hadi-rahbord
Registered User
مقداری را که می توانید کنترل کنید ، و روی ما بقی موارد تاثیر گذار باشید.
در هفته های گذشته در مورد “استراتژی های خدایان موفقیت” ، خصوصا بر روی “ورود به جریان بهره وری حد اعلی” بحث و بررسی کرده ایم.
اگر این سری از مطالب را دنبال نکرده اید ، به این مقاله مراجعه کنید.
بیایید روراست باشیم ، حقیقت این است که اکثر افراد مشکل کنترل دارند.
کنترل نهایی در زندگی این است که نیازی به کنترل نداشته باشید.
همانطور که هم شما و هم من می دانیم ، نمی توان بر روی شرایط و موقعیت های زندگی کنترل داشت. هر چقدر هم که بخواهیم ، نمی توانیم.
در بهترین حالت ، می توانید تجربه خودتان از شرایط و موقعیت های زندگی را کنترل کنید و در نتیجه تاثیر بهتری بر روی شرایط وموقعیت های زندگی داشته باشیم.
اگر متوجه نشدید ، دوباره بخوانید :
نمی توانید شرایط و موقعیت های زندگی را کنترل کنید.
در بهترین حالت ، می توانید تجربه خودتان از شرایط و موقعیت های زندگی
را کنترل کنید و در نتیجه تاثیر بهتری بر روی شرایط و موقعیت های زندگی داشته باشیم.
سال ۲۰۰۶ و حتی در این روز ها ، مردم علاقه دارند فکر کنند که می توانند با تمرین قانون جذب ، جهان را کنترل کنند. اما باید بدانیم که هنوز بسیاری از موارد درباره این قانون و سایر قوانین طبیعت ، ناگفته مانده اند یا اشتباه تفسیر می شوند.
شما باید تجسم کرده و دعا کنید
بعد شروع به حرکت کنید
خداوند کسانی را یاری می کند که
کار خود را انجام می دهند و به خودشان کمک می کنند.
ارزش بسیار زیادی در ایجاد نگرشی شفاف و واضح و تجسم آن نگرش بر اساس پایه های منظم ، وجود دارد. خود من نزدیک به ۶ سال است که این روش را انجام داده و تا همین امروز ادامه داده ام.
همچنین می دانم که تجسم بدون اقدام ، چیزی نیست جز خیال.
اگر تمام روز را به تجسم و خیال پردازی سپری کنید
زمانی به خودتان خواهید آمد که تمام اثاثیه شما را دزد برده است.
چه چیزهایی را می توانید کنترل کنید :
- شما می توانید ارزیابی صادقانه خودتان از اینکه چه کسی هستید ، چه موهبتی برای استفاده به شما داده شده است و هدف شما در این زندگی چیست ، را کنترل کنید. این گزینه ما را یاد مورد شماره یک این سری از مطالب می اندازد.
خودآگاهی مهمترین اساس کنترل است و خواهد بود.
نداشته باشید ، با انجام آن فقط زمان خود را هدر داده اید.
- همچنین می توانید روی دروغ نگفتن به خودتان درباره جمله قبلی ، کنترل داشته باشید. در دروغ گفتن به خودتان هیچ ارزشی وجود ندارد.
- می توانید بر روی سطح مهارت و توانایی خودتان در نبوغ موهبت شده به شما و سطح استادی متعاقب آن ، کنترل داشته باشید.
- می توانید اخلاق کاری و زمان سرمایه گذاری شده در آن را کنترل کنید.
- می توانید تعهد ، پایداری ، نظم ، انعطاف پذیری و استحکام خودتان را کنترل کنید.
- می توانید قدرت احساسات و مهارت ذهنی خود را کنترل کنید.
- برخی اوقات تنها چیزی که می توانید کنترل کنید ، نگرش و تجاربتان است.
زندگی همیشه توپ هایی را به سمت ما پرتاب می کند
اما می توان به توپ ها ضربه زد.
توجه داشته باشید که مهمترین چیزی که روی آن باید کنترل داشته باشید ، بازی درونی خودتان است. قدرت احساسات ، سطح استادی ، دسترسی به منابع متعدد و انعطاف پذیری.
همه این موارد با مقاومتی بسیار بزرگ مواجه خواهند شد و باید بر آن مقاومت فائق بیاییم.
انعطاف پذیری یعنی ، توانایی دریافت ضربات و در عین حال ادامه دادن رو به جلو است. توانایی زمین خوردن و دوباره برخواستن ، ده بار ،صد بار و هزار بار ، اگر این چیزی است که برای رسیدن به هدف ضروری است.
زمان آن است که قدرت خودتان را بازگردانید. زمان آن است که به اسطوره درونی خود دسترسی داشته باشید. زمان آن است که بر آن مقداری که می توانید کنترل داشته باشید و مابقی را رها کنید.
تمام رهبران و قهرمانان ، نیازهای درونی خود را محکوم کرده اند برای رسیدن به چیزی ورای راحتی های شخصی و نیاز های معمولی.
آنها توسط هدفی قدرتمند وادار شده اند و خودشان را بطور کامل برای انجام آن ، وقف کرده اند.
جان کولتران یکی از بزرگترین ساکسیفون نوازان تمام دوران ، ۱۲ روز در ساعت تمرین می کرد. تا زمانی ادامه می داد که لب هایش خونریزی می کرد. همسر او نقل می کند : “متوجه شدم که دیگر ساز نمی زند و فکر کردم فرصتی پیدا کرده ام که با او صحبت کنم ، اما وقتی سراغش رفتم دیدم در حالی خوابش برده که هنوز ساکسیفون در دهانش است.”
این همان سطحی از تعهد و کنترل است که برای اسطوره شدن لازم است.
اگر این مورد از آن مواردی نیست که شما انتخاب می کنید ، مشکلی نیست. چون خیلی ها انتخاب نمی کنند.
اما اگر این را انتخاب می کنید ، پس تصمیم بگیرید که بهایش را بپردازید و کنترل آن را به دست بگیرید.
اگر چیزی که دنبال می کنید ، تمام چیزهایی را که دارید از شما نگیرد،
پس احتمالا “طلب” شما این نیست.
همیشه غنیمت ، بهای بزرگی دارد.