• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دروغی به نام تبلتهای چینی

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
خوب وقتی میاد ال سی دی و اندروید و طراحی رو شبیه سامسونگ میزنه ولی با یک سوم قیمت سامسونگ تبلت رو تو بازار پخش میکنه باید یه فرقی بکنه دیگه وگرنه از مردم کسی مارک معروف نمی خرید همه از این چینیها میخریدن
از قدیم میگن هر چقدر پول بدی اش میخوری

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تبلت هاي چيني از نظر قطعه خوشبختانه مشكلي ندارند و راحت پيدا ميشه . مشكل اصلي در باطري هاشون هست .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
به نظرم مطالب گفته شده درباره سخت افزار تبلتها درست نیست، مشخصات سیستم رو دستکاری میکنن و رم تبلتها 256 مگ ـه و سی پی بو شون فلانه تو مخم نمیره

کیفیت قسمتای داخلی مثل مدارات و... موافقم، یه تبلت باز شده وینتاچ دیدم با عکسی از یه نبلت سامسونگ باز شده خیلی فرق داشت،

اینجا کار به کیفیت ساخت و دوربین دوم و... نداریم ..
اینها اسکرین شات هایی هستن که با برنامه cpu-z از تبلت چینی یی فشن گرفتم

همون طور که مشخصه SOC تبلت allwinner a20 هست با سی پی یو دو هسته ای، معماری کورتکس a7 و چیپ گرافیگ مالی 400
ghgx32rzeaqjpyqy9kc6.png

رم 825 مگابایت هست، همونطور که میدونید حتی تو گوشیهای برند واسه رم 512 مگابایت مقدارحدوداً 380 مگابایت میزنه، بفیه فکر کنم به چیپ گرافیک تعلق میگیره
رزولوشن ال سی دی هم 1024*552 زده، میشه با دیدن رزولوشن اسکرین شات هم به سایز 1024x600 پی برد
bwwigjglxyw9yv4o43br.png

اسکرین شات از سنسورها
لایت سنسور و تقارن و شتاب سنج داره
dahm5ljk18hzkbfyyn.png

تبلت مارشال me-702 خودم هم allwiner a13 و رم 353 مگ زده بود

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
گلم همه اینا میتونه الکی و هک شده باشه.شما اطلاعات نرم افزاری رو از چشم بیشتر قبول داری؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
گلم همه اینا میتونه الکی و هک شده باشه.شما اطلاعات نرم افزاری رو از چشم بیشتر قبول داری؟

اون نرم افزاری که واسه اجرا احتیاج به مشخصات سخت افزاری خاصی داره چی، مثلاً برنامه mx میگه کدک مخصوص arm v7 میخوام، اون چی اونم گول میخوره؟

چشم میتونه داخل سی پی یو رو ببینه

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
سه تا تبلت چینی گرفتم
راضی بودم !!
درضمن این "تبلت چینی" اصلا درست نیست :D
هزار نوع مدل داریم
درجه یک که کیفیت خیلی خوبی داره تا ... یه سینی معمولی:D
خلاصه اینجوری نگین
من علاوه بر گرفتن تبلت چینی یه گوشی چینی درجه دو گرفتم !
با اینکه راضی بودم ولی رفتم گلکسی گرند اصل گرفتم 1.300 فقط برای اینکه بیبینم چقدر فرق داره
زیاد فرق نداشت !!
من بعد هم اگه میلیاردر هم باشم میرن گوشی چینی درجه یک میخرم :)

کسی که تو اروپا مثلا میاد سامسونگ میخره به خاطر خدمات پس از فروشه ! وکمی مارک !

