• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پیامک از کمیته فیلترینگ

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان لطف کنین این پستو بذارین تو امضاهاتون تا بقیه هم ببینن. دستام کف کرد :دی
اگر تا 5 , 6 ساعت ایمیل نیومد حتما با شماره پشتیبانی که داخل سایت internet.ir گذاشتن تماس بگیرین و ازشون سوال کنین. ینی این 38582314 - 021
وقتی که مشکل رو رفع کردین دوباره باهاشون تماس بگیرین و بگین که مشکل رفع شده. چون ممکنه ایمیل بعد از فیلتر شدن سایت شما بیاد.
هر وقت اومد از طریق ایمیل دوباره اطلاع رسانی کنین که مشکل رو برطرف کردین.
تو تمام این مراحل کاملا محترمانه صحبت کنین. طرف خیلی خستس :دی
آقا من با این شماره تماس گرفتم به یه پستم گیر داد با هدر . پستو ردیف کردم ولی فعلا امکام تصحیح هدر و ندارم . خلاصه دوباره یه پیامک از فیلترینگ اومد ایندفعه ایمیلشم اومد . دیدم به یکی دیگه از پستام گیر داده و خودشم فیلترش کرده .
منم پاکش کردم و بهشونم میل زدم . الان برای بار سوم اس ام اس اومده ولی بازم ایمیلش نیومده .
میخواستم بپرسم واسه یه مطلب چند بار اس ام اس میدن یا هر کدوم از اینا مربوط به یه پسته ؟؟؟؟
ایمیلشون نمیاد استرس میندازن به تن آدم ...

lvlaster

Registered User
لایک‌ها
49
آقا من با این شماره تماس گرفتم به یه پستم گیر داد با هدر . پستو ردیف کردم ولی فعلا امکام تصحیح هدر و ندارم . خلاصه دوباره یه پیامک از فیلترینگ اومد ایندفعه ایمیلشم اومد . دیدم به یکی دیگه از پستام گیر داده و خودشم فیلترش کرده .
منم پاکش کردم و بهشونم میل زدم . الان برای بار سوم اس ام اس اومده ولی بازم ایمیلش نیومده .
میخواستم بپرسم واسه یه مطلب چند بار اس ام اس میدن یا هر کدوم از اینا مربوط به یه پسته ؟؟؟؟
یه مدت اینجور میشه خیلی ایمیل و اس ام اس میاد
یه مدت هم که در صلح و صفا کارتو ادامه میدی ایمیلی هم نمیاد

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
جواب اون ایمیلارو بده و بگو مشکل رفع شده و درخواست رفع فیلتر بده. هدرم سعی کن هرچه زودتر درست کنی! حتی اگه شده برش دار و یه چیز ساده جاش بذار. خیلی توفیقی نمیکنه. اگه همش به پستای مختلفت گیر دادن احتمال داره که چند نفر دارن ریپورت میدن! ولی حتما پیگیر باش...

kadoosshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای منم یه اس ام اس اومد دیروز
ولی تا الان ایمیلشون نیومده
مربوط به یکی از سایت هایی هست که فروختمش
جالب اینه که من از لیست سایت هام تو ساماندهی هم حذفش کرده بودم

سلام منم مشکل شما رو دارم البته من سایتمو نفروختم وقتی دامنه اش منقضی شده یه نفر دیگه اومده و خریدش و چون من فراموش کرده بودم از ساماندهی حذفش کنم اسمسش برای من اومده،الان حذفش کردم از ساماندهی اما بازم اسمس اومده،شما چیکار کردین؟میشه راهنماییم کنید؟خیلی نگرانم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
تماس بگیر با همون شماره ای که دوستان در بالا ذکر کردند راهنمایی ت میکنند.

alikka

Registered User
لایک‌ها
226

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
مثل اینکه امشب اکتیو بودن برای من هم اومد

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان به چیا بیشتر گیرز میدن مثلا بازیگران ایرانی که عکس میزارن البته تو همه وب سایت ها وجود داره به اینا گیر میدن یا چی؟

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان من از دیشب تا حالا دارم پیگیری می کنم بالاخره فهمیدم که چی شده و مشکل از کجاست ،
اول از همه اینکه به شماره های ساماندهی زنگ نزنید چون پاسخگو نیستند و میگن که این در حیطه ی کاریشون نیست
دوم اینکه برید داخل سایت internet.ir و اینکه از اونجا وارد قسمت دستورات ارسالی برای تارنما های ثبت شده
همون یوزر و پس ِ ساماندهیتون رو بزنید
بعد که وارد شدید ، لینک صفحه ای که مشکل داره رو واستون میاره ، شما اون لینک رو حذف کنید و محض احتیاط لینک عکس و هرچیزی که هست حتی شده برچسب هاش رو هم پاک کنید.
بعد دیگه اینطوری که خود پشتیبانیش می گفت ، نیازی نیست ایمیل بزنید و یا اطلاع بدید خودشون بررسی می کنن گویا . من چندبار پرسیدم :D گفتم فیلتر نشیم یه وقت؟ گفت نه مشکلی پیش نمیاد فقط شما هرچی که از اون صفحه هست رو به کل پاک کن

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
دوستان من از دیشب تا حالا دارم پیگیری می کنم بالاخره فهمیدم که چی شده و مشکل از کجاست ،
اول از همه اینکه به شماره های ساماندهی زنگ نزنید چون پاسخگو نیستند و میگن که این در حیطه ی کاریشون نیست
دوم اینکه برید داخل سایت internet.ir و اینکه از اونجا وارد قسمت دستورات ارسالی برای تارنما های ثبت شده
همون یوزر و پس ِ ساماندهیتون رو بزنید
بعد که وارد شدید ، لینک صفحه ای که مشکل داره رو واستون میاره ، شما اون لینک رو حذف کنید و محض احتیاط لینک عکس و هرچیزی که هست حتی شده برچسب هاش رو هم پاک کنید.
بعد دیگه اینطوری که خود پشتیبانیش می گفت ، نیازی نیست ایمیل بزنید و یا اطلاع بدید خودشون بررسی می کنن گویا . من چندبار پرسیدم :D گفتم فیلتر نشیم یه وقت؟ گفت نه مشکلی پیش نمیاد فقط شما هرچی که از اون صفحه هست رو به کل پاک کن
من رفتم سایت خودم رو چک کردم
دستوری نبود و اخطار و تذکری نداشتم
اینطوری کار راحت تر شده

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
قدر این اس ام اس ها و ایمیل ها رو بدونید سایت من بدون اخطار فیلتر شد از طریق internet.ir پیگیری کردم جواب ندادن! سایتم آپلودسنتر بود یه کاربر مریض خاک بر سر عکسای ممه آپلود کرده بود

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ایمیل معمولا یکی دو روز تاخیر داره . فیلتر هم کنن هر 15 روز یکبار رسیدگی می کنند .

• Like
Reactions: cms

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
دوستان بهتره سایت در ساماندهی ثبت بشه ؟ اگر ثبت نشده باشه هم امکان اومدن اخطار هست ؟

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
برای منم صبح ساعت 8 اس زدن که اره چک کنید
من یک روز کامل هر نیم ساعت میرفتم چک کنم ولی ایمیلی نیومده بود :|
کلا همینطوریه

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
سلام
دوستان بهتره سایت در ساماندهی ثبت بشه ؟ اگر ثبت نشده باشه هم امکان اومدن اخطار هست ؟
اگه ثبت باشه اس میاد
اگه که ثبت نشده باشه کلا اس نمیاد و در جا فیلتر میشی

• Like
Reactions: ch6

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها