آقا من با این شماره تماس گرفتم به یه پستم گیر داد با هدر . پستو ردیف کردم ولی فعلا امکام تصحیح هدر و ندارم . خلاصه دوباره یه پیامک از فیلترینگ اومد ایندفعه ایمیلشم اومد . دیدم به یکی دیگه از پستام گیر داده و خودشم فیلترش کرده .دوستان لطف کنین این پستو بذارین تو امضاهاتون تا بقیه هم ببینن. دستام کف کرد :دی
اگر تا 5 , 6 ساعت ایمیل نیومد حتما با شماره پشتیبانی که داخل سایت internet.ir گذاشتن تماس بگیرین و ازشون سوال کنین. ینی این 38582314 - 021
وقتی که مشکل رو رفع کردین دوباره باهاشون تماس بگیرین و بگین که مشکل رفع شده. چون ممکنه ایمیل بعد از فیلتر شدن سایت شما بیاد.
هر وقت اومد از طریق ایمیل دوباره اطلاع رسانی کنین که مشکل رو برطرف کردین.
تو تمام این مراحل کاملا محترمانه صحبت کنین. طرف خیلی خستس :دی
یه مدت اینجور میشه خیلی ایمیل و اس ام اس میادآقا من با این شماره تماس گرفتم به یه پستم گیر داد با هدر . پستو ردیف کردم ولی فعلا امکام تصحیح هدر و ندارم . خلاصه دوباره یه پیامک از فیلترینگ اومد ایندفعه ایمیلشم اومد . دیدم به یکی دیگه از پستام گیر داده و خودشم فیلترش کرده .
منم پاکش کردم و بهشونم میل زدم . الان برای بار سوم اس ام اس اومده ولی بازم ایمیلش نیومده .
میخواستم بپرسم واسه یه مطلب چند بار اس ام اس میدن یا هر کدوم از اینا مربوط به یه پسته ؟؟؟؟
ایمیلشون نمیاد استرس میندازن به تن آدم ...
جواب اون ایمیلارو بده و بگو مشکل رفع شده و درخواست رفع فیلتر بده. هدرم سعی کن هرچه زودتر درست کنی! حتی اگه شده برش دار و یه چیز ساده جاش بذار. خیلی توفیقی نمیکنه. اگه همش به پستای مختلفت گیر دادن احتمال داره که چند نفر دارن ریپورت میدن! ولی حتما پیگیر باش...آقا من با این شماره تماس گرفتم به یه پستم گیر داد با هدر . پستو ردیف کردم ولی فعلا امکام تصحیح هدر و ندارم . خلاصه دوباره یه پیامک از فیلترینگ اومد ایندفعه ایمیلشم اومد . دیدم به یکی دیگه از پستام گیر داده و خودشم فیلترش کرده .
منم پاکش کردم و بهشونم میل زدم . الان برای بار سوم اس ام اس اومده ولی بازم ایمیلش نیومده .
میخواستم بپرسم واسه یه مطلب چند بار اس ام اس میدن یا هر کدوم از اینا مربوط به یه پسته ؟؟؟؟
ایمیلشون نمیاد استرس میندازن به تن آدم ...
برای منم یه اس ام اس اومد دیروز
ولی تا الان ایمیلشون نیومده
مربوط به یکی از سایت هایی هست که فروختمش
جالب اینه که من از لیست سایت هام تو ساماندهی هم حذفش کرده بودم
من هم همینطور ، فردا زنگ میزنم . شمام زنگ بزن به نظرممن هم یک پیامک از این شماره دریافت کردم :
5000235027
ولی ایمیلی در کار نبود
داستان چیه ؟
من رفتم سایت خودم رو چک کردمدوستان من از دیشب تا حالا دارم پیگیری می کنم بالاخره فهمیدم که چی شده و مشکل از کجاست ،
اول از همه اینکه به شماره های ساماندهی زنگ نزنید چون پاسخگو نیستند و میگن که این در حیطه ی کاریشون نیست
دوم اینکه برید داخل سایت internet.ir و اینکه از اونجا وارد قسمت دستورات ارسالی برای تارنما های ثبت شده
همون یوزر و پس ِ ساماندهیتون رو بزنید
بعد که وارد شدید ، لینک صفحه ای که مشکل داره رو واستون میاره ، شما اون لینک رو حذف کنید و محض احتیاط لینک عکس و هرچیزی که هست حتی شده برچسب هاش رو هم پاک کنید.
بعد دیگه اینطوری که خود پشتیبانیش می گفت ، نیازی نیست ایمیل بزنید و یا اطلاع بدید خودشون بررسی می کنن گویا . من چندبار پرسیدم گفتم فیلتر نشیم یه وقت؟ گفت نه مشکلی پیش نمیاد فقط شما هرچی که از اون صفحه هست رو به کل پاک کن
اگه ثبت باشه اس میادسلام
دوستان بهتره سایت در ساماندهی ثبت بشه ؟ اگر ثبت نشده باشه هم امکان اومدن اخطار هست ؟