من نه مارک میخوام نه خدمات پس از فروش داره :)

dragonhb

Registered User
لایک‌ها
72
به نظرم مطالب گفته شده درباره سخت افزار تبلتها درست نیست، مشخصات سیستم رو دستکاری میکنن و رم تبلتها 256 مگ ـه و سی پی بو شون فلانه تو مخم نمیره

کیفیت قسمتای داخلی مثل مدارات و... موافقم، یه تبلت باز شده وینتاچ دیدم با عکسی از یه نبلت سامسونگ باز شده خیلی فرق داشت،

اینجا کار به کیفیت ساخت و دوربین دوم و... نداریم ..
اینها اسکرین شات هایی هستن که با برنامه cpu-z از تبلت چینی یی فشن گرفتم

همون طور که مشخصه SOC تبلت allwinner a20 هست با سی پی یو دو هسته ای، معماری کورتکس a7 و چیپ گرافیگ مالی 400
ghgx32rzeaqjpyqy9kc6.png

رم 825 مگابایت هست، همونطور که میدونید حتی تو گوشیهای برند واسه رم 512 مگابایت مقدارحدوداً 380 مگابایت میزنه، بفیه فکر کنم به چیپ گرافیک تعلق میگیره
رزولوشن ال سی دی هم 1024*552 زده، میشه با دیدن رزولوشن اسکرین شات هم به سایز 1024x600 پی برد
bwwigjglxyw9yv4o43br.png

اسکرین شات از سنسورها
لایت سنسور و تقارن و شتاب سنج داره
dahm5ljk18hzkbfyyn.png

تبلت مارشال me-702 خودم هم allwiner a13 و رم 353 مگ زده بود

با تشکر ازت که بصورت تخصصی توضیح دادی .

dragonhb

Registered User
لایک‌ها
72

اگر یادت باشه یک زمانی فلشهایی اومده بود به اسم 64 گیگ که همه میخریدن واقعا هم ارزون بود اون زمان 64 که 32 تومن بود این فلش ها 5 تومن بودن وقتیم میزدیشون به کامپیوتر همون 64 گیگ رو نشون میداد ولی وقتی کپی میکردی به 500 مگ که میرسید ارور میداد که حافظه دیگه جا ندارد !!!!
با نرم افزار هر چیزیو میشه تغییر داد :) رشته خودم مهندسی نرم افزار هست

dragonhb

Registered User
لایک‌ها
72
سه تا تبلت چینی گرفتم
راضی بودم !!
درضمن این "تبلت چینی" اصلا درست نیست :D
هزار نوع مدل داریم
درجه یک که کیفیت خیلی خوبی داره تا ... یه سینی معمولی:D
خلاصه اینجوری نگین
من علاوه بر گرفتن تبلت چینی یه گوشی چینی درجه دو گرفتم !
با اینکه راضی بودم ولی رفتم گلکسی گرند اصل گرفتم 1.300 فقط برای اینکه بیبینم چقدر فرق داره
زیاد فرق نداشت !!
من بعد هم اگه میلیاردر هم باشم میرن گوشی چینی درجه یک میخرم :)

کسی که تو اروپا مثلا میاد سامسونگ میخره به خاطر خدمات پس از فروشه ! وکمی مارک !

من نه مارک میخوام نه خدمات پس از فروش داره :)

ما نمیگیم نخرید :) یه تاپیک زدیم میگیم هر کی بیاد بگه چیش خوبه چیش بده و نظرشو در این مورد بگه :) خوشحالم هستم یکی راضیه :)

قصدم از این تاپیک اینه ما (مصرف کننده ها) یک جا نظرمون رو بصورت راست و بدون دروغ و ... بیایم بگیم حالا یکی که میخواد تبلت چینی بخره از اول بیاد بشینه بخونه و خودش تصمیم بگیره خوبه براش یا بد :) تنها هدفم اینه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اگر یادت باشه یک زمانی فلشهایی اومده بود به اسم 64 گیگ که همه میخریدن واقعا هم ارزون بود اون زمان 64 که 32 تومن بود این فلش ها 5 تومن بودن وقتیم میزدیشون به کامپیوتر همون 64 گیگ رو نشون میداد ولی وقتی کپی میکردی به 500 مگ که میرسید ارور میداد که حافظه دیگه جا ندارد !!!!
با نرم افزار هر چیزیو میشه تغییر داد :) رشته خودم مهندسی نرم افزار هست
درست، دیروز یه مموری کارت 1 گیگ آورده بودن فرمت نمیشد پراپرتیس 128 مگ زده بود
اما

درباره نرم افزار mx گفتم، واسه اجرا شدن احتیاج داره به کدک مخصوص هر cpu ، مثلاً میگه arm v7 neon لازم دارم،خوب وقتی اون کدک رو دانلود میکنیم اگه سی پی یو قلابی باشه نباید برنامه اجرا شه دیگه، درسته؟

مثل این میمونه اگه الکی زده باشن gps داره ولی نداشته باشه، خب وقتی نداره بزنامه سایجیک نمیتونه موقعیت رو نشون بده، اگه موقعیت رو به صورت آفلاین درست نشون داد چی؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

من Huawe MediaPad 10 FHD خریدم. این هم آشغاله؟

dragonhb

Registered User
لایک‌ها
72
درست، دیروز یه مموری کارت 1 گیگ آورده بودن فرمت نمیشد پراپرتیس 128 مگ زده بود
اما

درباره نرم افزار mx گفتم، واسه اجرا شدن احتیاج داره به کدک مخصوص هر cpu ، مثلاً میگه arm v7 neon لازم دارم،خوب وقتی اون کدک رو دانلود میکنیم اگه سی پی یو قلابی باشه نباید برنامه اجرا شه دیگه، درسته؟

مثل این میمونه اگه الکی زده باشن gps داره ولی نداشته باشه، خب وقتی نداره بزنامه سایجیک نمیتونه موقعیت رو نشون بده، اگه موقعیت رو به صورت آفلاین درست نشون داد چی؟

بله دوست عزیز نمیگم همش ولی خودت بوردشو باز کنی منظورمو میگیری که چرا ارزونه و وقتی به آیسی هاش نگاه کنی میبینی حتی حافظه داخلیش از ارزونترین نوع آیسی حافظست و سرعت ارسال دریافت پایینی به نسبت دارن غیر از اینا باشه قیمت تموم شدش براشون بالا در میاد .
عاشق چشم و ابرو ما هم نیستن ارزون بدن :D
دوستانیم که میگن این برند چینی جنسش خوبه باید عرض کنم وارد کننده نگاه نمیکنه چی خوبه چی بده فقط براش مهمه بیشتر سود ببره میگرده دنبال چیز بنجل ولی کارا و بچشم بیا از این جهت برندهای درجه یک چینی بندرت توی ایران پیدا میشه . با یه سرچ به زبان انگلیسی براحتی میتونید به جواب برسید . با تشکر .
توی دنیای اطلاعات هیچ چیزی مخفی نیست ...

dragonhb

Registered User
لایک‌ها
72
درود،

من Huawe MediaPad 10 FHD خریدم. این هم آشغاله؟

نداشتم و ندیدم ازشون نظری ندارم .
ولی سوال شما مثل این میمونه برید ماشینی بخرید بعدش پاشید از دیگران سوال بپرسید خوبه یا بد !!!!!
به مرور زمان خودتون به خوب بودن و بد بودنش میرسید

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
تو تبلتای ارزون قیمت و مناسب من فقط Asus رو پیشنهاد می کنم اگر هزینش رو دارید نکسوز 7 اگر نه ممو پد اچ دی بگیرید . 4 هسته ای هست و قیمتشم 640 هست .

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
من از برند JXD یکی دارم راضی هستم ازش

dragonhb

Registered User
لایک‌ها
72
مارک پیر کاردین چطوریه؟

پیر گاردین با وینتاچ برابری میکنه ار هر دو برند بخرید تفاوتی نمیکنه حدودا هم سطح هستن ولی نظر منو میخواین وینتاچ بهتره هم از نظر قطعات و رامها هم از نظر کیفیت چون هر دوشون رو دیدم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مارک پیر کاردین چطوریه؟

به نظرم کیفیت پیر کاردین بهتره،
باز شده هر دو تاشون رو دیدم پیر کاردین سرهم بندیش تمیزتر به نظر میرسید
نرم افزارش (رام و ...) جالب نیست

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان من یه تبلت q73 با برند سامسونگ سفارش دادم میخوام بدونم یعنی دوربین جلوش تو نرم افزار اسکایپ که رو اکثر تبلت ها نصبه هم کار نمیکنه واسه چت تصویری؟ و میخوام بدونم اگه با gprs ایرانسل بری اینترنت چند ساعت باطریشون دوم میاره؟ممنون

بالا