• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در آمد میلیونی از اینترنت

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
الان 90درصد سایتای جدید پرداخت به پرفکت مانی و اوکی پی هم دارنکه با ایران مشکل ندارن
که من بهت پیشنهاد میکنم از پرفکت مانی استفاده کنی
زیر مجموعه ی اجاره ای هم میتونی بخری در سایتهای خارجی از بخش رنت رفرال یا rent referral

اینم یه سایت جدید که اسکم نشده و به پرفکت مانی پرداخت میکنه
اگه می شه سایتای دیگه هم معرفی کن
اگه سایت سورف هم سراغ داری معرفی کن

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
اگه می شه سایتای دیگه هم معرفی کن
اگه سایت سورف هم سراغ داری معرفی کن

سلام باشه اینم چندتا سایت دیگه ولی وقتی عضو میشی کلیک میکنی؟اگه نمیخوای کلیک کنی لطفا عضو نشو تو رو خدا

تو این وبلاگ هم بهترین سایتهایی که به پرفکت مانی پرداختی دارن رو معرفی میکنه :
poolsaznet.mihanblog.com

سایتهای سورف نمیشاسم قبلا باهاشون کار میکردم ولی بیشتراشون کلاه بردار هستن اونایی هم که پرداخت میکنند سود خیلی کمی دارن ارزش نداره وقتتو تلف کنی سایتهای کلیکی به نظر من بهترن

Last edited:

saman3

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همگی دوستان امروز می خوام یه راهی بهتون یاد بدم که خیلی راحت با صرف روزانه 1 ساعت بعد از 4 تا 5 ماه می تونید در آمد بسیار بالایی کسب کنید
روش کار هم بسیار ساده است
روش کار: شما در چند سایت ptc یا سایت های buxy یا سایت های کلیکی ثبت نام می کنی چند ماه کار می کنید به محض این که تونستید یک زیر مجموعه اجاره بکنید این کار رو بکنید تمام پولی رو که در می آرید رو زیر مجموعه اجاره کنید این جوریمی بینید که خیلی سریع و آسان می تونید در آمد چند میلیونی از اینترنت داشته باشی
تضیحات بیشتر در
http://www.odlar.ir/p/7/کسب-درآمد-سریع/
چه راه عجیب و جدیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:
اینطوری بود که ایرانیا پولدارترین آدمای دنیا بودن! هم راه جالبیه هم سایت.

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
دوستان سایت فام باکس کاملا اسکم می باشد حالا تا دو روز دیگه صبر کنید و بعد به انجمنش برید اگه پرداختی داشت که ثبت نام کنید اگه نداشت ثبت نام نکنید الماس باکس هم تا حالا پرداختی داشته اما برای اطمینان بذارید 2 سال از بودنش بگذره یا پرداختی ها به بالای 10000000 برسه اما تضمینی که سایتباکس ایران زمین اسکم نیست
http://buxiranzamin.com/?r=mahdighadimi2325
باز دهش کمه ولی اسکم بشو هم نیست 2 تا اسپانسر قوی داره حد اقل از سایت های خارجی که یا اسکم می شن یا به پرفکت مانی و اونایی که ایران رو تحریم نکردن پرداختی ندارن بهتره تازه وقتی به پرفکت مانی پرداختی دارن وقتی می خواهید به ریال تبدیل کنید از قیمت دلار واقعی کمتر ازتون می خرن اگه صراف مورد نظرتون کلاه بردار نباشه این سایتی که گفتم تا حالا حدود 33 میلیون پرداختی داشته

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
اونم اسکم میشه

بالا