ريدر Acrobat Reader را اشتباهي نصب نكني كه اين برنامه فقط مخصوص خواندن فايل هاي پي دي اف است

2-در هر جايي هر كاري كه كردي و خواستي به پي دي اف تبديل كني فرض كن كه مي خواهي از فايلت يك پرينت بگيري ، بعد كه صفحه مخصوص پرينت كه در پست قبلم عكسش را گذاشتم ظاهر شد از ليست پرينتر ها Acrobat Distiller را انتخاب كن و بعد پرينت را بزن ، حالا در هر جايي كه خودت آدرس بدي يك فايل پي دي اف تروتميز برات درست مي كنه ، ديگر بهتر از اين نمي تونستم توضيح بدهم .ببخشيد
من acrobat reader رو نصب كردم ولي نمي تونم فايلهاي ورد رو به پي دي اف تبديل كنم البته ببخشيد اينقدر سوال مي كنما:blush:

car20

Registered User
لایک‌ها
2
دقت کنید ادوب آکروبات نه ادوب ریدر که مخصوص خواندن فایل های پی دی اف است )

به اين جمله ام ، دقت نكرديد:(

به اين جمله ام دوم هم ، دقت نكرديد:(

من acrobat reader رو نصب كردم ولي نمي تونم فايلهاي ورد رو به پي دي اف تبديل كنم البته ببخشيد اينقدر سوال مي كنما:blush:

و رفتين همون برنامه اي رو كه گفتم نصب نكنيد نصب كردين :blink:، اين برنامه فقط مخصوص خواندن فايل هاي پي دي اف است و نه ساخت آن .:wacko:

Hooman-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به اين جمله ام ، دقت نكرديد:(

به اين جمله ام دوم هم ، دقت نكرديد:(

و رفتين همون برنامه اي رو كه گفتم نصب نكنيد نصب كردين :blink:، اين برنامه فقط مخصوص خواندن فايل هاي پي دي اف است و نه ساخت آن .:wacko:

اخه Adobe Acrobat نداريم از هر كي پرسيدم مي گه بايد اسم داشته باشه Adobe photoshop -Adobe imageready-Adobe reader
:wacko:

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
اخه Adobe Acrobat نداريم از هر كي پرسيدم مي گه بايد اسم داشته باشه Adobe photoshop -Adobe imageready-Adobe reader
:wacko:
سلام
بهترین کار برای شما ، نصب برنامه PrimoPDF 3.1 هست که براتون یک پرینتر مجازی میسازه و رایگان هم هست
دردسر های Adobe acrobat رو هم نداره (طبیعتا امکانات اون رو هم نداره ، ولی برای ساختن یک PDF معمولی بسیار مناسب هست)
بعد از نصب ، با کلیک بر روی Print و انتخاب این برنامه به عنوان پرینتر ، از هر صفحه ای که بخوای میتونی PDF تهیه کنی (IE,Word,Excel و ...)
در ضمن میتونی از امکان آنلاین سایت خود Adobe هم استفاده کنی و PDF بسازی
آدرس صفحه فایل های پشتیبانی شده توسط این امکان سایت
و اما در مورد اینکه
اخه Adobe Acrobat نداريم
شما از کی پرسیدی که همچین اطلاعات غلطی بهت داده ؟
Adobe Acrobat Professional 8.0.0 آخرین نسخه این برنامه که البته به دردسر دانلودش نمی ارزه (نزدیک به 300 مگابایت) در سایت خود ادوب وجود داره و قابل دانلود هست (در اکثر CD و DVD های نرم افزاری که بیرون هست ، این برنامه داخلشون پیدا میشه)
موفق باشی

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام
کسی برنامه آنالیز عکس سراغ نداره ؟
مثل همین برنامه ها که در ادارات پلیس در دنیا وجود داره و باهاش دو اثر انگشت رو مطابقت میدن :D و البته در نوع حرفه ای ترش ، دو عکس رو
ممنون میشم اگه کسی همچین برنامه ای میشناسه ، معرفی کنه

Hooman-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
مثل همین برنامه ها که در ادارات پلیس در دنیا وجود داره و باهاش دو اثر انگشت رو مطابقت میدن :D و البته در نوع حرفه ای ترش ، دو عکس رو
منم دنبال همچين برنامه اي بودم گشتم پيدا نكردم اگه كسي داره بزاره خوشحال مي شيم:D

havzhen

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام من دنبال اسم ولینک برنامه ای میگردم که میشه با اون از فولدر ها و هرچی که تو هارد داری لیست تهیه کنی اسمشو نمی دونم
ممنون از همه دوستان

Imans62

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشید و امیدوارم که حالتون خوب باشه
من برنامه ی sdk به اسم S60_3rd_Ed_SDK_FP2_Beta_b.zip رو می خوام
البته این برنامه توی سایت نوکیا ( به آدرس http://sw.nokia.com/id/c1c303d8-69fd-4a08-9c7f-26d6a6f6d291 ) هست ولی به کشور ما گویا اجازه ی دانلودش رو نمی ده .. کسی از دوستان می تونه کمک کنه
متشکرم

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام

منم دنبال همچين برنامه اي بودم گشتم پيدا نكردم اگه كسي داره بزاره خوشحال مي شيم:D

قديما يه برنامه داشتم به اسنم Duplicate Image Finder . از اينا ميخوای ؟

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
قديما يه برنامه داشتم به اسنم Duplicate Image Finder . از اينا ميخوای ؟
تقریبا
ولی حرفه ای تر
فکر کنم کامل گفتم منظورمو
ولی کاملتر : شما دو عکس از یک نفر داری ، میگرده توی اجزای صورت و تطبیق میده که هر دو متعلق به یک نفره (برای شناسایی مجرمین و ... استفاده میشه :D)
البته اگه اون هم نسخه جدیدی داشته باشه ، بد نیست
با تشکر

بالا