• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درست کردن ژله

fereydoon1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,028
لایک‌ها
895
سن
34
محل سکونت
بهشهر
احتمالا با خاطر اینه که اب کم میریزی ! اب بیشتر بریز و بیشتر هم بزن تا یک دست بشه و ژلاتین ها پایین نیاد سفت بشه
 

peyman_sh

Registered User
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2010
نوشته‌ها
2,236
لایک‌ها
206
محل سکونت
اصفهان-لنجان
من ژله درست می کنم از این پودر ژله های حاضری ته ژله خیلی سفت میشه علتش چیه دوستان کسی هست که بدونه ؟

اون تهش خیلی سفت میشه و مزه ی خو بی هم نداره باید اب داغ بریزی و خیلی هم بزنی و سریع بزار فریزر
 

behnam500

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,090
لایک‌ها
2,020
من ژله درست می کنم از این پودر ژله های حاضری ته ژله خیلی سفت میشه علتش چیه دوستان کسی هست که بدونه ؟

مطمئن نیستم ولی فکر کنم ژله وقتی میره تو یخ از پایین شروع میکنه سفت شدن . گویا شما بیش از اندازه میزاریش فریزر
 

troll

Registered User
تاریخ عضویت
16 مارس 2012
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
71
ژله رو باید کم کم به آبجوش اضافه کنید و سریع هم بزنید بعدش هم بزاریدش توی یخچال نه فریزر .

ما برای مهمان توی یه ظرف بزرگ درست میکنیم بعد که یکم ولرم شد با ملاغه میریزیم توی کاسه های کوچیکتر و ته ظرف رو هم میریزیم دور .

اینطوری ژله یکدست میشه و دیگه ته کاسه ها سفت نمیشه .
 

mirbest32

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2012
نوشته‌ها
1,336
لایک‌ها
893
سن
31
محل سکونت
خاک پاک ریسیست ها
دوست عزیز ببین:
میزان آب رو با پودر ژله طبق دستورالعمل خودش تنظیم کن نه بیشتر و نه کمتر
ژله رو تو طبقات پایین یا وسط یخچال قرار بده، چون نباید یهو دچار تغییر دما بشه
آبی که بهش اضافه می کنی هم باید حتما آب جوش باشه نه ولرم
 

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 می 2012
نوشته‌ها
512
لایک‌ها
508
محل سکونت
in the sea
دوست عزیز ببین:
میزان آب رو با پودر ژله طبق دستورالعمل خودش تنظیم کن نه بیشتر و نه کمتر
ژله رو تو طبقات پایین یا وسط یخچال قرار بده، چون نباید یهو دچار تغییر دما بشه
آبی که بهش اضافه می کنی هم باید حتما آب جوش باشه نه ولرم

در ادامه مطلب دوست عزیز میشه اب جوش نصف کرد،نصف دیکه اب جوش رو میتونی از اب میوه طبیعی اون استفاده کنی. مثلا اگه پودر پرتغال بود میتونی از اب پرتغال استفاده کنی
 

Saeghehh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 جولای 2012
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
8

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
برای بهتر حل شدن پودر ژله توی آب جوش ، بهتره که از روش بن ماری استفاده کنید. می تونید ظرف حاوی پودر ژله و آب جوش که بهتره نشکن باشه رو برای حدود 30 ثانیه بذارید روی کتری آب جوش و خوب هم بزنیدش تا کاملا پودرش حل بشه. بعد ظرف رو از روی کتری بردارید و آب سرد رو اضافه کنید و باز هم خوب هم بزنید تا یک دست بشه. امتحان کنید :دی
 

N@rGeS

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2011
نوشته‌ها
70
لایک‌ها
6
من ژله درست می کنم از این پودر ژله های حاضری ته ژله خیلی سفت میشه علتش چیه دوستان کسی هست که بدونه ؟

واقعا بدتون میاد ؟؟؟
ما تو خونه مون سر اینکه کی اون ته های ژله رو بخوره دعوا میشه
boxing.gif
 

-Pegah-

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آگوست 2012
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
11
محل سکونت
تهران
آب جوش بریز . سریع آب حوش رو اضافه نکن . با یه رستم خاصی بریز آب جوش رو
بهم زدن یادت نره . خوب بهم بزن
ولی زیادم بد نیستا ته ژله . خوشمزه هست
 

amirphp

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,216
لایک‌ها
223
محل سکونت
قــــــــــــم
من وقتی ژله درست میکنم و میخوام از ظرف در بیارم ژله میچسبه به ظرف و خیلی بد از ظرف جدا میشه چکار کنم؟؟؟
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
من وقتی ژله درست میکنم و میخوام از ظرف در بیارم ژله میچسبه به ظرف و خیلی بد از ظرف جدا میشه چکار کنم؟؟؟


ظرف ژله رو تو آب جوش بزار..کامل در میاد
 
بالا