همونطور كه ممكنه بدونيد دينگه Wammp بطور رسمي روي سايتش قرار نداره بلكه يك پكيج ديگه درست كردن و به نام xammp زدند كه 24 مگ حجمشه. من اون رو هم دانلود كردم ولي مثل اينكه اين ورژن هم فايلهاي پرلش ناقصه چونكه بازم كار نكرد. خيلي حالم گرفته شد. ولي به هر حال اين چند روزه كه با ام تي ور رفتم كلي چيز ياد گرفتم.اون نسخه كوچكتر كه اگه اشتباه نكنم حدود 12 مگ هست mini perl داره و حتي اگه strict.pm رو هم كپي كني باز هم يك تعداد از libray هاي مهم perl براي اجراي MT رو نداره. به خصوص كه برنامهنويسهاي MT از اونها استفاده زيادي كردهاند. اگه نسخه كامل WAMPP رو نصب كني دچار اين مشكل نميشي.
من البته سعي كردم يك نسخه جمع و جور آپاچي با MT نصب شده رو تهيه كنم ولي به هر حال حجمش باز هم زياد ميشه و آپلود كردنش با دايال آپ تقريباً غير ممكنه.
در ضمن من واقعاً نميتونم به همه ايميلها به موقع جواب بدم. اگه توي فوروم ها بنويسيد مطمئناً زودتر به جواب ميرسين.
فقط خواستم اينو بگم كه بنده خدايي مثل من (آخيش حيوني دلم سوخت) نياد يك پكيج 24 مگي رو دانلود كنه بعد ببينه كه بازم كار نميكنه.در ضمن از اقا رضا كلي ممنونم. اون پكيجي كه من دانلود كردم اسمش minixampp-win32-0.9.zip بود. ميخواستم بدونم ميشه خود پرل رو جدا گرفت روي اون ريخت يا نه؟
بچه ها سلامت باشييييين.