اشتباه شما هم اينه كه بين تحميل سليقه و ابراز عقيده يه جورايي تفاوت نمي ذاري.
اما در مورد مقايسه:
به نظر من امروزه ديگه تفاوت گوشي هاي موجود توي يك كلاس خيلي كمتر شده. الآن ديگه تقريبا تمام گوشي ها Wapو irDA و Bluetooth و Voice رو دارن (بماند كه سامسونگ و ال جي هنوز دارن گيج مي زنن) پس تفاوتها به كيفيت و كارايي و ظاهر محدود مي شن.
از لحاظ ظاهر هميشه نمي شه گوشيها رو با هم مقايسه كرد، چون به هر حال هر كسي يه سليقه اي داره ( البته فكر كنم همه در مورد P800 اتفاق نظر دارن!). منم باهات موافقم كه ظاهر 6820 قشنگه ، نوكيا از لحاظ خلاقيت در طراحي جزو بهترين هاست ولي
به نظر من ظاهر گوشي (اگه خيلي جواد نباشه) از لحاظ اهميت بعد از كيفيت و كارايي قرار داره.
وقتي به كارايي مي رسيم تفاوتها كم كم خودشونو نشون ميدن. تركيب قرار گرفتن كليدها خيلي مهمه. در دسترس بودن و عدم امکان فشردن اشتباهی کلید دو فاکتور اصلی اند. كار كردن با بعضي گوشي ها ( مثل 6600 و SX1 ) واقعا عذاب آوره. در در مورد GUI هم بعضيا واقعا عقب اند. مثلا الآن ديگه
به نظر من كسي شك نداره كه سيستم آيكوني از سيستم ستوني راحت تره، ولی هنوز بعضیا نمی خوان خودشون وفق بدن. در مورد سنکرون هم می شه گفت که بعضیا خیلی محدود عمل می کنن. درسته که این گوشیا اکثرا از یک سیستم عامل استفاده می کنن ولی بعضیا روی واسط گرافیکی زیاد سرمایه گذاری نمی کنن.
ولی در مورد کیفیت: کیفیت صدا، كيفيت برقراري ارتباط، کیفیت تصویر، کیفیت و بلندی صدای زنگ، کیفیت و عمر باطری و کیفیت Material بكار رفته ، باز هم
به نظر من چیزاییه که خیلی راحت می شه در موردش قضاوت کرد. به نظر من غیر از دو مورد آخر، گوشیای کره ای توی این زمینه پیشتازن و SonyEricsson نزديك ترين رقيب اوناست. تجهيزات جانبي و كيفيتشون هم پارامتر بعديه. كه توي اين مورد به نظر من فقط دو تا رقيب وجود دارن.
در ضمن من هر چي Z600 رو نيگا كردم نفهميدم از كدوم ور قيافه اش سامسونگيه؟!