• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در حال ديدن چه انيمه/انيميشني هستيد ?

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
74813604222524829516.png

الان دارم GTO-Great Teacher Onizuka رو مي بينم , داستانش قشنگه فقط اون قسمتي که کارکتر ها حالت عبوس به خودشون ميگيرن به نظرم زشته مي تونست قشنگتر باشه! البته نوع خودش هست ديگه!
snoozer_disobedient_mini.gif

gto0217rs.jpg
نترس ، تازه به وسط داستان هم نرسيديم ...

يه 10 سال ديگه بايد بخوني و ببيني:D
نه منظورم اون نبود , منظورم همين مانگاش بود که بخونم تا قسمت آخرش باز بايد هي هفته اي صبر کنم تا echiro oda بنويسه بعدش بخونم !
connie_mini_worrier.gif

وگرنه اونو که آره ميدونم مثل اينکه تا 1000 قسمت ميرسه تقريبا همون 10 سالي که گفتي درسته!
connie_mini_paranoid.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
attachment.php

دارم Archer ميبينم!

يه انيميشن خيلي خوب. سطح طنز نسبتا خوبي داره! شخصيت پردازي هاي جالب و موضوعات تازه و ديدني.

باحال ترين كاركترش مشخصا همون كاركتر اصلي انيميشن يعني Sterling Archer هستش! يه مامور مخفي كه حسابي اخلاق عجيبي داره. نكته جالب در مورد اين كاركتر اينه كه، صداپيشه ش كسي نيست جز Jon Benjamin صداپيشه شخصيت باب تو انيميشن Bob's Burgers و كلا براي من صداي آشناييه.

Judy Greer هم يكي از صداپيشه هاي خوب انيميشنه.

سطح گرافيكي كار هم در نوع خودش جالبه. يه جورايي متفاوته.

attachment.php

IMDb

فایل های ضمیمه

• 111.JPG
    111.JPG
    26.4 KB · نمایش ها: 56
  • 2.JPG
    2.JPG
    48.5 KB · نمایش ها: 61

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
i372120_mokeydluffy.png

با عرض سلام و نخسته باشید!
One Piece رو در حال دیدن بودم و تمام کردم تا قسمت 500 , الان هم منگاش رو می خونم چون معتادش شدم , نمیدونم تموم بشه چیکار کنم
connie_mini_goof.gif

وان پیس رو دیدم بعضیا تو تاپیک گفتن خیلی زیاده نبینید و اینا , منم خودم همین فکر رو می کردم ولی بعد از توصیه یکی از دوستان که دیده بود , دی وی دی هاشو که 2 سال بود تو کیف دی وی دی بود در آوردم و نگاه کردم , هر چه جلوتر می رفتم بیشتر دلم می خواست ببینم ! البته من که نسبت به بعضی دوستان زیاد نگاه نمی کنم اما بعضی روزا 12~10 قسمت هم میدیدم
connie_mini_glasses.gif

مشاهده پیوست 69464
این عکس هم دروغ گفتن لوفی هست !

خیلی بچه گونه است دیگه....

برای دبستان و پیش دبستان خوبه :))

55741.jpg

Last edited:

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32

با این حرف شما متاسفانه مخالفم , این انیمه دارای مفاهیم آموزشی و نهفته ارزشمند بسیاری هست!
اتفاقا برای بچه ها مضر هست برای اینکه بعضی اوقات لحن حرف زدن و لباس پوشیدن شخصیت ها یکمقدار خشن میشه و اصلا مناسب برای سنین کم نیست!
connie_mini_oldman.gif
(البته بچه های این دوره زمونه 2 تا آدم بزرگ رو میخورن !)
پست قبلیتون رو هم دیدم که گفتین بچه گونس , حالا نمیدونم شما اصلا نگاه کردین یا با توجه به عکس هاش قضاوت می کنید؟ چون منم تا نگاه نکرده بودم فکر میکردم که خیلی مزخرف باشه ولی دیدم برعکسش هست و خیلی عالیه!
Laie_60Bmini.gif

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26

55741.jpg

بهترین انیمه آنگویینگ هست ...

به نظر من رده سنیش +18 هم هست ...

حداقل اینه که از ناروتو و بلیچ بچه گونه تر نیست (البته هیچ کدومشون بچه گونه نیستن)

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بهترین انیمه آنگویینگ هست ...

به نظر من رده سنیش +18 هم هست ...

حداقل اینه که از ناروتو و بلیچ بچه گونه تر نیست (البته هیچ کدومشون بچه گونه نیستن)

با نظر شما که +18 نمیشه چون نیست!

انیمه فوق العاده سخیف و بچه گانه ایست، کم مونده عروسک بگیرن دستشون تو این انیمه....

صد رحمت به یوگی و دوستان...

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
با این حرف شما متاسفانه مخالفم , این انیمه دارای مفاهیم آموزشی و نهفته ارزشمند بسیاری هست!
اتفاقا برای بچه ها مضر هست برای اینکه بعضی اوقات لحن حرف زدن و لباس پوشیدن شخصیت ها یکمقدار خشن میشه و اصلا مناسب برای سنین کم نیست!
connie_mini_oldman.gif
(البته بچه های این دوره زمونه 2 تا آدم بزرگ رو میخورن !)
پست قبلیتون رو هم دیدم که گفتین بچه گونس , حالا نمیدونم شما اصلا نگاه کردین یا با توجه به عکس هاش قضاوت می کنید؟ چون منم تا نگاه نکرده بودم فکر میکردم که خیلی مزخرف باشه ولی دیدم برعکسش هست و خیلی عالیه!
Laie_60Bmini.gif

دیدم متاسفانه این انیمه رو. کارتونه در واقع و برای برنامه کودک ساخته شده. عکس هاش چند برابر از خود انیمه بهتره!

حرف ها رو:

آخ جون بریم دزددریایی بشیم! (حرف بچه 4 ساله- حالا چرا دزد؟!)
من وان پیس ر و می خواهم! (چی هست؟ نمی دونم ولی میخوام!)

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
دیدم متاسفانه این انیمه رو. کارتونه در واقع و برای برنامه کودک ساخته شده. عکس هاش چند برابر از خود انیمه بهتره!

حرف ها رو:

بالاخره هر مسئله ای یک سری مخالف و موافق داره , اشکال نداره.
بعدشم وقتی فضای یک دنیا رو این بحث میچرخه چرا یک بچه نگه بریم دزد دریایی بشیم؟!آدم هر چی ارزش باشه تو جامعه اش می خواد اون بشه , مثلا مهندس شدن ارزشه تو دنیا واقعیه حالا تو وان پیس هم دزد دریایی شدن یک ارزش هست!
connie_mini_tapfingers.gif

آخرش می فهمن چیه!
connie_mykilroy.gif

حالا اینو ولش , شما چی نگاه می کنی ؟!
connie_mini_tongue.gif

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26

حرف ها رو:

بالاخر هر کسی نظر خودش رو داره دیگه ...

ولی شما حتماً بیشتر از 1 قسمت ندیدیش ...

وقتی 400 قسمت که ببینی ، میفهمی که بالای 18 باید ببینش (البته خودمم 17 سالمه :D)

خلاصه به نظر من بین سه تا انیمه برتر ، از همه سرتره ...

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بالاخر هر کسی نظر خودش رو داره دیگه ...

ولی شما حتماً بیشتر از 1 قسمت ندیدیش ...

وقتی 400 قسمت که ببینی ، میفهمی که بالای 18 باید ببینش (البته خودمم 17 سالمه :D)

خلاصه به نظر من بین سه تا انیمه برتر ، از همه سرتره ...

خدایی حرفهای جالبی میزنی :)

با 17 سال سن می گی که این انیمه بزرگساله و باید بالای 18 سال ببیندش:)

به هر حال این انیمه رو رسمی اعلام کردند ریتینگش PG-13 هست یعنی برای 13 سال به بالا طبق نظر والدین :) حالا شما بگی بالای 18 ساله چیزی عوض نمیشه.

خود نویسنده مانگاش میگه این داستان همیشه یک داستانی برای کودک و نوجوان خواهد بود.

ضمنا من تا مرگ ایس وان پیس رو دیدم :)

Last edited:

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
خدایی حرفهای جالبی میزنی :)

با 17 سال سن می گی که این انیمه بزرگساله و باید بالای 18 سال ببیندش:)

به هر حال این انیمه رو رسمی اعلام کردند ریتینگش PG-13 هست یعنی برای 13 سال به بالا طبق نظر والدین :) حالا شما بگی بالای 18 ساله چیزی عوض نمیشه.

خود نویسنده مانگاش میگه این داستان همیشه یک داستانی برای کودک و نوجوان خواهد بود.

ضمنا من تا مرگ ایس وان پیس رو دیدم :)

منبع؟
اگر تا اونجاش دیدی که پس دلت از سنگه من که دیوانه شدم اونجا 5 شب غذا نخوردم 10 شب نخوابیدم
connie_mini_spin.gif

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
منبع؟
اگر تا اونجاش دیدی که پس دلت از سنگه من که دیوانه شدم اونجا 5 شب غذا نخوردم 10 شب نخوابیدم
connie_mini_spin.gif

یادش به خیر وقتی بچه بودم و نمایش شنگول و منگول رو میدیدم اون صحنه که گرگه شنگول و منگول رو می خورد اینطوری می شدم:D

ولی مرگ ایس خیلی هندی تموم شد خدایی....به هر حال.

