• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در حال ديدن چه انيمه/انيميشني هستيد ?

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
من برادر ِهیوگا هستم .
13060IMM302%5B1%5D.gif
.

فكر كنم زياد پست نميزني چون من نديدمت تا بحال!
13060IMM302%5B1%5D.gif

Just_Cuz_06.gif

میگما با این تعریفی که شما از این انیمه کردی میخوام حتما دانلود کنم..:(

فقط یه چیزی:

من کلا اعصاب عقب جلو کردن زیرنویس رو ندارم مخصوصا اگه دوبله ژاپنی باشه که دیگه نمیفهمم چطوری هماهنگ کنم باز انگلیسی رو میفهمم :D و از طرفی میخوام با دوبله اصلی ببینم لینک دانلود این انیمه هماهنگ با این زیرنویسا تو خود انجمن نیست؟دوبله زبان اصلی و انگلیسی با همه؟ و میشه بینشون جابه جا شد؟

مگه این که شما خودت بگی دقیق چند ثانیه جلو ببرم دی:

:D

خوب، ببين .. من الان چك كردم تمام قسمت ها بايد به اين صورت در بيان :

attachment.php

هر قسمت رو كه شروع ميكني به ديدن، با كليد ج يا همون ] به اين اندازه زيرنويس رو جلو ميبري و بعد هماهنگه!;)

لینک دانلود این انیمه هماهنگ با این زیرنویسا تو خود انجمن نیست؟

راستش نميدونم مترجم هاي انيمه با چه فن سابي زيرنويس كردن وگرنه اگه اون نسخه رو دانلود ميكردي، مشكلي در مورد زيرنويس نداشتي
13060IMM302%5B1%5D.gif
، حالا بهرحال اين راهي كه گفتم رو برو جلو، ببين ميشه يا نه...

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    5 KB · نمایش ها: 161

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
انيمه Peace Maker Kurogane رو دارم ميبينم.

13485IMM3.JPG

انيمه خيلي خوبيه! شخصيت پردازي هاي خيلي جالبي داره + طراحي كاركتر ها هم خيلي خوبه، خصوصا شخصيت اول كار، تتسو با اون قد كوچيكش خيلي شخصيت جالبيه و صداپيشه ش هم حرف نداره! طبق معمول يك عدد خوك هم درون انيمه داريم براي آزار و اذيت شخصيت اول انيمه و حتي تيتراژ پاياني رو هم در دست خودش داره :

13485IMM4.JPG

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
لینک تورنتش رو اگه دوستان میخان اینه میتونن تنظیم کنین قسمت قسمت بگیرین.هر قسمت حدود 40 مگ هست.

http://file.sh/download/Na/Naruto-%281-220%29-Eng-Dub.4611519.html

دراگون بال رو چند قسمتی از RTL دیدم خوشم نیومد چند سال پیش ONE Piece رو میدیدم اون خیلی جذاب تر بود.

با چند قسمتد در مورد دراگونبال نمیشه تصمیم گرفت چون انیمه اش هر چی میره جلوتر بهتر میشه در حالیکه وان پیس خیلی سطحش ثابته و بالا و پایین نمیشه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
فكر كنم زياد پست نميزني چون من نديدمت تا بحال!
13060IMM302%5B1%5D.gif

Just_Cuz_06.gif

خوب، ببين .. من الان چك كردم تمام قسمت ها بايد به اين صورت در بيان :

attachment.php

هر قسمت رو كه شروع ميكني به ديدن، با كليد ج يا همون ] به اين اندازه زيرنويس رو جلو ميبري و بعد هماهنگه!;)

راستش نميدونم مترجم هاي انيمه با چه فن سابي زيرنويس كردن وگرنه اگه اون نسخه رو دانلود ميكردي، مشكلي در مورد زيرنويس نداشتي
13060IMM302%5B1%5D.gif
، حالا بهرحال اين راهي كه گفتم رو برو جلو، ببين ميشه يا نه...

دمت گرم دادا..من دارم همین تورنت رو میگیرم...

امیدم به شماست ها :D

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
در حال دیدن انیمه Steins Gate هستم ، داستانش بنظر جالب میومد ... کاراکترهاش که جالب بودن :D داستان در مورد ماشین زمان و سفر در زمان و پارادوکس زمانی و ... هستش ;)

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 20100724_gate01.jpg
    20100724_gate01.jpg
    56.3 KB · نمایش ها: 110

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
چندتا انيمه به صورت هفتگي دارم ميبينم :

Steins;Gate

28798.jpg

خيلي درگير كننده و البته مبهم.

SKET Dance

28669.jpg

يه انيمه شاد و پر انرژي با نوآوري هاي جالب.

sai no Hoken Taiiku

27498.jpg

خيلي خيلي عجيب! طنز جالبي داره :دي

Hanasaku Iroha

28967.jpg

انيمه خيلي خوبيه. كاركتر هاي جالبي داره.

Deadman Wonderland

29108.jpg

قسمت اولش رو ديدم، خيلي جالب بود. به نظر مياد كه انيمه خيلي خوبي بشه.

A-Channel

27426.jpg

عالي نيست ولي خوب ميشه 20 دقيقه صرف ديدنش كرد.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خب خب دیروز چندتا از انیمه هایی که بنظرم خوب بودن (تجربه از خوندن مانگاشون) دیدم که واقعا جالب بودن مخصوصا که در بعضی مواقع داستان از داستان اصلی تفاوت داشت که خیلی خوب بود :D:D:D:D

Ao no Exorcist
28499.jpg
برام جالب بود چون داستانشو خیلی دوست دارم ... :D میپسندیم :cool:

Deadman Wonderland
29108.jpg
اینم یکی دیگه از انیمه های جالب ولی خیلی پیچیده هستش ... داستان جالبی هم داره ... میپسندیم.;)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
Gintama_4_45.jpg

Gintama

20 قسمت اول رو ديدم، خيلي خيلي خوب بود. خصوصا اين قسمت 20 ش خيلي خنده دار بود.
كلا اين چند روزه اين انيمه باعث شده كه كمتر فيلم و سريال خارجي ببينم!
13060IMM302%5B1%5D.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دارم فصل دوم سري انيميشني The Ricky Gervais Show رو ميبينم! خيلي عاليه.

14690IMM34.JPG

Ricky Gervais اينبار سراغ يك آدم عجيب و غريب به اسم Karl Pilkington رفته و با آوردن كارل به يك برنامه راديو مانند و talk show مانند يه برنامه طنز خيلي ديدني رو اجرا ميكنه.. اين كارل جدا خيلي آدم عجيب و غريبي هستش! من اوائل فصل يك كه بودم، فكر ميكردم كه رفتار كارل كلا يك نمايش هستش و واقعيت نداره ولي خوب وقتي كه به يوتيوب رفتم و چند ويديو از خود شخصيت واقعي كارل ديدم، يه مقدار نظرم راجع بهش عوض شد. البته هنوز هم احتمال نمايشي بودنش برام رفع نشده و هنوز نيمچه درصدي به اين باورم كه كل حركات و حرفهاي كارل ميتونه يه حركت نمايشي باشه ولي خوب اگه اينطور باشه، كارل جدا يك بازيگر عالي و باور پذير هستش.

فایل های ضمیمه

• 3.jpg
    3.jpg
    31.4 KB · نمایش ها: 6
  • 5.jpg
    5.jpg
    42.5 KB · نمایش ها: 5

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بلیچ رو شروع کردم دیدن تا الان که معمولی بوده برام البته همه اونایی که دیدن میگن از قسمت 12-15 به بعد تازه جذاب میشه.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بعد از ديدن 50 اپيزود اول Gintama فعلا اونو كنار گذاشتم و اين انيمه رو شروع كردم :

17471.jpg

Aoi Bungaku

دو اپيزود اول رو ديدم. خيلي خيلي خوب بود. خصوصا اپيزود اولش كه به نظر من يه چيزي در حد شاهكار بود. حسابي از ديدن اپيزود اولش لذت بردم. درام خيلي خوب، داستان جالب، تا حدودي ترسناك، موسيقي خيلي خيلي خوب و ... كلا انيمه تاريك جذابي به نظر مياد.انيمه ش متشكل از چند داستان مختلفه! چهار اپيزود اول مربوط به داستان اول بود. انصافا اين چهار اپيزود عالي بود. يعني داستان اولش حرف نداشت. ولي بعد از اون، زياد داستان هاي فوق العاده اي نداشت و خيلي سطح متوسطي داشتن.

روي هم رفته بعد از ديدن اون داستان اول خيلي سطح انتظاراتم بالا رفته بود. وقتي كه داستان اول تموم ميشه و ميريم به سراغ داستان هاي بعدش، آدم احساس ميكنه كه داره يه انيمه ديگه رو ميبينه! (اونم انيمه هاي خيلي ضعيف تر نسبت به چهار قسمت اول!)

به نظر من، داستان اولش واقعا ارزش ديدن رو داره :

15367IMM2.JPG

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
دارم فصل دوم سري انيميشني The Ricky Gervais Show رو ميبينم! خيلي عاليه.

من اوائل فصل يك كه بودم، فكر ميكردم كه رفتار كارل كلا يك نمايش هستش و واقعيت نداره ولي خوب وقتي كه به يوتيوب رفتم و چند ويديو از خود شخصيت واقعي كارل ديدم، يه مقدار نظرم راجع بهش عوض شد.

ای ول !
109.gif

در اصل یه سری پادکست بود که تو نت رایگان می ذاشتن، بعد فکر کنم از رادیو هم پخش شد.

درمورد کارل هم شک نکن بازیگر نیست و شخصیت خودش همین شکلیه. (نه اینکه واقعن ابله باشه منظورم اینه تو واقعیت از اون آدمایی هست که خودشونو به اون راه می زنن!) از این آدمای دانای کل که راجع به همه چیز یه نظری دارن (بدون داشتن کوچکترین اطلاعاتی!) . در کل شخصیت های dumb و احمقی مثل هومر سیمپسون (ترجیحن اگه کچلم باشن! :دی) همیشه می گیره. تا ابد و ابدیت هم میشه باهاشون کار کرد، چون هیچ وقت تموم نمیشن. همونجور که نادانی و حماقت هیچ وقت تموم نمیشه.
staunugly.gif

راستی سری ... Ricky Gervais Guide To هم اگه تونستی بگیر گوش کن. تو این پادکست ها بیشتر متمرکز شدن رو موضوعات خاص و کارل راجع به مسائل مختلف مثل هنر و تاریخ و پزشکی و فلسفه و... نظراتشو بیان می کنه! (من اول اینا رو گرفته بودم به خیال اینکه یه مجموعه آموزشی دارم می گیرم، ولی نمی دونستم که... !
sheep.gif
)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
Ugly Americans ميبينم! عاليه! يك دنياي عجيب پر از كاركتر هاي عجيب تر!
15576IMMdevil.gif

15574IMM1.JPG

15574IMM2.JPG

درمورد کارل هم شک نکن بازیگر نیست و شخصیت خودش همین شکلیه. (نه اینکه واقعن ابله باشه منظورم اینه تو واقعیت از اون آدمایی هست که خودشونو به اون راه می زنن!) از این آدمای دانای کل که راجع به همه چیز یه نظری دارن (بدون داشتن کوچکترین اطلاعاتی!) . در کل شخصیت های dumb و احمقی مثل هومر سیمپسون (ترجیحن اگه کچلم باشن! :دی) همیشه می گیره. تا ابد و ابدیت هم میشه باهاشون کار کرد، چون هیچ وقت تموم نمیشن. همونجور که نادانی و حماقت هیچ وقت تموم نمیشه.
staunugly.gif

دقيقا!
13060IMM302%5B1%5D.gif
ايشون هم تمام ملاك هاي لازم رو داره! كچل ه و فكر ميكنه كه همه چيزو ميدونه! سوالي نيست كه ريكي توي برنامه بپرسه و اون جواب نده! هميشه يك جواب رو به ريكي پس ميده! (و هميشه هم اون جواب، احمقانه ترين جواب ممكن هستش) نكته جالب اينه كه، به نظر مياد كارل، جنبه فوق العاده بالايي داره و اصلا به اين راحتي ها ناراحت نميشه! حالا يك نفر هر چقدر هم كه احمق باشه، وقتي كه دو نفر پيش اون باشن و تمام بيست دقيقه به مسخره كردن و تحقير اون بپردازن، از اين محيط خسته ميشه و بحث رو ادامه نميده ولي كارل حتي در آخرين دقيقه ها هم حاضر جوابه. يه نقطه مثبت ديگه هم كه سريال داره، اون حضور Stephen Merchant هستش! من اصلا باهاش آشنايي نداشتم ولي خوب بعد از ديدن اين برنامه، بهش علاقه پيدا كردم. نويسنده هر دو ورژن سريال The Office و Extras كه هر سه تا سريال هاي عالي هستند.

attachment.php

راستی سری ... Ricky Gervais Guide To هم اگه تونستی بگیر گوش کن. تو این پادکست ها بیشتر متمرکز شدن رو موضوعات خاص و کارل راجع به مسائل مختلف مثل هنر و تاریخ و پزشکی و فلسفه و... نظراتشو بیان می کنه! (من اول اینا رو گرفته بودم به خیال اینکه یه مجموعه آموزشی دارم می گیرم، ولی نمی دونستم که... !
sheep.gif
)
آه، نميدونستم چنين چيزي هم هست. ايول! رفتم سراغش!
13060IMM302%5B1%5D.gif

فایل های ضمیمه

• 4.JPG
    4.JPG
    21.9 KB · نمایش ها: 117

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بعد از ديدن 50 اپيزود اول Gintama فعلا اونو كنار گذاشتم و اين انيمه رو شروع كردم :

17471.jpg

Aoi Bungaku

دو اپيزود اول رو ديدم. خيلي خيلي خوب بود. خصوصا اپيزود اولش كه به نظر من يه چيزي در حد شاهكار بود. حسابي از ديدن اپيزود اولش لذت بردم. درام خيلي خوب، داستان جالب، تا حدودي ترسناك، موسيقي خيلي خيلي خوب و ... كلا انيمه تاريك جذابي به نظر مياد.انيمه ش متشكل از چند داستان مختلفه! چهار اپيزود اول مربوط به داستان اول بود. انصافا اين چهار اپيزود عالي بود. يعني داستان اولش حرف نداشت. ولي بعد از اون، زياد داستان هاي فوق العاده اي نداشت و خيلي سطح متوسطي داشتن.

روي هم رفته بعد از ديدن اون داستان اول خيلي سطح انتظاراتم بالا رفته بود. وقتي كه داستان اول تموم ميشه و ميريم به سراغ داستان هاي بعدش، آدم احساس ميكنه كه داره يه انيمه ديگه رو ميبينه! (اونم انيمه هاي خيلي ضعيف تر نسبت به چهار قسمت اول!)

به نظر من، داستان اولش واقعا ارزش ديدن رو داره :

15367IMM2.JPG

خوب این انیمه چند تا نویسنده مستقل داره. 4 قسمت اول مال یک نویسنده است اگر اشتباه نکنم نویسند دث نوت. بقیه هم مال کسان دیگه. حتی چند تا کارگردان هم داره. اصلا به این انیمه نمیشه گفت یک سری تلوزیونی بلکه چند تا انیمه مستقل هست. با نویسنده و کارگردان جدا. همون اولی هم خوبه برای جلب بیننده

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خوب این انیمه چند تا نویسنده مستقل داره. 4 قسمت اول مال یک نویسنده است اگر اشتباه نکنم نویسند دث نوت. بقیه هم مال کسان دیگه. حتی چند تا کارگردان هم داره. اصلا به این انیمه نمیشه گفت یک سری تلوزیونی بلکه چند تا انیمه مستقل هست. با نویسنده و کارگردان جدا. همون اولی هم خوبه برای جلب بیننده

من به جزييات كارگردان ها و نويسنده هاي كار، توجه نكرده بودم. بهرحال خيلي حيف شد كه بقيه داستان هاش به اندازه اولي قوي نيستند. البته اون تم كلي داستان ها جالبه ولي خوب اون جذابيت داستان اول رو نداشتند.

