• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پیامک از کمیته فیلترینگ

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
جالبه پس برای اکثر دوستان پیام امده :) انگار یکدفعه فعال میشن :دی
دوستان برای من هم ایمیلش نیومده که به این نتیجه میرسیم ارسال ایمیل مشکل داره :)
به همین دلیل برید داخل internet.ir
بعد با یوزر و کلمه رمزی که در ساماندهی عضو هستید وارد بشید و لینک صفحه ای که مشکل داشته را انجا مشاهده کنید

hasan72m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
ببین کدوم وطلبیت مشکوکه همونو پاک کن تموم فیلتر هم نمیشه

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
برای ما که جدیدا اس نیومده که میگید برای همه اومده خخخ

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
سرکاری بود... چندین سایت و... ایمیل شما رو دارن پنل اس ام اس هم فراوونه. اسپم بوده

alikka

Registered User
لایک‌ها
226

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
متاسفانه هنوز که هنوزه سیستمشون خیلی خیلی فلج و داغونه ، اپراتورشون حتی نمیدونه باید Ctrl + F5 بزنه و یک ایمیل رو چند بار تو روز های متفاوت می فرسته که فلان لینک هنوز پاک نشده....
خیلی از دوستای ما (دانلود سنتر ها) از همون 8-9 سال پیش قید وب فارسی رو زدن و ترجیح دادن به جای خدمت به هم وطنشون سایت انگلیسی بالا بیارن تا ف..یلتر شدن دغدغه ای برای ادامه کارکردنشون نشه.
یه مورد دیگه که باعث میشه خیلیا دل و دماغشو ندارن برای وب فارسی کار کنن تبعض هست ، ببینید سایت ما دانلود سنتر فارسی هست و فول ترجمه و مطالب برگردان و اختصاصی آریا دانلود ، به بازی که ما قرار دادیم و عینا همون در خیلی از سایت های مطرح دیگه هست مشکل ساز هست و باید اون فایل حذف بشه اما سایت های .... موردی ندارن ونیاز به پاک کردنشون نیست.این مسئله بارها پیش اومده و هر سری بنده کلی وقت گذاشتم و گزارش دادم اما متاسفانه هرگز اپراتور و شخص مقصد هیچ ریسپانسی نشان نداده.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
امروز صبح ایمیلش هم امد بعد از 4 روز با کبوتر فکر کنم فرستادن خیلی تو راه بوده :)

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
ممکنه قبل از فیلتر کردن سایت دادگاهی کنن پرونده تشکیل بدن و....؟:general712:اگه فیلتر کردن سایتو ببندیم دیگه دادگاهی نمیکنن آیا؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ممکنه قبل از فیلتر کردن سایت دادگاهی کنن پرونده تشکیل بدن و....؟:general712:اگه فیلتر کردن سایتو ببندیم دیگه دادگاهی نمیکنن آیا؟
طبق قانون اولین مرحله تذکر هست و اگر رسیدگی نکنید میره مراحل بعدی تا اخرش برسه به دادگاه :)

معمولا دادگاهی در کار نیست مگر سایت های خاص که جرمشان چیز دیگری هست مثل امنیت ملی ، مستهجن ، عبور از ف.ی....لتر ...

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
طبق قانون اولین مرحله تذکر هست و اگر رسیدگی نکنید میره مراحل بعدی تا اخرش برسه به دادگاه :)

معمولا دادگاهی در کار نیست مگر سایت های خاص که جرمشان چیز دیگری هست مثل امنیت ملی ، مستهجن ، عبور از ف.ی....لتر ...
یعنی تو ساماندهی ثبت باشه تذکر دادن توجه نکردیم . فیلتر کردن ،سایتو ببندیم مشکلی نداره؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
یعنی تو ساماندهی ثبت باشه تذکر دادن توجه نکردیم . فیلتر کردن ،سایتو ببندیم مشکلی نداره؟

اولین بار تذکر میدن ! همان اولین بار هم ادرس صفحه ای که تذکر دادن فیلتر میشه و باید حذفش کنید !
اگر توجه نکردید اخطار میدن و میگن چرا توجه نکردید !
از اینجا جلوترش رو دیگه ما نرفتیم :دی خطرناکه :)

newads

Registered User
لایک‌ها
109
نه اقا مشکل نداره
من همین مورد برام پیش اومد تعطیلش کردم رفت از بس گیر دادن سر چیزای مسخره به یه انجمنم و فیلتر کردن ! بعد ایمیل زدم گفتم بابا قیدش رو زدم اصلا تعطیل شد بررسی کنید تایید کنید بعدا دردسر نشه یموقه ! اونام جواب دادن حله مشکلی نیس