آقا بیخیال نگاه کنید ولی هی بزرگسالش نکنید این وان پیس رو، حالا نمایش کودک و نوجوان نگاه کردن چیز بدی نیست که اسمش و رده سنیش رو عوض کنیم.

پ.ن: منبع اینکه وان پیس یک مانگای کودک و نوجوان باقی خواهد ماند یکی از مصاحبه های مانگاکای وان پیس اگر خیلی براتون مهمه برم بگردم براتون پیداش کنم.

Last edited:

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
یادش به خیر وقتی بچه بودم و نمایش شنگول و منگول رو میدیدم اون صحنه که گرگه شنگول و منگول رو می خورد اینطوری می شدم:D

ولی مرگ ایس خیلی هندی تموم شد خدایی....به هر حال.

آقا بیخیال نگاه کنید ولی هی بزرگسالش نکنید این وان پیس رو، حالا نمایش کودک و نوجوان نگاه کردن چیز بدی نیست که اسمش و رده سنیش رو عوض کنیم.

کم آوردی مغالطه نکن!
connie_mini_pulltongue.gif

واسه حرفت منبع بده!
connie_mini_kilroy.gif

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
پ.ن: منبع اینکه وان پیس یک مانگای کودک و نوجوان باقی خواهد ماند یکی از مصاحبه های مانگاکای وان پیس اگر خیلی براتون مهمه برم بگردم براتون پیداش کنم.

آره خیلی برام مهمه.
connie_mini_paranoid.gif

اگر این واسه کودک و نوجوان باشه پس باید آخر الزمان باشه!
connie_mykilroy.gif

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آره خیلی برام مهمه.
connie_mini_paranoid.gif

اگر این واسه کودک و نوجوان باشه پس باید آخر الزمان باشه!
connie_mykilroy.gif

خوب این هم یکی از مصاحبه هاش، لینک میدم قسمت های قرمز رو هم به بحث ما مربوطه فقط ترجمه میکنم چون بقیه اش برام مهم نیست.

ازم لینک خواسته بودید که مانگاکای وان پیس گفته باشه این مانگا رو برای بچه ها مینویسه این هم لینک مصاحبه کامل:

Weekly Jump Interview With Oda-Sensei!

این هم ترجمه قسمت های قرمز از چند تا از سوال های این مصاحبه.

مصاحبه با اودا نویسنده و طراح وان پیس:

مصاحبه کننده: در دنیای مانگا* همه نوع مانگایی رو میبینیم حتی مانگاهای خیلی زیادی هستند که برای بزرگسالان هستند ولی شما همیشه گفتید که تمرکزتون روی پسرهاست**، نوشتن در راه وفاداری به مانگای شونن***

توضیحات:
* مانگا کمیک ژاپنی است
**boy در زبان انگیسی به پسر بچه گفته میشه
**** شونن در ژاپنی به پسرهای 10 تا 17 سال گفته میشه

I: In the world of manga all sorts of genres appear, and there are very many adult readers. But you've always said that you'll keep focused on "boys", writing the "royal road" of Shounen Manga.

اودا:هنوز هم میگم، بیشترین چیزی که برام مهمه اینه که این مانگا زیاد طول می کشه و کم کم خواننده ها بزرگ میشن ولی مهم اینه که نویسنده گرفتار این نشه. اگر بخواهید با خواننده ها هماهنگ کنید خودتون رو مانگا کم کم تبدیل میشه به یک مانگای بزرگسال... و اگر اینطور بشه پسرهای بعدی یعنی خواننده های جدید باهاش ارتباط برقرار نمی کنند...به نظر من اونهایی که مانگای شونن میخونن بزرگ میشن و بعد ولش می کنند...

O: I still believe that. The one thing I think about the most when it comes to doing this for a long time is that the readers gradually grow up. But it's important for the writer not to get caught up in that. If you try to adapt to the readership, the manga will also gradually become adult. And if that happens, the next boys - the new readers - won't be able to get in! It turns into a manga that only hard-core fans can appreciate! It's okay if the readership changes. I think that the readers of Shounen Manga grow up and leave, and that's why I'm always thinking of how I can make the boys who start reading now happy. I think that as long as Shounen Manga doesn't lose that focus, we'll be alright. It's the answer I've arrived to after doing this for a long time, experiencing different periods, punching the walls, and reflecting on it.