يكي از داستان هاي آخرش (The Spider's Thread) هم خيلي برام جالب بود :

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    26.9 KB · نمایش ها: 95

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
دقيقا!
13060IMM302%5B1%5D.gif
ايشون هم تمام ملاك هاي لازم رو داره! كچل ه و فكر ميكنه كه همه چيزو ميدونه! سوالي نيست كه ريكي توي برنامه بپرسه و اون جواب نده! هميشه يك جواب رو به ريكي پس ميده! (و هميشه هم اون جواب، احمقانه ترين جواب ممكن هستش)

شاید کارل بهترین شخصیتی باشه که بتونه جای هومر سیمپسون رو بگیره، چون تمام افکارش ما رو یاد اون دُرفشانی های بی نظیر هومر میندازه مثل 'You'll have to speak up, I'm wearing a towel !l '
crazy.gif

من بیشتر از همه عاشق دفتر خاطرات شم. یعنی اینکه تک تک افکار طلایی شو مکتوب میکنه، بی نظیره!
crazy.gif

حالا يك نفر هر چقدر هم كه احمق باشه، وقتي كه دو نفر پيش اون باشن و تمام بيست دقيقه به مسخره كردن و تحقير اون بپردازن، از اين محيط خسته ميشه و بحث رو ادامه نميده ولي كارل حتي در آخرين دقيقه ها هم حاضر جوابه.
آره خدایی کارل خیلی با جنبه س.

گیر دادنای استیو و ریکی هم از قسمتای باحالشه. مخصوصا وقتی ریکی جوگیر میشه و سریع جوش میاره از BS هایی که کارل میگه و بعد استیو از روی شیطنت میگه : بذار حرفشو تموم کنه! ببینیم چی می خواد بگه!
crazy.gif

يه نقطه مثبت ديگه هم كه سريال داره، اون حضور Stephen Merchant هستش! من اصلا باهاش آشنايي نداشتم ولي خوب بعد از ديدن اين برنامه، بهش علاقه پيدا كردم. نويسنده هر دو ورژن سريال The Office و Extras كه هر سه تا سريال هاي عالي هستند.
Extras رو دیدی؟ چطور سریالیه؟

//

واسه اینکه اسپم نشه، منم دارم سیزن دوی سوپرجیل رو نگاه می کنم که بعد از 4 سال برگشته.

15658IMMsuperjail_still.jpg

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
i372120_mokeydluffy.png

با عرض سلام و نخسته باشید!
One Piece رو در حال دیدن بودم و تمام کردم تا قسمت 500 , الان هم منگاش رو می خونم چون معتادش شدم , نمیدونم تموم بشه چیکار کنم
connie_mini_goof.gif

Naruto
Bleach(البته بعد از اتمام فیلر ها)
Family Guy
American Dad
Cleveland Show
موارد فوق رو هم که همچنان دنبال می کنم !
connie_mini_oldman.gif

وان پیس رو دیدم بعضیا تو تاپیک گفتن خیلی زیاده نبینید و اینا , منم خودم همین فکر رو می کردم ولی بعد از توصیه یکی از دوستان که دیده بود , دی وی دی هاشو که 2 سال بود تو کیف دی وی دی بود در آوردم و نگاه کردم , هر چه جلوتر می رفتم بیشتر دلم می خواست ببینم ! البته من که نسبت به بعضی دوستان زیاد نگاه نمی کنم اما بعضی روزا 12~10 قسمت هم میدیدم
connie_mini_glasses.gif

Luffy Lying.jpg
این عکس هم دروغ گفتن لوفی هست !

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
نمیدونم تموم بشه چیکار کنم

نترس ، تازه به وسط داستان هم نرسیدیم ...

یه 10 سال دیگه باید بخونی و ببینی :D

بالا