سایت رو از تو پنل ساماندهیت پاک کن فقط
همین ! والسلام

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
ایمیل و اسم هاشون فک کنم یهویی میدن برا همه اما همونطور که بچه ها گفتن تاخیر داره و بعضی مواقع میزنن پست رو میترکونن بعد ایمیلش میاد
اگه میخواین سایتتون بکشه بالا ثبتش کنید و ایمیل ها رو با احترام جواب بدین
اگه ایمیل ها رو توجه نکنید
یکی دو سه تا .... بعدش یه روز صبح بهاری یا زمستونی که از خواب پا میشید میرید سراغ سایتتون میبینید اععع صفحه خوشگل موشگل فیل اومده بالا:D:D
نخندین دهه پند بگیرید برادرا اهای اون عقبی که دستت تو دماغته با تویم ها:D
بعد بگیر برو بیا تا اون موقعی که سایت از فیل در بیاد ( طبق نظر بچه ها 15 روز طول میکشه ) رتبه که کلن به فنا میره بازدید کلن میخوابه و یجوری دلسرد میشی پس همیشه هوا ایمیل هایی که میاد رو داشته باش
یکی از دوستان گفت بهترین راهش رفتن تو پنل خودت تو ساماندهیه که ببینی مشکل چیه و به چی پستی گیر دادن من اینو تست نکردم ولی احتمال زیاد تو پنل ساماندهیتونم میاد پس ضرر نداره اونم چک کنید
برا یمیل مختص یه پست یا موضوع هست یعنی نمیان 10 تا پست رو توی یک ایمیل بگن معمولا جدا میزنن
اگه میخواین ایمیل هاشون نیاد اون قوانینی که توی سایتاشون هست تا حدودی رعایت کنید
موفق باشید:D:D

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
باید ببینی صفحه سایتت توسط روبوت فیلتر شده یا توسط اپراتور

اگر روبوت باشه مربوط به کلمه یا تگ خاصی هست زیام مهم نیست و حتی ایمیل تذکر هم ارسال نمیشه
اما اگر اپراتور هست یعنی یا ریپورت شدی یا موضوع خطرناکی هست که حتی ممکنه کارت در آینده به دادستانی و فتا هم بکشه برای همین یک صفحه معمولی ( خودم به دلیل کامنت یک کاربر کارم به فتا کشید به بحمد الله به خیر گذشت )
نتیجه : اگر ایمیل پالایشش رو گرفتی سریعا حذف کن و اگر نه بیخیالش کاریش نداشته باش
کامنت خیلی خطری
منم یکبار به خاطر یک نظر از فتای شیراز بهم زنگ زدند که خدارو شکر بخیر گذشت

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام دوستان . دیشب یک پیامک برای من اومده با مضمون زیر :
لطفا ایمیل (ایمیل خودم رو زده بود) را فوری چک کنید
کمیته فیلترینگ
از این شماره امده بود
5000235027
هم ایمیلم و هم ایمیل Info سایتم رو چک کردم هیچی از طرف فیلترینگ یا ساماندهی نیومده بود .
نگران اینم که سایتم فیلتر بشه
کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ؟؟؟
ما که هر شش ما یه اخطار دریافت میکنیم
میدونستید یه تیم تک رقمی مسئول فیلتر سایت ها هستن
متاسفانه سواد خیلی کمی هم دارند
من خیلی با هاشون سرکله زدم هیچ ترسی به خودت راه نده
بیشتر اخطار های ما رو دوستان زحمت ریپورت میکشن
ولی تا الان مشکلی نداشتیم
یه چند باری اخطار داشتیم
یه بار کل دامین فیلتر شده البته توجه به اخطار نرکردیم به دلیل فصل امتحانات دانشگاه
یه بار هم باشماره کیوسک بهم تمام گرفتن :
اقای فلانی
گفتم بله
سایت شما غروب باز میشه
بای
کلا سیستم جدید
یکی گوگل
یکی ریپورت کاربر ها
بر اساس گوگل کار میکنه یعنی چی؟
یعنی اینکه تمام لینک های صفحه اول در هر کلمه خاص خود اقای فیلتری میخونه
ترتیب اهمیت موضوعی کلمه
ر ه بری
س ک س
گروه های فیس بوقی
گروه معاند
و........
گروه های اندرویدی بیشتر کاربرا ریپورت میدن و البته خود سیستم اونها هم وقتی امار بالا بره حساسیت نشون میده

و تمام هاستینگ های داخل هم مترسک هستن سریع اطلاعاتت به فتا میدن این خیلی بده
دامین .com هاستینگ غیر ایرانی خیلی خوبه
برای نامشخص بودن whois در سایت وردپرسی میتونی از یک افزوه وردپرسی و یا اینکه از سایت های بزرگ فیلتر شده جدید که مفسد فی ارض میشن whois بگیری میتونی بفهمی سرور از اونجا بخری
البته راه های دیگ هم وجود داره ....:general608:
مثلا کلا اینترنت از هوا بگیری این دیگه میشی ناسا ;)

مهمترین چیز و البته خیلی ها فکر میکنند کم اهمیت است IP َاست

Last edited:
بالا