مصاحبه کننده: فکر می کنی مانگا در آینده چه تغییری می کنه؟

I: How do you think manga will change in the future?

اودا: اگر قبول کنیم که خوبه مانگا شونن باشه، من فکر نمی کنم هیچوقت تغییری بکنه....تا وقتیکه من مجموعه رو در میارم به این فکر می کنم که اگر خودم یک بچه بودم چی دوست داشتم بخونم برای همین بچه های حال حاضر هم حتما ازش خوششون میاد....

O: If it's okay to stick to Shounen Manga - I don't think it'll change at all. Boys like excitement, and that hasn't changed since ancient times. As long as I present things that I think I would have been happy to read when I was a child, the present children are bound to find it interesting. I do have a feeling that the trends in the manga world is changing, but... Yeah, I definitely think that it'd be bad to change. When I talk about not changing, it might sound like I'm saying that we should keep writing old stuff, but that's not it at all. On the contrary, I think freshness is necessary.

می بینید که هم از لفظ بچه استفاده کرده و هم تاکید کرده که این وضعیت رو تغییر نمیده. دوستان این که انیمه ای رو دوست داشته باشیم دلیل نمیشه براش هزار جور لقب نچسب استفاده کنیم. وان پیس برای بچه ها نوشته شده و میشه و طبق گفته نویسنده اش تا آخر هم همیطور خواهد بود اتفاقا طرفداران زیادش به دلیل همینه که مخاطب کودک و نوجوان داره . البته نمی گم بزرگسال نمی تونه نگاه کنه یا ایرادی داره ولی این انیمه کودکانه هست. حتی طراحی ها هم کارتونی و عروسکی هست.

19083.jpg

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
کودک و نوجوان که همه انیمه ها هستن (بیشترشون)

من مشکلم اینجاست که تو ناروتو و بلیچ رو هم در همین سطح میدونی یا نه ؟؟؟

(چون این سه تا با هم رقیب هستن)

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون بابت جستوجو و گذاشتن این مصاحبه زیبا , الان وقت ندارم , ذخیره کردم بعدا همشو می خونم.واسه ترجمه هم دست شما درد نکنه ولی لازم نبود.
connie_mini_boycleanglasses.gif

شما این رو در واقع گذاشتی که ثابت کنی این مانگا/انیمه منحصرا واسه کودک و نوجوان هست ولی من نمیدونم کجای این مصاحبه این مطلب رو اثبات می کنه که این مانگا منحصرا برای کودک و نوجوان هست؟این فقط نوشته من هدفم کار کردن روی پسر ها هست ولی نگفته که این مانگا مخاطب بزرگسال رو جذب نمی کنه همونطور هم که خیلی جذب کرده مخاطب بزرگسال رو.
snoozer_disobedient_mini.gif

در قسمت بعدی سوال آخر که شما نزاشتین گفته شده که اگر مانگا تازگی خودش رو داشته باشه مخاطب ها با مانگا همگام حرکت می کنن و رها نمی کنند.
connie_mini_oldman.gif

من برچسب خاصی هم در حمایت از وان پیس بهش نمیزنم, از این افرادی هم که گروهک راه میندازن ناروتو بهتر از وان پیسه , بلیچ بهتر از اون , این بهتر از اونه خیلی بدم میاد.همه مانگا/انیمه ها زیبا هستن , مانگا کا هاشون زحمت می کشن(بغیر از سبک دمپای :دی)و من به شخصه همشون رو دوست دارم ولی فعلا وان پیس رو بیشتر !
connie_mini_teeth.gif

شایدم من به قول شما کودک هستم بزرگتر بشم دیگه نگاه نکنم!حالا خبرتون می کنم !
connie_mini_kilroy.gif

بحث راجب این موضوع بی نتیجه هست, قضیه شما ها این عکس پایینی هست دیگه کاریشم نمیشه کرد!
connie_mini_rofl.gif
:p(Just Kidding)
tumblr_lhhtc9bVcL1qc2jhfo1_500.gif

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
منم تا مرگ ایس دیدم !
یکی بگه بعدش تا الان چی شده ؟

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
کودک و نوجوان که همه انیمه ها هستن (بیشترشون)

من مشکلم اینجاست که تو ناروتو و بلیچ رو هم در همین سطح میدونی یا نه ؟؟؟

(چون این سه تا با هم رقیب هستن)

من نظر شخصی ام رو نگفتم دوست عزیز..... مبینی که منبع آوردم و لینک دادم. وان پیس همه جا به انیمه و مانگای کودکانه معروفه....

به بلیچ و ناروتو دیگه ربطی نداره این بحث در مورد وان پیس حرف می زدیم.

Last edited:
بالا